sunt gravida, cum dau vestea sotului?
Raspunsuri - Pagina 2
Teodora D. spune:
Calibra, felicitari! Probabil ca intre timp i-ai spus, eu azi am citit cum a aflat Virgil Iantu vestea, nu stiu daca s-a scris pe forum, ca nu am citit subiectul despre el. Oricum, mi s-a parut f. romantic-iubita lui a inramat fotografia de la prima ecografie, a ambalat-o frumos si a pus-o sub bradul de Craciun...Stau si ma intreb totusi cum a rezistat sa nu-i zica atata timp! Oricum, tu nu poti astepta Craciunul :), dar cine rezista sa tina secretul pana ajunge la eco poate oferi poza sub forma unei mici atentii.
Eu i-am spus sotului in cel mai prozaic mod cu putinta, i-am pus sub nas testul de sarcina pt. ca a 2-a liniuta era prea putin vizibila si nu stiam ce sa cred, iar el a reactionat depaaaarte de modurile pe care le-am vazut in filme, nu a fost suparat bineinteles, dar nici nu s-a bucurat la modul entuziasmant, poate pt. ca ne-a "reusit" din prima incercare si a fost scutit de nerabdarea asteptarii. Oricum, si-a luat revansa in postura de tata, ceea ce pana la urma e cel mai important!
p.s. pt. ca romantica din mine vrea totusi mai mult, acum "bantui" pe aici ca sa "fur" idei pentru cand ii voi face al doilea anunt, eu tot mai sper sa fie ca in filme!![]()
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
Lauraa spune:
Inainte sa raman gravida ma gandeam si eu la acest moment. Mi-l inchipuiam in felul urmator: cand vine de la serviciu, casa plina cu baloane si o pancarta mare " Hallo Papi" .
Dar nu a fost sa fie asa pt. ca noi eram in Republica Dominicana cand am constatat ca am cateva zile de intarziere. Am pus pe seama climei , dar dupa inca o zi, cand era el la curs de surfing, am fugit la o farmacie de langa hotel si am cerut cam in felul urmator: "Por favor,yo credo que soy embarasada. Testo! TEsto!!!! " Si acum rad, avusesem noroc cu telenovelele ce le-am mai vazut prin ro :))))) . In fine, am zis ca astept dimineata.N-am avut rabdare si pe la 4 noaptea m-am dus la baie si am facut testul. Prima oara a iesit doar o linie. AM fost putin dezamagita. DUpa vreo juma de ora m-am intors la baie si am scos testul din cos. Mai era o linie pe el!!!!! M-am bucurat de numa,m-am intors in pat si am asteptat sa se faca dimineata. Cand a deschis el okii,pe la 6, i-am spus emotionata: "Cred ca o sa avem un bebelus!" El a sarit ,buimac si zicea ca o placa zgariata: "Ce? De unde stii? De unde stii? De unde stii? "
I-am povestit si lui de test si am mai cumparat impreuna inca doua sa fim siguri :)
Mama de
Lara Celine