Aspirante optimiste ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Dar eu zic s-o asteptam si pe Laurici sa se intoarca, sa nu ne intalnim fara ea; acuma cateva zile in plus n-o conta, ca doar tot ne chinuim de o groaza de timp s-o punem de intalneala!
pup toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Beyyyyyyyyyyyy, feteloooorrrrr, unde ati disparut?
Din cate imi aduc eu aminte, parca niciodata nu a fost asa liniste pe aici!
Sorinache, Anca Wish, Gogosarel, etc.?

Mai munceste omu', dar mai intra si pe DC ca sa mai zica ceva, nu?

Hai ca va pupic din mers pe bascuta si va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Uite un de la mine Georgiana!
or fi avand treaba fetele...
cum e vremea la bv? tot asa urat si frig?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Lachi, e soare afara, dar este destul de rece!
Mai bine asa, decat sa ploua.
Uite si de la mine un .

Va pupic dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Georgiana, io sunt prezenta. da' ce sa zic??? N-am noutati. Maine o sa am, dar azi nu.

Aaaaaaa, ba am. E ziua lu' sotu' meu azi, dragul de el.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

LA MULTI ANI sotului, Anca si tot ce va doriti voi mai frumos , sa se intample.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Si eu vin.

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fete frumoase!!! M-am intors si mi-a fost tare dor de voi!!!

Georgicule, pui scump, sunt aici! M-am intors dar fara sot operat! Nu se poate opera inca, problemele sunt mari dar sunt chestii care SE PARE ca nu trebuiesc operate. Incepand de azi facem 1 ora de piscina in fiecare zi timp de 3 luni si diverse alte exercitii tip fizioterapie. Pentru mine este mult mai bine ca nu trebuie sa se mai opereze si sper ca toate sa revina la normal in cel mai scurt timp.

Referitor la mine: Nu stiu daca voi sunteti de acord cu mine, de aceea va cer parerea sincera. Am stat si m-am gandit bine referitor la diagnosticul meu, la propunerea dr. referitoare la anticonceptionale.
Dupa ce m-am gandit f. bine am hotarat sa nu iau anticonceptionalele. Am sa incerc din nou incepand cu urmatorul CM pentru ca eu ma refac foarte repede. La monitorizarile anterioare sa vazut foarte clar ca endometrul era perfect chiar dupa prima luna de la curetaj. Deci: luni 28 Martie refac toate analizele, ale mele si ale sotzului dupa care, in cazul in care sunt OK, reiau analizele hormonale de ziua 3, 7, 14 si 21 si incercam iar.
Nu dati cu pietre, va cer doar parerea.

Vreau sa va pup pe toate (fara sa va enumar )si sa va multzumesc ca sunteti alaturi de mine in cele mai dificile momente.

pentru toate aspirantele frumoase si viitoare burticoase

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Salutare
Spuneti-mi si mie va rog in afara de SOVATA ce statiuni mai sunt caci sotul meu vrea sa mergem intr-o statiune unde sa ne repare pe amandoi (el cu operatia de disc si eu cu gineco), cica i-ar fi spus cineva de Vatra Dornei !???? Spuneti-mi mai multe va roggggggggg! si va dau si cate un
Sorinuche cand e pneumonie te doare in piept, iti spune o veterana care 3 ani de-a randul in luna noiembrie a avut asa ceva
Lauriciii sanatate sotului si sa repare repede, caci al meu sot isi revine cam greu dupa a doua operatie de hernie de disc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ancuta,la multi ani sotului,sanatate si numai impliniri!!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput