Aspirante optimiste ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Florina, oare nu era ca sunatoarea nu e voie in sarcina ? eu asa stiam...da pentru mai multa siguranta ma las de ea...mersi de informatie ! si esti tu tare dragutza, da nu dau nici o durere, lasati-le la mine ca pleaca ele, nu au incotro...si sunt pe calea cea buna, genunchiul e 95 % ok, (in limitele unui menisc paradit, bineinteles), febra nu mai am, deci se cara si raceala, doar spatele ma tine cand ma aplec, dar o sa merg ca o doamna si ii las pe altii sa se aplece...
Arditutz dragutz, ma bucur de bucatarie, cred ca arata super ! sa o folositi sanatosi si sa se ocupe toate locurile cu copilasi ! ...de masaj nu prea imi arde, dar mai pe seara, who knows ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Sorinutza poti incerca un masaj poate scapi de durere.Masajul face bine te si relaxeaza,poate scapi si de durere.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Tot aici scriu caci dupa spusele dr. meu tot aici mi-ar fi locul pentru inca o saptaman cicaaaa Eu un pic il urasc pe de alta parte incerc sa inteleg.
Azi eu am fost la dr. fericita, dupa ce si al 2-lea test ieri a isit bine,si ce credeti, la eco inca nu se vede cica, asa ca ne vedem peste o saptamana I-am zis de sangerarile pe care le-am avut zilele trecute, a zis ca probabil sunt un inceput de avort. Il ntreb de test de sange ... Nu, ca tot mai avem influnta injectiei si nu e concludent. Hmmm... faza dura a fost, chiar cand am intrat si a inceput interogatoriul purgatoriu , spunandu-i ca nu a venit cicul mi-a zis sa iau un pahar din baie si.. urma sa fac testul de urina, dar cred ca se citea avantul pe fata mea si m-a intrebat daca poate am facut testul eu acasa.. Da, si am ajuns direct la eco, unde n-a zarit nimic normal
Aveam anumite asteptari in privinta medicinei de aici dar se cam duc pe apa sambetei. Ori ei adopta varinata americana... Trebue sa peirzi o sarcina ca sa inteleaga cauza? In Romania se prescrie atat de usor, daca nu il iei din farmacii , aici ioc, nici pe internet nue de vanzare. L-am intrebat daca nu ar fi progesteronul indicat in cazul sangerarilor mele, si a zis ca nu , ca in mod normal cele mai multe gravide nu au nevoie ca sa duca cu bne sarcina. C`est la vie, astept si eu, poate ca nu o sa vina rusii . Aaa, apropo de data viitoare, a zis de parca mi-ar fi dat o bombonica de consolare, " daca nu iti vine pana vinerea viitoare esti sigur gravida" Ce sa fac? Astept!
Ma bucur ca exista DC !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Pineapple eu zic ca daca mai ai dubii sa te duci la alt dr,pt ca eu am stat pe baza dobitocului la care am fost si mi-a zis la fel ca alt tau si am ajuns unde am ajuns.Dar asta este.Papa si sa aveti un wekend placut fetelor.Sorinutza sa ai grija de tine si sa te faci bine.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Pineapple iti tin pumnii sa fie bebe acolo in burtik!

Si pe mine ma da pe spate medicina astora de aici.Am fost azi sa facem programarea pt spermograma si..cand credeti? pe 31 martie..mai sunt 2 saptamani .Nu stiu ce ma fac...Cu ritmul medicilor de aici...

Pupici si sa auzim de

P.S.Nu au venit rushii nici acum...is in ziua 36,usoare mancarimi de sani,in urma cu vreo 2 zile cateva picaturi de sange si...atat.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Flori traiesc si eu intens experienta programarilor la intervale uriase, ca ajung sa astept o analiza pana imi termin toate unghiile de ros...

Va citesc des si am vazut ca multe dintre voi va pricepeti bine de tot la analize. Eu trebuie sa merg la echo, la recomandarea endocrinoloagei. Am hiperprolactinemie, dar dr. vrea sa investigheze toate posibilele cazuri de infertilitate. De doua luni monitorizez TB. Exista o zi anume din CM in care este mai bine sa fac programare la echo? Si pentru analizele hormonale (TSH, testosteron)?

dulce,
tania

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Flori, esti o draguta ca ma incurajezi. Tu de ce nu faci un test? Si eu am avut sangerari usoare in zilele 31, 32 dar de atunci nimic, acum sunt in ziua 35 si sper sa nu mai vina rusii vreo 2 ani de acum incolo As vrea eu... Hai, poate vii si tu cu o veste buna!

Mergi la inceput

tania-z, daca mergi la eco pt. monitorzarea foliculilor, pe mine la prima tura m-a chemat cam cu o zi, doua inaintea ovulatiei. A doua tura nu s-au prea potrivit programarea cu CM-ul care a fost mai lung decat de obicei, asa ca am fost monitorizata din ziua 8 pana in ziua 16 o data la 2 zile... Nu e chiar baiat rau dr. meu, nu?
Depinde si de ce faci eco-ul, ce vrea sa vada. Despre analize hormonale poate iti spune altcineva, eu sunt in ceata total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Tania z eco poti sa faci odata pentru a vedea cum se prezinta organele tale genitale, uter, ovare., si daca e vorba de monitorizarea ovulatiei in functie ce lungimea CM, de regula se face eco inainte de ovulatie in zilele 10-12, si in functie de dimensiunea foliculilor se va face urmoarul dupa 2-3 sau mai multe zile.
Eu am CM de 35-36zile, si monitoruzarea o incep cu ziua a 16-a.
TSH poate fi facut in orice zi din luna, si testosteronul parca in ziua a 14-a.
Dar pentru un tablou mai complet ar fi bine sa faci toate dozarile hormonale.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
M-am speriat cand am vazut ca subiectul aspirantelor nu este pe prima pagina. Am zis io de colo, oare or fi toate gravidute si au plecat la mamici si pe mine m-au lasat aici?
Laurici, te-ai intors? S[er ca totul este OK.
Pe unde sunteti? Daca nu apareti, va caut cu Interpolul, va promit.

Va pupic dulce si va doresc o saptamana cat mai calma, cu vreme furmoasa si caldura si sa va mearga din plin!

Mergi la inceput