Discworld
E o serie de romane ale lui Terry Pratchett. Am jucat jocul cu disperare cand eram mica, si abia acum am aflat ca sunt si carti. Daca le are cineva in format electronic sau poate stiti la ce editura au aparut in Romania, va rog sa imi spuneti si mie. Caut..
Multumesc frumos,
a.
Don't get mad, get even!
Jazz mic
Raspunsuri
she_wolf spune:
Editura Noesis. http://www.e-noesis.ro/index2.htm Distributie: Grup Noi (email: depozit@librarianoi.ro)
Am citit primele trei volume din serie (se pare ca sunt 29), singurele traduse pana in 2003. Mi-au placut mult de tot! Vad ca intre timp s-a mai tradus unul.
Ma gandeam sa ma apuc sa le iau in engleza ca le-am tot vazut pe aici.
Acum aflu ca exista si un joc.
Claudia si Cristi (16.12.2002)
annie_xtreme spune:
Multumesc frumos, o sa iau legatura cu ei. Jocul e bestial - merge la orice varsta :D.
Don't get mad, get even!
Jazz mic
gandacelu spune:
mai da' ce ie domne? ca m-ati facut curioasa!
si mie imi place sa ma joooooooooooooooc!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
DARAEL spune:
Si mie imi place sa ma joc !
Cu lopatica in nisip.... si de-a nenea doctorul..... asa ca mai este loc pentru un joc, doua !
Vrem descrieri, siteuri, reguli, poze.... ma rog, tot tacamul !
Pleeeeeeeeeease !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
Ups. Acum am vazut ! Asa ca o sa-mi cer scuze :
Gandacel drag si scump, imi cer scuze ca mi-au ingalbenit doar mie stelutele, chiar daca tu esti mai harnica la scris.
Uite, am o pentru tine ca sa ma ierti !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
annie_xtreme spune:
Gandacelule, nu stiu exact dak la asta te refereai. Jocul e vechi (de prin 93 cred) si e genul Fantasy. Esti un vrajitor care trebuie sa adune tot felul de chestii, sa le combine, sa caute indicii si sa ajunga..intr-un loc. Mie mi-a placut desi aveam o versiune crackuita, fara sunet si filmuletze, dar replicile personajelor sunt extrem de inteligente (stii, e un joc de ala unde ai de ales intre 5 replici de dat, in speranta ca vei afla indiciul corect..) Cam ca Monkey Island.
Nu am mai gasit altceva similar si am trecut la alte genuri.
Despre romane am inteles ca sunt foarte bine scrise si hilarious. Iar eu chiar am nevoie de niste umor de buna calitate acum
Don't get mad, get even!
Jazz mic
she_wolf spune:
Suna haios jocul.
...Uite ce scrie pe a doua coperta a doua dintre cele trei volume citite de mine (nu stiu unde este al treilea ).
“De fapt, efectul mirosului din Ankh-Morpork aupra unui nas aflat in vizita poate fi descris intr-un singur fel, si anume prin analogie. Luati un material in carouri. Presarati-l cu confetti. Puneti pe el lumini stroboscopice. Acum luati un cameleon. Puneti cameleonul pe material. Uitati-va cu atentie. Vedeti?”
“Atunci trebuie s-o pregatesti. S-o pregatesc? Ce stiu eu cum se pregatesc vrajitorii? Atunci trimite-o la universitate. E femeie! Buhuhui Buna topaind in sus si-n jos pe craca. Si? Cine zice ca femeile nu pot fi vrajitori? Buna ezita. Era ca si cum ar fi intrebat de ce pestii nu pot fi pasari. Trase aer in piept si incepu sa explice. Si se opri. Stia ca exista un raspuns taios, incisiv, usturator si mai ales evident. Doar ca, spre extrema ei neplacere, nu si-l putea aminti.”
Annie, tocmai am aflat de la sotul meu ca am pe calculator 25 de volume din Diskworld luate de aici: irc, undernet, #bookz. Sunt in engleza. Restul e...copyright. Daca nu reusesti sa le iei de acolo, o sa incerc sa le fac .doc si sa ti le trimit pe mail. Ok? Sa-mi spui daca este cazul. Daca nu stii ce este cu irc (mirc), o sa-ti explic.
Claudia si Cristi (16.12.2002)
gandacelu spune:
darel, pe cand te jucai tu cu... lopatica in nisip, eu aveam deja stelutele galbene:)) da' am vrut sa le fac la loc rosii, ca imi place mai mult rosul:)
fie, te iert, ca suntem in post, norocul tau:))
- daca nu stiai, ai deasupra fiecarui mesaj postat de tine cate un butonas edit si altul delete - enjoy!
annie, she, fetele, m-ati bagat in ceata de tot:)) vreau si eu jocul!:)) unde erati cand jucam viridiana pe forum de ne culcam ca nebunele pe la 2 noaptea (incuiam cupii in camara si cautam indicii:)) arboria, mai tii minte?:)))))))))))
DAR CARTILE? eu asta intrebasem...
merci
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
arboria spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
annie, she, fetele, m-ati bagat in ceata de tot:)) vreau si eu jocul!:)) unde erati cand jucam viridiana pe forum de ne culcam ca nebunele pe la 2 noaptea (incuiam cupii in camara si cautam indicii:)) arboria, mai tii minte?:)))))))))))
DAR CARTILE? eu asta intrebasem...
Licuriciule, cum as putea uita? Eram addicted rau de tot. Si acum mai caut jocuri noi, dar nu au mai aparut de-alea meseriase, de care jucam noi.
she_wolf, poti sa imi trimiti si mie via mail cartile? am citit despre ele si m-au "prins". Daca esti de acord, iti trimit prin PM adresa, ok?
Julia
Kehleyr spune:
Daca va plac cartile din astea SF/umor, cum am semzatia ca sunt cele din seria Discworld (ca eu n-am citit, deci daca sunt pe langa subiect ma scuzati ) mai este un autor, nu stiu daca s-a tradus la noi, il cheama Douglas Adams, are o serie intreaga din care prima este "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy", si e o aventura nebuna in marea majoritate fara sens si cu destul de mult umor . Eu nu ma dau in vant dupa gen, dar printre amatori e destul de celebra...