Discworld
Raspunsuri - Pagina 2
pumpkin spune:
Exista un alt joc Discworld Noir cred ca in continuarea primului pe care l-am jucat mai demult...
she_wolf, ma alatur si eu Juliei si te rog ,daca poti, sa-mi trimiti si mie pe mail cartile. Multumim.
si
!
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
darel, pe cand te jucai tu cu... lopatica in nisip, eu aveam deja stelutele galbene:)) da' am vrut sa le fac la loc rosii, ca imi place mai mult rosul:)
fie, te iert, ca suntem in post, norocul tau:))
- daca nu stiai, ai deasupra fiecarui mesaj postat de tine cate un butonas edit si altul delete - enjoy!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Fata frumoasa, mi-ai luat un bolovan de pe inima !
Iti multumesc
!Cat despre butoanele acelea simpatice, nu le folosesc decat foarte rar – doar nu puteam sa ratez ocazia sa fac rost de inca un mesaj, si de punctele aferente, nu
Chiar, stie cineva daca se reintroduce posibilitatea de a dona puncte ca eu nu stiu ce sa fac cu ele, cum nu stiu nici ce sa fac cu stelutele aistea
Sa fiti iubite si sa va jucati
frumos !Acum plec la subjectul cu bisericile
sa vad ce mai spun fetele - poate s-au pus de acord
cu unirea bisericilor fara mine Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
she_wolf spune:
Sigur ca vi le pot trimite, doar sa-mi dati adresele de mail pe PM. Scuze pentru intarziere. 
Kehleyr, intr-adevar suna cam de acelasi gen, o sa-l pun pe sotul meu sa cerceteze problema.
![]()
Claudia si
Cristi (16.12.2002)
cinta spune:
am eu "ghidul". e simpatica foc carticica. o am in format electronic si pot sa v-o trimit daca vreti.
eu am downloadat acum mai multe carti de mai multe genuri. insa ma scoate din sarite ca nu suport sa citesc prea mult materiale online. le-as prefera toate pe hartie.![]()
cinta
Teodora D. spune:
eu am comandat de pe site-ul editurii noesis cea de-a 4-a carte a seriei, "mort", care se pare ca a avut cel mai mare succes din toata seria, fiind f. amuzanta. cartea a sosit in 2 zile!
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)