Discworld

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Exista un alt joc Discworld Noir cred ca in continuarea primului pe care l-am jucat mai demult...
she_wolf, ma alatur si eu Juliei si te rog ,daca poti, sa-mi trimiti si mie pe mail cartile. Multumim. si !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

darel, pe cand te jucai tu cu... lopatica in nisip, eu aveam deja stelutele galbene:)) da' am vrut sa le fac la loc rosii, ca imi place mai mult rosul:)
fie, te iert, ca suntem in post, norocul tau:))
- daca nu stiai, ai deasupra fiecarui mesaj postat de tine cate un butonas edit si altul delete - enjoy!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Fata frumoasa, mi-ai luat un bolovan de pe inima !
Iti multumesc !
Cat despre butoanele acelea simpatice, nu le folosesc decat foarte rar – doar nu puteam sa ratez ocazia sa fac rost de inca un mesaj, si de punctele aferente, nu ?
Chiar, stie cineva daca se reintroduce posibilitatea de a dona puncte ca eu nu stiu ce sa fac cu ele, cum nu stiu nici ce sa fac cu stelutele aistea !

Sa fiti iubite si sa va jucati frumos !

Acum plec la subjectul cu bisericile sa vad ce mai spun fetele - poate s-au pus de acord cu unirea bisericilor fara mine !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Sigur ca vi le pot trimite, doar sa-mi dati adresele de mail pe PM. Scuze pentru intarziere.
Kehleyr, intr-adevar suna cam de acelasi gen, o sa-l pun pe sotul meu sa cerceteze problema.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

am eu "ghidul". e simpatica foc carticica. o am in format electronic si pot sa v-o trimit daca vreti.

eu am downloadat acum mai multe carti de mai multe genuri. insa ma scoate din sarite ca nu suport sa citesc prea mult materiale online. le-as prefera toate pe hartie.

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

eu am comandat de pe site-ul editurii noesis cea de-a 4-a carte a seriei, "mort", care se pare ca a avut cel mai mare succes din toata seria, fiind f. amuzanta. cartea a sosit in 2 zile!

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput