Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Fetelor am bifat si verificarea de prinz...nici urma de rusi!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Iar nu mai zice nimeni nimic...si de dimineatza era activitate nu gluma.Unde ati plecat fetelorrr?
voi cele in asteptare cred ca tremurati la fiecare semn..si eu voi fi sapt viitoare in pielea voastra daca nu ma invadeaza nenorocitii mai repede.
Cine se va "testa" prima?Maria sau Cata?
tania-z spune:
Cata am intrat sa aflu vesti despre tine. Sper ca esti tot ne-vizitata de dusmani.
Faci maine un test? 
dulce
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
utocatalina spune:
Fac o laie
...ciclu nu a venit...dar Clear Blue a iesit cit se poate de negativ
...merci fetite dragi de sustinere...ma duc sa o intimpin pe Scufita!
Acum mi-e frica ca intizierea sa nu fie de la cine stie ce problema...si sper sa-mi vina cit mai repede, ca sa nu intru la idei! V-am pupat pe toate si Maria Alexia asteptam vesti bune de la tine in weekend!
tania-z spune:
Cata draga mea, ai auzit si tu de teste care s-au pozitivat tarziu, s-ar putea sa fie prea devreme. Te inteleg dar nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi inca de intarziere. Eu zic sa nu faci inca nici o presupunere categorica pina maine.
Hai, fii mai optimista, da?
Te pup dulce,
Tania 
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
utocatalina spune:
Taniuta mi-am mai revenit nitel
...stiu ca Clear Blue este renumit asa ca nu mai cred ca sunt "grea"...treaba este ca inca nu mi-a venit...iar spaima mea este sa nu fie vreo dereglare sau alta problema
...acum am cazut in extrema cealalta...Vreau sa-mi vina!
Hai ca mai este si maine o zi si poate apare si scirboasa de Scufita!
Merci pentru gindurile tale, fata draga!
rucsi spune:
Cata, imi pare rau pentru tine. Eu inca nu mi-as pierde speranta. Ai vreun motiv sa-ti intarzie ? Esti racita ? Parca ti-ai facut analizele hormonale si au iesit bune. DEci nu ai de ce sa-ti faci griji.
Tonnia, sunt in ziua 21 la un ciclu de 25-26 de zile, deci nu am nici un motiv sa sper asa ca sa nu razi de mine, dar am zis si eu asa. Ma doare in gat de vreo 4-5 zile. Initial am crezut ca racesc dar nu a mai aparut nici un alt simptom si asa mi-am adus aminte de ce ai spus tu mai demult. Iti dai seama ca am cam luat-o razna daca ma mai gandesc ca as putea fi gravida, dar trebuie sa ma aliniez si eu atitudinii de pe acest subiect, altfel voi fi out of topic.

utocatalina spune:
Rusci, Tania, Antonia, Danangie, Coralia, Gabitaco si Maria Alexia si restul fetelor
..nu stiu ce sa mai cred
...dupa testul negativ de ieri...azi tot nu mi-a venit..sunt in a 29-a zi...prima de intirziere...temp. se mentine la 37.1...parca s-a blocat acolo de 5 zile
...durerea pe partea stinga este si ea acolo ca si greata trecatoare de dimineata...efectiv sunt in pom si pomul in aer pentru ca nu mi s-a mai intimplat pina acum sa-mi intirzie
...si mai este si testul negativ de ieri
...daca nu e sarcina atunci ce este
...mai capatasem o bruma de speranta cind am auzit ca unei fete i s-a pozitivat al doilea test la 1 sapt. dupa primul negativ facut la 2 zile de intirziere...totusi recunosc ca mi-e frica rau...azi plec la munte...o sa-mi iau cu mine tampoanele, dar parac vad ca nu-mi vine...duminica cind ma intorc mai bifez un tesr dupa care am sa ma prezint marti la doctor...voi ce ma sfatuiti sa fac, ca nu mai stiu nici eu!!
coralia76 spune:
Buna dimineatza!
Cataam citit mesajele tale..imi pare tare rau de testul negativ,dar NU-TI PIERDE SPERANTA!Este inca destul de devreme si ala micu
poate vrea sa-ti faca o surpriza si sa-si faca simtita prezenta dupa 2-3 zile de intarziere...Eu zic sa te bucuri ca esti inca cu temperaturi inalte si SA NU-I ASTEPTI PE RUSHI ci pe bebe.
Iti tin pumnii sa fie totul bine,daca te duci la munte o sa schimbi atmosfera te mai relaxezi si luni o sa vii cu vestea cea mare!
Maria Alexiacum stai cu temperaturile?Ne dai vreo veste buna?
Pupici tuturor!