Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cata, cand crezi ca ai avut tu ovulatie? In a 15-a? Daca a fost mai tarziu un pic? De fapt, ce conteaza la testele astea sunt zilele de la ovulatie, de ex. la 12 dpo multora le iese negativ, la 14 dpo deja poti sa te bazezi pe test. La tine a fost ciudat cu ovulatia luna asta, ar fi putut fi si mai tarziu. Eu as repeta maine altul! Ti-am spus ca eu mi-am facut foarte multe teste si m-am mirat ca cel mai vag a iesit Clear, dupa ce l-am facut pe el chiar m-am hotarat sa fac test de sange ca ma bagase rau in ceata...

Rucsi, asa imi place de tine! Ciudat cu durerea in gat...Ce-ar fi?Hai ca numar cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,
[red]Cata ,ti-am citit mesajele , eu zic sa nu iti pierzi inca speranta , poate este inca prea devreme pt verdictul final chiar daca testul a iesit negativ.
Nici eu nu stau f bine...azi dim mi-a scazut temperatura (orala) la 36.7 , burtica colcaie si am ceva dureri..deci..vin rushii cat de curand , ori azi ori maine.Cred ca nici nu mai are rost sa sper la ceva cu toate simtomele astea.De ieri iau DOSTINEX pt hiperprolactomie ,asta dupa cateva pastile de Brocriptina de la care am facut alergie , poate poate isi va face efectul si poate poate de data viitoare voi putea spera si eu mai mult. Eu zic sa nu ne dam batute si in curand o sa ne bucuram si noi de un .
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor sun la Centru Medical Unirea sa vad daca pot sa-mi fac rapid un test de singe...asteptarea ma omoara...Ovulatia a fost in ziua 15...Antonia, altfel eu nu am prestat dupa ziua 15 decit foarte tirziu...dau un telefon si o sa va zic...Pupici Cristina si iti tin pumnii..Coralia hai ca o sa-ti zic curind ce si cum...sper...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

fetelor, dati-mi si mie un raspuns!!!!!!!!!
Dak ai ramas temp, ramne ridicata, avand un platou constant, sau poate sa mai scada la 37 si apo sa creasaca iar?

Eu am avut ziua: 28=37,2
29=37,2
30=37,2
31=37

E normal ca a scazut? sau trebuia sa ramana 37,2?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Rocado a scazut cu 0,2...parerea mea..se apropie ciclu...daca scadea doar cu 0,1 era inca bine......pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Buna dimineata si eu din cand in cand. Nu scriu prea des pentru ca nu am asa informatii multe ca voi. Asta nu inseamna ca nu intru sa va citesc (de cateva ori pe zi). Azi dimineata abia asteptam sa ajung la birou sa vad ce face Cata.
Cata ma alatur si eu fetelor care iti spun sa nu-ti pierzi speranta. Ai sa vezi ca va fi bine.
Eu sunt in a 14-a zi a CM si ma duc astazi la eco. Sper sa aflu cate ceva mai multe despre mine si, daca am sa va cer cate un sfat sau parere sa nu va suparati.
Va pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by utocatalina

Rocado a scazut cu 0,2...parerea mea..se apropie ciclu...daca scadea doar cu 0,1 era inca bine......pupici

Cata, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, fetelor
La mine si azi se aplica "no news, good news". Daca mai prind si ziua de maine, ma testez, promit !

Cata, iti tin pumnii!

rocado, sa stii ca tocmai am verificat in galeria de chart-uri de pe fertility (search dupa pregnancy charts...) si nu trebuie sa te sperii. Evalueaza asa:
Daca ti-ai luat temperarurile toata luna si a fost ovulatie plus totul ok, trebuie sa se vada clar 2 paliere de temperaturi. Tragi linia la cel mai scazut (~= ultimele temperaturi avute inainte de ovulatie). Daca ramai peste nivelul cu pricina, e ok. Numai atunci cand scazi sub el e problema.
Mai pe scurt: daca in faza foliculara temp. tale sunt sub 37, atunci nu ai nici un motiv de ingrijorare!
Apropos, tu ti-ai facut vreun test ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cata, doar la Medsana ai rezultat in aceeasi zi!!!

Maria de ce nu-ti faci test azi? La tine sigur se vede, si apoi gandeste-te, zarurile oricum au fost aruncate. Si in plus, daca ai nevoie de Utrogestan sau cine stie? Nu inteleg de ce mai stai!Hai, bafta!!!

Mergi la inceput

maria_alexiadupa ce ai scris parca mi-am mai revenit, da am facut un test ieri, dar a iesit neg. dar ma gandesc ca poate e prea devreme, ovulatia am avut-o cam in a 16-17 zi.

Daca nu imi vine nici azi, cred k sigur sunt nu mi-a mai intarziat CM de un an de zile, l-am avut "ceas" la 28 de zile.

Mergi la inceput