Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Antonia, Iepurila, Rusci, Danangie,Rocado, Cristinna, Coralia, Gabitaco si restul fetelor...la Medsana nu mai ajung..si linga mine la centru medical unirea imi dadeau rezultatul abia intr-o sapt...ca atare nu mai fac nimic...plec la munte cu speranta si teama in suflet si ma rog sa fie bine...Bafta Maria Alexia maine...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
iepurila spune:
Cata, se pare ca cineva acolo sus vrea sa te mai tina in suspans un pic, ca bucuria ta sa fie maxima.
Hai te pup si sa ai grija de tine. Si nu in ultimul rand sa ne dai vestea cea mare
Va pup si pe voi toate celelalte si bineinteles va astept cu vesti cu ochisori.
coralia76 spune:
Cata iti tin pumnii,o sa vezi ca totul va fi bine pana la urma,relaxeaza-te si bucura-te de iesirea la munte ok?
Pupici fetelor!
salomea spune:
Fetelor, va rog frumos spuneti-mi si mie care stiti cum e cu vizita la Tutunaru. Vreau sa ma duc maine la spital la el la o monitorizare si as vrea sa stiu daca am nevoie de vreo asigurare, programare sau altceva. Faza nasoala e ca eu is proaspat sosita in tara pentru cateva zile si asigurare nu mai am demult aici...
Sper sa imi raspundeti rapid [pentru ca sunt la un internet si nu pot sta foarte mult...
Va multumesc taare mult si va pup acum rapid pe toate!
Tonnia spune:
Salomea, vezi ca la "Nasterea pe glob" e un subiect despre dr. T.unde posteaza pacientele lui, sunt foarte informate, intreaba acolo, nu cred ca-ti trebuie asigurare.
utocatalina spune:
Fetelor inca nu am plecat la munte...peste o ora jumate o intind...dupa controlul de prinz nici urma de rusi...o sa va spun duminica mai multe cind ma intorc..aveti grija de voi si va tin pumnii la toate in asteptare sau gravidute deja!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
MRL spune:
Fetelor, vin si eu la voi cu o intrebare. Pana acum am facut 2 inseminari care din pacate au fost un esec. Acum ma pregatesc pentru a treia. Asa... Primele inseminari le-am facut in ziua 11, respectiv 10 de la CM. Ei..., acum ma lupt cu monitorizarile pentru ca nu stau asa de bine cu dimensiunile. Astazi am facut a 3-a monitorizare, sunt in ziua 13 si iata dimensiunile: endometru 8,3 si folicul stanga 15. Tot astazi am facut si injectia cu pregnyl iar maine ma duc din nou la monitorizare sa vad cum satu si cand o sa fac inseminarea. Va intreb si eu cam cu cat mai pot sa creasca atat endometru cat si foliculul daca eu am facut injectia si care ar fi dimensiunile ideale pentru ca ovulatia sa fie OK pentru inseminare.
Pupici dulci
LilianaM
mimi_dumy spune:
Rocado,
si mie mi-a scazut temperatura in ziua 27 de la 37.1 la 36.9 , iar in ziua 28 tot 36.9 a fost si eu eram si sunt
, asa ca pana nu vine CM mai poti spera.
iti dau linkul de la graficul meu http://www.fertilityfriend.com/home/8787c
5+

Cata distractie placuta, sa vii cu vesti bune!