Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

quote:
Originally posted by mimi_dumy

Rocado,
si mie mi-a scazut temperatura in ziua 27 de la 37.1 la 36.9 , iar in ziua 28 tot 36.9 a fost si eu eram si sunt , asa ca pana nu vine CM mai poti spera.
iti dau linkul de la graficul meu http://www.fertilityfriend.com/home/8787c

5+

Tare e bine cu voi!!!

Mergi la inceput

mimi_dumy Ce inseamna HPT pe harta ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

"HPT +" inseamna test de sarcina pozitiv, eu l-am facut pe primul in ziua 23 de la UM si a 10 DPO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Maria nu mai zici nimic?Ce m-as bucura sa apari cu 2 liniutze..dar e luung weekendul...acum abia astept sa vina luni
Cata sper ca te relaxezi la munte...si duminica dupa ce o sa-ti faci al doilea test o sa vezi ca liniutzele vor fi acolo!
Mimi_dumy,tu de cand incercai cu bebe-ul?La cat timp dupa primul test negativ l-ai facut pe al doilea?
Sanatate multa tie si punctuletzului tau!
Pupilici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Coralia,
eu am luat pana la sfarsitul lui octombrie anticonceptionale (am luat timp de 4 ani), in noiembrie m-am protejat pana am ajuns la doctor, apoi a urmat decembrie si ianuarie cand nu am ramas, iar in februarie a fost cu noroc.
in februarie (UM 9 feb) a fost prima luna in care mi-am luat temperatura, am prestat incepand cu ziua a 7 de la UM pana in a 18 (fara 9 si 17) numai seara, dupa care am stat cu picioarele pe pereti timp de 30 min si nu m-am dat jos din pat pana dimineata; din prima zi a CM am inceput sa luam amandoi cate 4 capsule de spirulina pe zi (2 dim si 2 seara).
eu in februarie nu am avut test negativ, primul l-am facut in ziua 23 (10 DPO)-slab pozitiv, ziua 24 se vedea mai bine liniuta iar in ziua 27 se vedea clar.
va doresc si voua sa ramaneti cat mai repede si sa veniti in clubul mamicilor.
va pup.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Salut fetelor, am intrat doar sa va salut.[hi]
Astazi nu m-am putut loga pentru ca am fost toata
ziua intr-o comisie de licenta.

Am urmarit evolutia lui Cata, ma gandesc ca acum e deja la
munte, cu inima cat un purice. Doamne da sa vina cu vesti bune!

Cora esti in continuare la temperaturi inalte?

Va pup pe toate,
Tania

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Salut fetelor, am intrat doar sa va salut.[hi]
Astazi nu m-am putut loga pentru ca am fost toata
ziua intr-o comisie de licenta.

Am urmarit evolutia lui Cata, ma gandesc ca acum e deja la
munte, cu inima cat un purice. Doamne da sa vina cu vesti bune!

Cora esti in continuare la temperaturi inalte?

Va pup pe toate,
Tania

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumesc Mimi pentru lamuriri,deci tu ai ramas destul de repede..in a 3-a luna.Imi pot doar imagina ce fericita trebuie sa fii cand stii ca peste cateva luni iti vei tine in brate puiul.Sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi,sa ai un bebic cumintel!
Tania,ieri eram mai dezumflata ca mi-a scazut temperatura de la 37 la 36.85(ieri fiind z10DPO),dar azi mi-a mai venit inima la loc ca aveam 37.1,cea mai inalta inregistrata pana acum...Dar raceala asta parca nu vrea sa ma lase..nasul mi s-a mai desfundat,dar acum parca ma zgarie in gat..si ma intreb eu nu mi-o fi crescut temp din cauza nenorocitei de raceli?
Bineinteles ca in sufletul meu cred ca temp e in crestere din alte motive..dar nu mai am mult de asteptat pana la eventuala invazie ruseasca care sa ma lamureasca..pe saptamana viitoare,marti sau miercuri..o sa stiu...Pana atunci speranta moare ultima nu?
Pupici fetelor si un weekend linistit!

Mergi la inceput

Si al II lea clearblue negativ!!!

ziceti-mi pls. k pot da erori, daca e facut prea devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Rocado, n-am fost pe faza, in a cata zi esti?

Mergi la inceput