Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19
Raspunsuri - Pagina 8
tania-z spune:
Rocado din cate am vazut eu pe Fertility existau si teste
care s-au pozitivat destul de tarziu. Este esential de stiu ce zi a CM si DPO este cea in care ai facut testul.
Cora nu vreau sa te dezamagesc, dar se poate ca raceala sa aiba vreo influenta. Ia-ti si temperatura normal(axila, sau cum o iei de obicei) la aceiasi ora, adauga 1 grad si compara.
Tonnia stii ceva despre vitamina E si acidul folic in perioada dinainte de conceptie?
toate fetele
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
Tonnia spune:
Tania, acidul folic e aproape obligatoriu, asa ca ia de pe acum cu incredere. Vit E cred ca ajuta, puteti sa luati amandoi intre zilele 5-19.
Rocado, ce sa zic, speram sa fie mai putine de la dpo.
danangie spune:
UTOCATALINA ce-mi pare rau ca nu te-am mai prins.As fi vrut sa-ti urez distractie placuta si sa-ti spun sa dea D-nu sa fie 2 liniute.Sper sa fii linistita pentru ca stresul nu ajuta prea mult.
ROCADO tin pumnii si tie.Rugati-va la Sf.Stelian protectorul copiilor si femeilor care vor un copil.
TONNIA burticul tau cum mai merge?Mai ai ceva simptome?Ai pofte?Sanii au mai crescut?
LAURICI tu sper ca esti bine.Chiar daca acum esti plecata ma gandesc la tine si-ti doresc sa fii trecut peste hop-ul greu.
FELICITY tu?Ce mai faci?Intri pe la mamici?Eu sunt in ziua a 9-a CM.De maine incep
.Din 2 in 2 zile.Sper sa ma ajute si pe mine D-zeu aceasta luna.
Sa fiu si eu una din viitoarele
.Tin pumnii pentru 24.
MARIA salve si mult noroc si tie.
MIMMY tu faci parte din fericitul 25% de cupluri care raman in primele 3 luni.Cam ce simptome ai avut tu cand ai ramas?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
danangie spune:
MIMI scuze......te-am botezat.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Felicity spune:
danangie, iti tin pumnii stransi sa dai lovitura cea mare luna asta.
asa de bun venit primavara!!
eu nu intru la mamici ca-s cam nevricoasa de felul meu si acolo nu e nici un mesaj incurajator, doar probleme!!!
am atins borna 12 saptamani, sper sa ma teleportez la 40 ![]()
ma simt cam sfarsita si lenesha, de aia nu mai scriu. sunt fara vlaga.
la fetele care asteapta teste pozitive, le tin pumnii sa isi primeasca cadoul 
ariadna????? ne-ai uitat de tot? 

rucsi, sa ne tii la curent cu ce se intampla 
Tonnia multi pupici pe burtic!
iepurila spune:
Dragele mele,
Va rog tare mult linistiti-ma si pe mine (daca e cazul). Am facut ieri eco si concluziile sunt : uter anteversat, contur regulat; endometru 10.7 mm, trilamelar; corp uterin 46.5/37.3/46.8; ovar drept 28/20mm cu 6-8 foliculi neevolutivi; ovar stang 28/21mm cu 6-8 foliculi neevolutivi. Mi-a spus dr ca sesizeaza ceva ce ar putea fi un polip endometrial dar pentru edificare trebuie sa fac sonohisterografie. O alta concluzie ar fi ca s-ar putea sa nu ovulez si m-a trimis sa-mi fac progesteronul in ziua 21 CM. Ce parere aveti de toate astea ca eu tare sunt speriata. Ce inseamna uter anteversat? Stie cineva in ce consta sonohisterografia? A mai facut cineva?
Ieri a fost ziua 14-a a unui ciclu care in ultima vreme nu mai este regulat: ba 25-26 zile, ba 28 zile. Credeti ca exista posibilitatea sa fi ovulat inainte cu o zi doua si sa nu fi aparut nici un semn la eco?
Va multumesc tare mult.
Va pup
Florinini spune:
Salut fetele aspirante,
Iaca si eu noua pe la voi cele mai harnicute. Eu am ceva mesaje pe la fibrom uterin, si acum mi-am luat inima in dinti si incerc sa vad daca pot sa raman
chiar daca nesimtitul ala e cam mare(ma refer la fibrom). Nu am facut nici o monitorizare a temp.( sincera sa fiu nu stiu cum sa o fac, adica ce parametri si limite sa le iau in considerare, practic ar trebui sa aflu de la voi cum functioneaza asta cu temp.). sunt in a 9-a zi de ciclu, deci credeti ca ar trebui sa prestez sau inca sa ma rezerv . Sa va spun ca ciclul meu e cam intre 25 si 28 de zile. Asa ca sunt cam confuza, nu pra stiu cand o sa fie momentul optim sa fac si eu o treaba buna.Poate careva dintre voi are putina rabdare si cu mine si ma lamureste.
Toate cele bune si sa aveti un weekend frumos si cu folos.
Florinini
rucsi spune:
Buna dimineata !
Cata, cred ca toate fetele se gandesc in weekend-ul asta la tine si-ti tin pumnii.Inclusiv eu.
Tonnia, ce faceti voi , dragii mei ? Cum e cu tigarile ? Sau mai bine nu intreb ?
Felicity, ce bine suna , 12 saptamani . Vreau si eu ! Vrem si noi , de fapt.La mine , nimic incurajator. Ieri, ziua 22, mi-am facut un test ( nu Clear Blue ) , evident NEGATIV. Ma dor foarte rau sanii si ca atat. Azi noapte am visat un soricel negru care fugea de mine printr-o padure. Stie cineva ce semnifica acest vis ?![]()
Florinini spune:
Rucsi soricelul inseamna bebe. Da asta stiu eu ca inseamna, acum vezi si tu ca fugea prin padure. Padurea iarasi e buna, dar in ce directie fugea? Spre tine sau fugea dinspre tine spre alta directie? Asta e dilema... Dar oricum e fain ca ai visat si poate se razgandeste soricicu si schimba traiectoria. Depinde si cum ti se implinesc tie visele, uneori se intampla contrariul( daca in vis fugea de tine , in realitate o sa fuga spre tine, atunci cand interpretezi visul). Numai tu sti cum ti se implinesc visele....
Te pup si sa prinzi ....soricelul
Florinini