Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19
Raspunsuri - Pagina 3
maria_alexia spune:
Buna dimineata, fetelor ! 
Faina atmosfera pe-aici, cu multa lume optimista... 
Eu ... ziua 34, temp. constant la 37.0 in ultimele zile, fara alte simptome deosebite...
Aseara ziceam ca gata, o patesc: dureri de burta, picioare, spate, starea de sfarseala de dinainte de invazie... Dar de dimineata vad ca m-am trezit ok ![]()
Nu vreau sa fac testul deocamdata, am zis ca mai astept pana in weekend. Daca e sa fie, o sa fie. Deocamdata iau acidul folic si sunt cumintica, altceva tot nu pot sa fac, nu?
Va pup, sa auzim numai vesti bune !
coralia76 spune:
Maria..veste buna daca temperatura e mare si rushii au stat la ei acasa
..numai la capitotul teste vad ca nu reusim nicicum sa te conving
,dar e decizia ta si trebuie sa faci asa cum simti.
Pupici si numai de bine sa auzim!

Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor,
Eu sunt mai noua aici, m-am "introdus"la aspirante optimiste, dar m-am gandit sa vin un pic si pe la voi pt ca de o luna imi monitorizez si eu temperatura.La inceputul lunii am facut un HSG care e ok si acum ma bat doar cu prolactina putin marita peste limita superioara (am luat brocriptin,dar am facut alergie si dr m-a trecut acum la dostinex 2x1/2tb/sapt.Legat de temperatura dr mi-a zis sa imi iau pe cale orala, sub limba si nu bazal (zicea e destul de chinuitor mai ales in zilele de CM si ca si pe cale orala putem sa ne dam seama de cum evolueaza temperatura si ovulatia mea si ca la temp orala se adauga cam 1 gr in plus).Iata graficul la un CM de 27-28 zile.
ziua 1-11 = 36.6
ziua 12-13 = 36.7
ziua 14 = 36.9
ziua 15-19 = 37
ziua 20-22 = 36.9
ziua 23 = 36.8
ziua 24 = 37.1
ziua 25 = 37
ziua 26 (azi) = 36.9
Ce parere aveti voi fetelor?
Va pupic
si va tin pumnii la toate sa iasa cu 
maria_alexia spune:
Bun venit, Cristinna 
Nu arata rau deloc graficul tau, temperaturile ar arata o ovulatie in z.13.
Eu am devenit fan FertilityFriend.com (chit ca acum mi s-a terminat perioada de VIP-Trial), acolo iti poti introduce datele si iti da multe sugestii si informatii...
Sa auzim numai de bine ! 
utocatalina spune:
Maria Alexia ai nota 10
...eu fac pe mine de frica...cred ca o sa-mi ud chiloteii chiar daca vin sau nu rusii aia!
Iti tin pumnii pentru testul din weekend sa iasa pozitiv!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Mariasi mie imi expira VIP Trial de pe Fertility peste vreo 10 zile...si imi pare rau..ca imi place de fertility..iti da unele sugestii chiar bune...dar ne putem inscrie cu alt nume de utilizator nu?![]()
Haideti fetelor in asteptare spuneti-ne ceva semne:dureri de san,greturi...etc.
Pe mine de obicei ma dureau sanii cu o saptamana inainte de a ma napadi roshieticii...acum vad ca n-am nimic...nici o jena..doar ceva mancarimi...
Pupilici !
utocatalina spune:
Am facut verificarea de ora 10...momentan nici urma de rusi!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
tania-z spune:
DoamneCata, Maria ce fierbere pe aici!!! Eu zic ca weekendul asta sigur se lasa cu
! Maria tu ai mai inceput si alt tratament pentru hiperprolactinemie sau astepti sa vezi daca mai e cazul? Poate ca nu mai trebuie, ar fi excelent.
Ma alatur si eu galeriei voastre, STATI CU TEMPERATURILE SUS!
Cora la asa exemple, e numai bine sa le urmezi!
Tonia o fi adevarat folclorul care spune ca daca nu ai stari neplacute la sarcina e baietzel? Ma mucur sa aud ca echo a iesit bine, bb e cuminte.
dulce toate fetele
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
maria_alexia spune:
Draga Tania, n-am mai inceput nici un tratament, asteptam invazia... Am o lista intreaga, si pentru prolactina, si pentru anexita. Plus listuta de investigatii pe care eram hotarata sa le bifez luna asta, inclusiv control la endo', monitorizare...
Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie.
Tu in ce zi vei fi cand vei merge la echo?
coralia76 spune:
Tania..as vrea eu sa urmez exemplele cu temperaturile high..dar la mine nu prea se aplica..azi mi-a scazut...dar eu sper ca macar de maine incolo sa se mentina ridicata....nu disper foarte tare pentru ca abia de 2-3 zile mi-a crescut la 37..inainte media era 36.7...si fertility mi-a stabilit "linia de trecere" la 36.56..pana acum nu am scazut sub ea...deci mai sper si eu...
Cum stai cu raceala?La mine...a inceput de luni cu infundatul nasului si continua si azi..si ma mai zgarie si in gat de azi...
.
Fetele Cata si Maria verificarea de amiazi ati facut-o?![]()
Hai ca vedeti voi ca i-am bagat in sperieti pe uratii de rushi!