Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19
Raspunsuri - Pagina 2
rucsi spune:
Buna fetele !
Cata, de cate zile este ciclul tau ? Ai avut vreodata intarzieri sau vine fix la 28 de zile ? Iti tin pumnii. Sper sa fie bine !
Tonnia, ce faceti voi ?Chiar mi-era dor de voi. Te rog sa nu mai lipsesti , ca ne suparam. Tu spuneai ca unul dintre semnele de sarcina este durerea in gat ? Daca da , imi poti da amanunte ? Asta in caz ca stii mai multe !

[
Felicity, ce bine imi pare ca te mai vad pe aici ? Si voi sunteti bine ? 
Denisam spune:
Cata, poate e de la implantare sau de la marirea ovarului, si se lasa cu ochisori..
Tu fa test cand te simti in stare, dar in a cata zi esti? ca in general in ziua 29 dc il ai regulat poti afla..
Bafta multa!Tinem pumnii! Poate faci maine un test si imi faci o bucurie de ziua mea, ce zici?
Denisa
rucsi spune:
Scuze Felicity, ce bine imi pare ca te mai vad pe aici era o afirmatie . nu o intrebare .
utocatalina spune:
Rucsi si Denisam mie imi vine ceas in a 28-a zi...daca nu mai devreme cu 1 zi, adica in ziua 27....maine va fi ziua 28...adica ziua critica...eu niciodata nu am depasit 28 de zile...de aia zic ca am emotii pentru maine...sper in continuare...am zic ca pina nu vad rusii cu bagajele la usa mea...nu ma las...pupici fetelor!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Neata, scumpelor!
Hai, Cata!!!!

Ai putea sa-ti faci de azi un test, sa nu ne mai fierbi atat!
Tania, ma simt binisor, adica nu am greturi, nu prea am nimic, uneori ma si sperii cand vad ca nu am simptome! Am fost ieri la eco si a iesit bine!
Rucsi, hai ca nu mai dispar. Da, asa am citit pe forumul de pe ferility, spuneau multe ca aveau dureri in gat si credeau ca au racit, dar asta a fost singurul semn, durerea tinea cateva zile. Altele, multe de data asta, povesteau ca inainte de a se testa , le era foarte frig, nejustificat adica. Asta ca sa enumar niste simptome de care pe la noi n-am prea auzit vorbindu-se...
Felicity, ce-ti face golanul?
Hai, fetelor, 6-7-8 teste pozitive vreau! Ce mare chestie?!![]()

alisia spune:
Buna dimineate fetelor,
...somnuroase,somnuroase..
Am o intrebare ptr. voi:Cand este concludent un test de sarcina?
La cate zile,trebuie facut acest test?

Alisia
utocatalina spune:
Neata fetelor
...desigur ca emotiile mele sunt la fel de intense
...dupa ce toata ziua de ieri m-a intepat in partea stinga, intepaturile continua si azi...sunt in a 28-a zi ...a 13-a de DPO si temp...este tot 37.1....bine ca nu a scazut
...sa vedem ce se mai intimpla azi
...si daca pina ies de la scirbici nu-mi vine sunt in farmacie sa-mi cumpar testul...dar sa stiti ca pina maine nu il fac...Antonia...
trebuie sa am macar o zi de intirziere...va promit ca daca nu-mi vine azi fac testul maine dimineata la prima ora...Clear Blue!![]()
gabitaco spune:
Neata fetelor

. Ce noutati mai aveti? Vad ca vremea e superba, deci asteptam si vesti la fel de frumoase. Desi sunt in ziua 24 temperatura mea nu trece de 36.9. Oare mai e vreo sansa sa fie bebe?
Cata tinem pumnii si sa dea Domnul sa fie
sau poate...

Cata
Cata
Cata
Iar asta e pentru celelalte fete care sunt in asteptare, parca Maria Alexia, Anca si.....
Bebe
Bebe
Bebe

la toate.
coralia76 spune:
Buna dimineatza!
Mai ce fete harnicutze avem in dimineatza asta,adevarate

...Cata sa stii ca intru si eu in galeria ta de fete care iti striga bebe!bebe!bebe!

si maine la prima ora ne anunti vestea cea mare nu?Bravo ca tii temperaturile asa sus..lucru pe care nu-l pot spune despre mine..azi dimineatza aveam 36.85..in scadere de la 37...

..Bineinteles cum speranta moare ultima...eu tot sper....
Mariasper ca si tu esti cu temperaturile high si vreun test te-ai hotarat sa-l faci pana la urma?![]()
M-am bucurat fetelor Tonnia,Rucsi,Felicity cand v-am vazut ca ati revenit ...ca tare ne-ati lipsit ultimele zile!
Pupici tuturor!

utocatalina spune:
Coralia si Gabitaco multam fain de galerie
...cu asa galerie ar trebui sa se lase macar cu un test pozitiv de la una din fete....desi eu mi-as dori sa fie o explozie de teste pozitive
...
Gabitaco stai foarte bine cu temp...principalul este sa se mentina constanta, iar sa nu scada...stai bine...parerea mea![]()

...
Coralia...as vrea sa spun acelasi lucru si despre tine...dar nu stiu ce sa spun inca de temp. in scadere...trebuie sa o urmarim si maine...si sa speram ca va fi bine!

.
Si eu astept vesti de la rabdatoarea Maria Alexia
...