Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Raspunsuri
utocatalina spune:
Fetelor
...inca nu mi-a venit
...tineti-mi pumnii, poate scap si de ziua de maine!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Cata fii sigura ca iti tin pumnii stransi si tie si Mariei ca voi sunteti acum pe lista de asteptare..Uite asta le dam rushilor

si sa vedeti voi cum se sperie si nu mai vin
!
E prea frumos afara si trebuie sa sarbatorim..asa ca vedeti fetelor ce faceti ok?
Pupici!
gabitaco spune:
Buna fetelor 
. Cam slaba miscarea pe aici. Dupa ziua de ieri parca sunt un pic mai optimista caci oricum nu mai e nimic de facut, decat sa sper. Sunt in ziua 23, temperatuta 36.95 si moralul undeva aproape de pamant 

. Cata iti multumesc inca o data pentru incurajari si iti tin pumnii - sa fie cu ochisori.
Bafta multa si la celelalte fete care sunt in asteptare si sa stii ca am auzit ca s-a inchis granita la rusi, deci nu-i mai asteptati. Maria Alexia mai da-ne un semn de viata.
Va pupic dulce pe toate. 

Tonnia spune:
Ce fac frumoasele?
Nu mi-a mers netul, am fost foarte necajita.
S-au precipitat treburile pe aici! Haideti fetelor, vreau si eu macar 6-7 teste pozitive luna asta!
Va tin pumnii! Tu Cata esti foarte aproape inteleg! 

tania-z spune:
Tonnia in sfarsit! Cum te mai simtzi, mamicutzo?
Cata deci daca azi nu e de rusi ... sa speram ceva...
sau poate 
sau ...sa mai continui?
Maria esti incredibil de calma. Da-mi si mie reteta ta!
dulce!
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
utocatalina spune:
Antonia, Coralia, Tania, Danangie, Gabitaco si restul fetelor...din pacate nu doar de ziua de azi trebuie sa trec, ci si de cea de maine...momentan burtica colcaie, dar pina la ora asta:19:00, nu mi-a venit...si eu zic ca Maria Alexia este tare...eu daca as scapa maine...vineri sigur mi-as trage un test...hai sa vedem daca cu asa o galerie dau si eu eu lovitura! Indiferent de rezultat eu sunt plina de incredere...primavara asta tot vreau sa o fac!![]()
Felicity spune:
Fetele, bafta multa la teste pozitive!!!!
Nici eu nu inteleg cum poate cineva sa astepte sa nu faca test, mie mi se pare ca mai rau decat un rezultat negativ....e asteptarea in incertitudine.
Eu una sunt pt adevar, oricare ar fi el, si oricat mai devreme ![]()
Bafta si mult succes!!! Si va tinem pumnii stransi!! 
Tonnia 
Denisam spune:
Bafta Multa la toate fetele care asteapta rezultate si e adevarat, faceti-va testele, adica eu sunt de acord cu Felicity!
Felicity mama , esti ok, ti-am trimsi 2 mesaje pe PM, nu stiu d cle-ai primit si dc e totul bine, hai fruntea sus ca acusica se fac 12 weeks!
Vreau sa ploua cu gravidute luan asta ca e ziua mea de nastere maine:)si macar de la voi sa priemsc cadouri, eu o sa aflu next week
si dc e ma
Pupicei l atoata lumea,
Denisa
utocatalina spune:
Multumim Felicity si Denisam...promit ca daca scap maine sunt prima vineri la test
...daca nu...asta este
....ma tot doare in partea stinga...unde am avut foliculul...toata ziua m-a durut, intocmai ca la ovulatie...aveti idee ce ar putea sa fie...in general cu 1 zi sau 2 inainte de ciclu toata burta ma durea jos, dar azi pe stinga parca a fost o adevarata revolutie
...oare ce o fi???