Mamici de iulie-august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 6

dale112 spune:
dale112 spune:
 Buna buticute,
Recunosc nu am mai scris demult, dar...
Am o nelamurire. Am intrat de marti in sapt. 22 si luna aceasta nu am fost la control si nici nu ma duc, ma simt bine, BB este vioi, mananc, la serviciu merg, deci? Este grav? Luna trecuta am fost pe la jum lunii, iar lan urmatoare merg chiar in prima sapt.
Sarcini usoare !

Katink spune:
Katink spune:
 Buna dimineata!
Succes fetelor care au azi control!!! Va asteptam cu vesti bune!
Multa sanatate burticilor racite sau cu alte probleme!!
Peca,
tu ai inceput sa cauti sa te inscri la cursul de pregatire pentru nastere (Geburtsvorbereitungskurs)?
Eu m-am hotarat la ce spital sa nasc si as vrea tot acolo sa fac si cursul, dar din pacate sunt multe Hebamme (moase) care au concediu iunie-iulie...
Noi suntem bine, mancam detoate, nu mai facem mofturi, ne bucuram ca a venit primavara, ieri au fost aici 18 grade.
Am luat pana acuma 2.50-3.00 kg, pieptul s-a marit, dar nu pot sa stau pe burta ca ma doare, burtica se rotunjeste frumos si asta mica e foarte activa.
Speram sa fim bine si in continuare.
Numai bine,
Katink  cu
 cu  dulcineea mea 20+
 dulcineea mea 20+

irinabungau spune:
irinabungau spune:
 Neatza burticutze,
Vroiam sa va spun ca bebelusul meu face ce face si mai trage cate un piciorus in vezica mea... Ce senzatie aiurea, voua vi s-a intamplat, si ce simtiti? Ca mie imi vine sa ma rasucesc pe toate partile numai sa-l conving sa nu mai dea acolo ca nu-mi place... La voi cum este??
 La voi cum este??
Giana, am sunat iar la Euro medica si m-au lamurit... cica nu fac 3D pentru sarcina... Niste ...biiipppp.... avem voie sa vorbim urat??

BB23 si tu esti din Cta, stii ceva de eco 3D in Constanta, daca se face si unde?? Merci, 

Irina si bebe 18 sapt.

mitub spune:
mitub spune:
 Irina La multi ani sa fii sanatoasa si sa iti aduca bebe numai bucurii!
Adriana chestiunea medicamentelor este intotdeauna cu dus- intors in sarcina, totusi medicul ar trebui sa recomande, sa iti descrie efectele si sa cantareasca impreuna cu tine avantajele/dezavantajele. In SUA din cauza cresterii numarului de copii nascuti cu diverse malformatii, s-a trecut din nou (dupa o perioada de 20 de ani) la sistemul selectiei naturale. Pe de alta parte, nu cred ca este uman sa lasi o femeie care isi doreste mai mult decat orice pe lume un copil, sa piarda sarcini dupa sarcini si sa dai neputincios din umeri. Sa nu uitam ca in ultimii 50 de ani modificarile de clima, poluare, medicamente luate de parinti, plante modificate genetic etc. si=-au adus contributia si au dezechilibrat balanta naturalului - natura nu face fata omului.
Lory, gabirus, felicitari pentru baietei!
Fetelor, treba cu frecarea sfarscurilor cu prosopul este foarte utila in ultimele luni de sarcina, pregatind sanul pentru alaptare, deocamdata este devreme si periculos, deoarece induce contractii uterine. Deci, cel putin fetelor cu probleme, nu le recomand!
O zi buna tuturor si ne mai auzim,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)

irinabungau spune:
irinabungau spune:
 Boga, multzumesc frumos pentru urari!!! Si tie iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Nu stiam de chestia cu contractiile daca freci sfarcurile, multzumim pentru informatie, eu una voi fi mai atenta la faza asta...
Burticutze, mi-am facut album pe yahoo , daca vreti sa mai vedeti o burtica puteti vizita albumul meu la adresa:
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Pupici si o zi cat mai frumoasa,
Irina si bebe 18 sapt

Lory2004 spune:
Lory2004 spune:
 Ce mami draguta este Irinabungau!!
La multi ani! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! Sa te bucuri de bebe mic, iar el sa fie sanatos, sa creasca mare si voinic I
Pupici
Lory si baietelul din burtik 21s+

KULTA spune:
KULTA spune:
 Irina draga, esti o mamica asa draguta!Pe deasupra mai si semeni cu cumnatica mea din Romania de care mi-e un dor...
Sanatate.
K16+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

laura-s spune:
laura-s spune:
 Salut burticilor,
nici eu nu stiam ca de la frecatul sfarcurilor poti sa ai contractii, dar am simtit pe propria piele, asa ca am lasat-o mai moale deocamdata.
Clubul baietilor e in top, am batut orice record pe luna, chiar sunt convinsa ca luna iulie e luna baietilor; dar sunt curioasa daca vor fi modificari in momentul nasterii.... ca sunt destul de frecvente aceste situatii, cand ti se spune ca e fata si nasti baiat sau invers.
pupici pe burtici,
Laura

Irda spune:
Irda spune:
 Salutare fetele!
Noi suntem in medical, repaos la pat si tratament din cauza de.... contractii, da' las ca ne facem noi mari si cuminti!

Pentru fetele care stiu sigur ca vor avea fetite:     Ati observat cumva modificari in fizionomia fetei? 

Am avut aseara o discutie cu o prietena si mi-a zis ca s-ar putea totusi sa nu fie fetita bebita mea, pentru ca nu am buza superioara mai proeminenta decat de obicei si ca atunci cand bebe este fetita se produce aceasta schimbare datorita secretiei crescute de estogen!
Abia astept 5 aprilie sa vad la eco morfo de trimestrul 2 daca cumva i s-a schimbat sexul  ! Ca au mai fost cazuri....chiar la noi (mamici de iulie-august 2005).
! Ca au mai fost cazuri....chiar la noi (mamici de iulie-august 2005).
Pupici  18+4 si bebe(inca) Daria
 18+4 si bebe(inca) Daria
Irda

corbioana spune:
corbioana spune:
 Buna tuturor burticilor!
Irina ce poze frumoase ai!!  Frumoasa burticuta si slabuta mami imi place!!! Bravo!
Frumoasa burticuta si slabuta mami imi place!!! Bravo! 
Din cate citesc eu aici pe DC vad ca si luna a 6a are 5 sapt!!! Deci avem de tras!  Eu am intrat in sapt. 23. Bebe boy e foarte jucaus si aseara i-a tras un sut lui tati
Eu am intrat in sapt. 23. Bebe boy e foarte jucaus si aseara i-a tras un sut lui tati  hehehe ca se tot plangea ca el nu-l simte asa clar!!!
hehehe ca se tot plangea ca el nu-l simte asa clar!!!  Aseara m-am dovedit voinic si i-ar aratat eu lui tati!
Aseara m-am dovedit voinic si i-ar aratat eu lui tati! 
Va pup,
Ioana
sapt.23