Mamici de iulie-august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Anis,
Cam asta am mincat si eu multe saptamini, pentru ca imi era pofta de fructe toata ziua. Si eu m-am ingrijorat putin atunci (oricum, ma gindeam ca nu poate fi asa de rau, ca fructele sint f bune, in plus luam si prenatalele), dar cind am vazut la echo de 18 sapt ca bebelusa este mare, m-am linistit, dar am devenit ceva mai "constienta" si mai maninc si carne, peste, legume si beau lapte.
Acum am inceput sa maninc mai "normal", adica ceva mai multa mincare gatita pe linga tonele de fructe .
Daca tu te simti bine cu ceea ce maninci si iei si prenatale, nu-ti face probleme. Bebelina ta este ok.

Va pup,

Oana C si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by anis

Haideti sa va dati cu parerea.
sa va spun de ex ce am mancat eu azi..si ca azi e cam mereu.
Dimineata un iaurt cu paine graham.Apoi pauza...doar poate un mar,doua.
Pe la 4-5, o salata verde cu branza,1 cm de carne de vita(sa nu radeti, nu pot mai mult) iarasi mere, pere,struguri,mere...si un cremsnit.
Seara iar o sa mananc mere,pere,mere..mere...mere ..

Credeti ca e ok pentru bebe??? Stiu ca trebuie sa ma hranesc mai bine..totusi avem 19+....dar pur si simplu nu imi e foame si ce e mai rau nu am pofta de nimik.
Sa vb cu dr meu,adica sa consider o problema mancarea?

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis stai cuminte si lasa-l pe bebe sa manance doar ce-i trebuie ! Tu mananci pentru tine nu pentru doi ! si mananci ce-ti vine sa mananci ! Organismul tau este pe "automat", stie mai bine ce-i trebuie. Lasa-l sa-si faca treaba si las-o mai usor cu masuratul rational. Dupa cum suna regimul tau parca tii post alb ( cel cu dezlegare la lactate ) :D POate tine bebe post si a uitat sa-ti comunice .... nu ma bodogani ! Stii ca vegetalele contin ceea ce se numeste apa vie ? Adica apa cu o structura moleculara aparte, moleculele de apa sunt agregate in structuri similare adn-ului. Apa energizata, aghiazma, apa de izvor ( bauta chiar de la izvor ), sucul de vegetale si vegetalele insele contin aceasta apa ciudata , numita si apa vie pentru ca este activa. Nu mai vorbim de vitamine si n minerale legate organic ... adica asimilabile! Ca din apa minerala, plata sau nu, nu le legi decat la rinichi sau bila ...sub forma de nisip!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

aquariusrpro....pupici multi prietena mea de suflet Interesanta teoria ta cu "apa vie"..chiar as vrea sa mi-o explici mai pe larg.

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Anis,

In legatura cu anestezia, eu am tot citit ce s-a scris la mamici de martie-aprilie 2005 . Este acolo o viitoare mamica (Mamacita) ce este chiar medic anestezist. Este foarte interesant orice raspuns al ei.
Palmirah2002 doctorul mi-a zis ca bebe al meu este mai mic in functie de masuratorile facute de el( nu neaparat la greutate). Sincera sa fiu nu stiu sa-ti explic .....dar in functie de varsta sarcinii fatul trebuie sa aiba anumite dimensiuni standard (craniul, membrele..etc). Oricum nu mi-a spus ca ar fii o problema....mi-a zis ca fiecare fat are ritmul lui de crestere si ca de obicei se recupereaza pe ultima parte a sarcinii.

Pupici

Lory si baietelul din burtik 21s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Irina, La multi ani! Sa traiesti o mie de ani si sa te bucuri de bb.

Katya, nici pe mine nu ma mai dosr sanii ca la inceput. De micsorat nu s-au micsorat, dar nici nu s-au marit.

Gabi, Palmyrah si Lory, felicitari pentru baietei.

Si noi am fost mai mici cu 3 zile la ambele eco (de 12 si de 20 de saptamani). Nu mi s-a parut ca se impacienteaza astia. Dr. a spus ca e normal copilul....am insistat macar sa-mi spuna cat e de greu/lung....cica normal. nu scoti ceva de la astia nici cu clestele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anis, prietena ta se refera la rahi anestezie. Daca la epidurala iti ramane un cateter in coloana, la rahi anestezie se face doar o injectie si gata, dupa care iti amorteste tot de la burta in jos.
Eu am nascut asa si a fost cea mai buna alegere. Esti treaza atunci cand iese minunea din burta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

LA MULTI ANI IRINA!!!!!!!...sa fii sanatoasa si puiutzul tau sanatos si mancacios!!!!

Eu am fost azi la dr, si mi-a zis ca am colul scurtat si peretii uterului subtiati.....trebuie sa stau in pat cateva zile, si merg la control peste 3 saptamani....nu mi-a zis nimic de cerclaj....

dragelor care ati avut colul scurt!...la voi cum a fost?cum a hotarat dr ca trebuie cerclaj sau e de ajuns repaus la pat?

si trebuie sa am grija ce mananc....cu toate ca mananc destul de 'soft' si nu foarte mult (oricum cam 1/3 din cat mancam inainte de sarcina), dar am luat in ultima luna 4 kg;

va pup si va doresc noapte buna!!!

anca 21s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Iubitele mele burticute, va multumesc mult pentru urari, si va doresc si voua de asemenea bebei sanatosi si voiosi!!
Am venit acasa rostogolindu-ma, mi-am scos prietenele cele mai bune la o pizza, iar pe bebe al meu la o spagheata... mammmamia ce bune au fost!!!!!

Katya, cel mai bun remediu pentru sfarcuri este frecarea energica in timpul dusului sau dupa dus cu prosopul uscat, dupa care aplicarea de cremutza din aceea pentru vergeturi din care folosesti si pentru burtica. Asa m-au sfatuit si pe mine burticutzele cand imi venea sa ma frec cu buretele de sarma din cauza mancarimii. Concluzia: am scapat de mancarimi chiar dupa ce am pus in practica sfaturile fetelor.

toate burticile,

Irina si bebe 18 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anca imi pare rau sa aud ca ai problemutze, nu cred ca trebuie sa te panichezi, urmeaza sfaturile doctorului si vei vedea ca totul se va rezolva!! Stai cumintica in pat daca asa ti s-a recomandat si multa sanatate!!

Irina si bebe 18 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

quote:
Originally posted by bebestrumfitza

Eu am fost azi la dr, si mi-a zis ca am colul scurtat si peretii uterului subtiati.....trebuie sa stau in pat cateva zile, si merg la control peste 3 saptamani....nu mi-a zis nimic de cerclaj....

dragelor care ati avut colul scurt!...la voi cum a fost?cum a hotarat dr ca trebuie cerclaj sau e de ajuns repaus la pat?

va pup si va doresc noapte buna!!!

anca 21s+

Anca, dac vrei vorbim pe PM si mie mi s-a scurtat colul si sunt cam stresata, un picutz ca sa nu-i fac rau lui bebe.
Pupicei si multa sanatate tuturor!

Delia si Codrin

Mergi la inceput