Mamici de iulie-august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Anis, cosmeticiana mea a nascut asa, insa acum vreo 8 ani ... nu stiu daca acuma se face in Ro. Daca nu se face, sunt sigura ca motivul este comoditatea. Si eu asa as face, daca as fi nevoita sa fac cezariana; poate e putin stresant, dar nu as pierde momentul acela pentru nimic in lume, sa-l vad pe bebel din prima lui secunda de viata! Plus ca anestezia locala implica mai putin riscuri decat cea generala.
gabirus
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Lory2004 spune:
Buna dragele mele,
Felicitari Gabirus si Palmyrah2002 pentru baietei!!! Sa fie sanatosi si sa stea cumintei in burtici pana la termen...
Acum sa va dam ceva vesti despre noi. Am fost ieri la ecograf la dr. Herghelegiu la Sanador (4D)....dar sa stiti ca am fost un pic dezamagita. Imaginiile nu au fost prea clare....sau oricum nu au fost cum as fii crezut eu....
In fine, bebe este bine are aprox 400g, insa este cu cateva zile mai mic (cam 4 zile), insa eu sper sa recuperam pe ultima parte a sarcinii.
Ne-a confirmat ca este baietel .....asa ca m-am gandit si la un nume:
Rares. Tati a zis ca trebuie sa ne mai gandim...insa mie imi place foarte mult numele acesta....Sper sa fie si el de acord
Lory si baietelul din burtik 21s+
isabelele2 spune:
LA MULTI ANI IRINA !!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o bebelusha asemenea -se pare ca suntem aceeasi generatie,si eu implinesc tot 31,dar in septembrie
SA VA TRAIASACA BAIETEII,GABI SI CRISTINA !,cineva acolo sus ne iubeste ,pentru ca si eu tot baieti mi-am dorit si uite ca acum ii avem
MONICA: felicitari ,avem cu ce sa ne mindrim acum
Vroiam sa va spun ca si eu ,la rindul meu,am fost tare nemultumita de pregatirea cadrelor medicale de aici,dar cred ca m-am mai plins de asta!
Si nu numai eu,toate prietenele mele de aici se pling de acelasi lucru,cu toate ca personalul medical te trateaza frumos si cu zimbetul nelipsit de pe fata,consider ca sunt niste incompetenti!!
Am fost cumplit de indignata cind trebuia sa le explic ce e aia "pielonefrithis" sau "fenobarbital",iar cind va auzeam de toate analizele pe care le faceti nu-mi venea sa cred,aici nici macar nu au fost aduse in discutie,cu toate ca sarcina mea este considerata cu risc(datorat RH-ului negativ,gemenilor si faptului ca am antecedente renale la greu).Daca la voi Rh-ul se face de la inceput,si se face si sotului,aici se uitau la mine chiorish cind le-am cerut-o,si mi le-au facut abia la 17 sapt.si numai mieAPROPOS,stiti cumva la cite sapt. se dau injectiile cu anticorpi ptr. RH in Romania
Concluzia mea a fost ca aici duc lipsa serioasa de cadre,iar medicii sint prea tineri si prea putini pregatiti !
MUltumesc lui D-zeu ca nu am avut probleme cu sarcina pina acum,pentru ca as fi patit exact ca si celelalte fete care s-au plins!
Bella & Sandibelii(22 sapt.)
palmyrah2002 spune:
Lory, sa va traiasca baietelul!
Da la 400 g e foarte bine,de ce ti-a zis dr.ca e mic?
Pe prima pagina a site-ului gasesti dezvoltarea bebelusului pe saptamini si aici am gasit "are aproximativ 400 g" la 21 sapt.
Si eu m-am gindit tot la Rares,dar inca mai sintem in cautari!!
Cristina
Dumbo Jumbo si Mihnea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laura-s/laura-s.jpg)
laura-s spune:
Buna burticute
Dupa ce am terminat de scris mesajul, am vazut ca nu sunt logata, deci punct si de la capat.
Ieri am fost la eco morfologica si ne-am amuzat de urmatoarea situatie: eu ieri am intrat in sapt 22, deci aveam 21+1zi, calc zicea ca am 22+3 si bebele are picioare lungi de 23 sapt, deci dr. si-a asigurat marja lui de eroare; cand l-am intrebat cand nasc a zis ca nu depinde nici de mine , nici de el si a ras...
Deja bebele e smecher, s-a perfectionat in lovituri, nu mai da haotic din manute, nu mai are miscari asa bruste, e diplomat acum: da des si tare, sa simt ca el e, sa nu-l mai confund cu o crampa sau cu altceva.
Ce bine e printre voi, mai am si eu cu cine "vorbi".
Pupici pe burtici,
Laura
Katya spune:
Felicitari Gabirus si Palmirah pt baietei si la multi ani Irina!
Despre sini,aveti dreptate,nu s-au miscsorat,dar parca sint mai moi ziua;seara si dimineata sint tensionati iar sfircurile ma dor f tare si ma maninca tot timpul,nici nu ma dau cu vreo crema...Voi purtati sutien cind stati acasa?
Va pup,
Katya-20+
KULTA spune:
La multi ani Irina si sa ne traiesti intru multi ani.
Sanatate tuturor si sarcini usoare.
K16+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
blackpanterro spune:
Irina, sa ai parte de multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.
gabirus si lory2004 felicitari pentru
Credeti ca se va mai echilibra listutza?Deja trebuie sa fie in jur de 30 de baietei
Vad ca nici fetele din alte tari nu i-au medicamente.Nu stiu ce sa mai spun.Adevarul este ca nu am avut probleme cu sarcina pana acum ceea ce ma bucura enorm.Doctorul meu este foarte competent, imi explica tot, are rabdare si nu ma repede.Depinde si de doctori....cred ca fiecare tare are doctori competenti la fel ca si incompetenti.
Adriana si Aidan 24sapt+3zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/album?.dir=b327&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
anis spune:
Olalalala ce de baieteii!! Va dati seama ce curtate vor fi fetitele
Nici prietena mea nu stie exact cum sta treaba cu anestezia locala la cezariana...tocmai de aia m-a rugat pe mine,poate gasesc pe cineva care stie mai multe si sa ne dea mai multe detalii.
AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Haideti sa va dati cu parerea.
sa va spun de ex ce am mancat eu azi..si ca azi e cam mereu.
Dimineata un iaurt cu paine graham.Apoi pauza...doar poate un mar,doua.
Pe la 4-5, o salata verde cu branza,1 cm de carne de vita(sa nu radeti, nu pot mai mult) iarasi mere, pere,struguri,mere...si un cremsnit.
Seara iar o sa mananc mere,pere,mere..mere...mere ..
Credeti ca e ok pentru bebe??? Stiu ca trebuie sa ma hranesc mai bine..totusi avem 19+....dar pur si simplu nu imi e foame si ce e mai rau nu am pofta de nimik.
Sa vb cu dr meu,adica sa consider o problema mancarea?
AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."