Mamici de iulie-august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 7

acusor spune:
acusor spune:
 Buna fetelor!
Am si eu o intrebare. Voi v-ati vopsit parul de cand sunteti  -dute?
-dute?
Eu tare as vrea sa-mi iau HENA ca arat ca un pui plouat mai ales ca am fost vopsita roscat. Ati folosit vreuna dintre voi Hena?
acusor 17 sapt+3

nique15 spune:
nique15 spune:
 Buna dragele mele!
Venim si noi cu noutati de la eco: bebelusha este vioaie si are varsta biologica de 21saptamani, 418g si lungime nu stiu ca n-am intrebat  

, poate ma lamureste dr meu cand voi merge cu rezultatele la el! Placenta mea s-a mai ridicat, nu foarte mult, dar nu mai intra la categoria praevia si in concluzie suntem bine amandoua
, poate ma lamureste dr meu cand voi merge cu rezultatele la el! Placenta mea s-a mai ridicat, nu foarte mult, dar nu mai intra la categoria praevia si in concluzie suntem bine amandoua !
!
Nici eu nu stiam de treaba cu contractiile legate de frecarea sanilor si nici nu am observat ceva legat in legatura cu asta, dar voi fi mai cu bagare de seama!
Irina esti o mamicuta foarte frumoasa si imi place mult bluzita ta!
Irda eu dupa a doua infatisare la eco morfologica am "tot" fetita si nu am observat nimic legat de proieminenta buzei superioare... eu zic ca nu e cazul sa iti faci atatea ganduri, ca daca bb vrea sa-ti faca surprize, iti face oricum!
Bebestrumfitza stai cuminte in pat cum ti-a spus doctorul, ne  sa fie totul bine!
 sa fie totul bine! 
Anis, ai dreptate, ce multi curtezani pentru fetitele noastre! si va doresc o zi frumoasa si linistita!
 si va doresc o zi frumoasa si linistita!
Ioana  si bblina 20+
 si bblina 20+

caterina71 spune:
caterina71 spune:
 Buna dragutzelor!
Imi cer scuze ca n-am mai intrat de mult pe forum, dar am avut foarte mult de lucru la servici. Am citit din urma tot ce-ati scris. Foarte active sunteti! 
Anis: si eu tot cam asa mananc: fructe, lactate, salate. Carne cu greu si foarte putina. Dar iau proteina si fier din ciupercute pe care le mananc cu placere. 
Am si eu o intrebare: la Diagnosis se poate intregistra pe caseta video ecografia de 20 saptamani? Ca programarea mi-a facut-o medicul meu si nu l-am intrebat asta, ca stiti chestia cu tara arde si baba se piaptana: eu am probleme destule cu sarcina si imi arde de caseta video! 
Va pup pe toate pe burtici si sa avem bebei sanatosi si mancaciosi!
Cati si bb 19sapt+5zile

laura-s spune:
laura-s spune:
 Acusor, mama stai linistita Hena e din plante si nu-ti face rau;
eu am intrebat dr si a zis ca ma pot vopsi si ci vopsea care contine amoniac pentru ca nu trece prin piele si motivul ar fi ca nu suportam mirosul, dar nu ca trece in sange, pt ca bebele oricum nu ia sangele de la noi, ci si-l produce singur.
Deci fa-te frumoasa, mai ales daca e din plante vopseaua ta. Nu ai absolut nici o contra-indicatie.
Pupici pe burtici,
Laura

anis spune:
anis spune:
 Ce mai fac burticile azi??
NOi am fost la plimbare...e o zi superba....si ne-am simtit f bine.Acum ma pregateam sa ma duc sa imi i-au hainutze, am vazut unele f dragutze.
 Multumesc fetelor ,pentru informatii despre anestezia aceea locala in cezariana..o sa transmit.Eu una vreau sa nasc cu epidurala...numai daca nu sunt alte indicatii ...ca odata ce faci cezariana...si daca mai vrei copii tot asa vei naste si nu stiu eu sunt mai paranoica.. 
Va pupik pe toate si nique felicitari pt bebita ..sau mai bine zis pentru vestile bune.
Daca tine tot asa vremea...aveam intalnirea la interval,ok???
AniS  si bebelina mea dulce 19+
si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

nicoll_mada spune:
nicoll_mada spune:
 Buna,fetelor!Cum nu am avut ceva deosebit sa va spun azi,nu scrisesem,dar acum vreau sa-i raspund lui acusor.
 Draga mea,cu Hena te poti vopsi linistita,este 100% naturala,dar vezi ca timpul de actiune este foarte mare.Eu la negru,de exemeplu,ar fi trebuit sa stau 2 zile cu vopseaua in cap.Nerespectand timpul,a nuantat putin culoarea parului,nuantare care dispare cu timpul.
Tu oricum fa-te frumoasa si sa imi spui si mie cat ar trebui sa stai cu vopseaua in cap.
 Va pupic dulcic si aveti grija de voi si de micile comori!

Nicoll_mada  20sapt + 6z
20sapt + 6z
MMN

irinabungau spune:
irinabungau spune:
 Ioana, bluzitza este de la TinaR, au toate culorile, sunt toate frumoase, ai de unde alege!!! Din pacate... este singurul model mai de viitoare mamici. Printre altele, ma bucur enorm ca ti s-a mai ridicat placenta, tine-o tot asa si o sa fie bine!!!
Burticutze, nu stiu ce sa ma fac, burtica mea creste si am mare nevoie de blugi!!!!! In Constantza nu gasesc de nici un fel blugi cu banda elastica, speciali pentru gravide, este  usor groaznic!!
Anis, unde ai vazut hainutze??? uita-te si de blugi cu banda elastica, as vrea sa vin in Buc. sa cumpar ceva de imbracat pentru ca... nu se mai poate!!! Nu ma mai joc!!! Vino cu detalii cat mai multe, cred ca toate suntem disperate pentru ca... uitati-va pe geam: A venit primavara!!!!! 
In seara asta merg si eu la doctor, sunt curioasa ce s-a mai intamplat cu placenta mea... 

Irina si bebe 18 sapt
Irina si bebe

nique15 spune:
nique15 spune:
 Hai sa-mi dau si eu cu parerea despre Hena, preferata mea pentru vopsirea parului! Eu sunt bruneta si ma vopseam de obicei cu hena roscata. N-am stat niciodata mai mult de 1 ora si 1/2 cu vopseaua pe par, iar nuantele mi-au iesit de fiecare data foarte frumose si pronuntate.  Singurul lucru care ma cam deranjeaza e faptul ca la fiecare spalare a parului se mai ducea putin din vopsea (se facea apa rosie si ramanea si prosopul murdar), dar avantajul este ca vopseaua se duce uniform, adica nu raman cu jumatate de par negru si jumatate roscat! 
Despre vopsit in timpul sarcinii, mi-am propus sa am rabdare pana dupa venire bebelushei... asha pentru siguranta. Cosmeticiana mi-a sugerat sa incerc o suvitare daca vreau cu tot dinadinsul, dar nu vopsire!
Asa ca am rabdare! Ne facem frumoase din tuns si machiaj!
Ioana  si bblina 20+
 si bblina 20+

nique15 spune:
nique15 spune:
 Irina, tinem pumnii sa fie bine si la tine!
Asteptam vesti!O sa dau si eu o raita pe la TinaR, ce bine ca mi-ai spus!
Multumesc  !
!
Ioana  si bblina 20+
 si bblina 20+

andre_ea spune:
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by anis
Daca tine tot asa vremea...aveam intalnirea la interval,ok???
AniSsi bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Yahoo zice ca in week-end se raceste destul de rau, spre mijlocul saptamanii viitoare se incalzeste din nou, iar in week-end-ul celalalt va fi din nou mai rece. Vremea asta are ceva cu noi.
Andy si
 20+
 20+