Mamici de iulie-august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
blackpanterro spune:
Neata fetele(la mine) ![]()
Acusor vopseaua nu face rau la sarcina, eu m-am suvitat cu Blanche acum 2 luni.Mai cunosc femei care s-au vopsit cu vopsea nu cu hena pe tot parcursul sarcinii.
anis se poate sa nasti normal dupa cezariana....se numeste VBAC(vaginal birth after C-Cection).Doctorul meu mi-a spus de chestia asta cand m-a intrebat cum vreau sa nasc.
Adriana si Aidan 24sapt+4zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/album?.dir=b327&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
caterina71 spune:
Buna fetelor
Eu mi-am cumparat blugi cu talie joasa, numar ceva mai mare ca sa-mi vina putin larguti pe solduri. Si ii port cu bretele. Nu se mai apropie nimic de burtica mea care deja e rotofeie
Va pup pe toate.
Cati si bb 19+
MONAI spune:
Salut, burticile vioaie!
Din pacate starea noastra nu s-a imbunatatit cu nimic, pe langa tratamentul regulat cu NoSpa mai luam si Gynipral si la culcare Dormicum. Am fost ieri la control si vestile nu sunt imbucuratoare, dar nu mai am putere sa va povestesc restul.
Eu raman optimista pentru ca e singurul lucru pe care-l pot face. Nici acum nu-mi revin din faptul ca am avut pana acum (suntem in saptamana 22) o sarcina fara absolut nici o problema si acum ...
Oricum, va doresc la toate o primavara frumoasa si
Sa auzim numai de bine.
anis spune:
Monai...uffff...dar care e sutuatia de fapt???Fii optimista!!
Irina, exact dupa blugi cu banda elastica m-am dus sa cumpar.Am luat unii de la Sir, (au magazin si pe Mosilor) si unii de la Rocco, f dragutzi si f comozi.Mi-am m-ai luat cateva bluzite si un sarafan f haios...
Acolo vreau pantofii cu tocul jos..pt ca in garderoba mea nu am nici o pereche...purtam numai cu toc...asa ca...Ati vazut ceva dragutz??
AniS
si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Monai, sper din tot sufletul ca totul sa fie bine cu voi, iti doresc multa sanatate si sa ai grija de tine si de bebe. Conteaza foarte mult fondul tau psihic, ma bucur ca esti optimista!!
Irina si bebe 18 sapt.
Irina si bebe
gabirus spune:
MonaI, imi pare tare rau ca ai necazuri; incearca sa stai cat de cat linistita si relaxata, ca stresul agraveaza intotdeauna durerile. Iti doresc sanatate si numai bine! Suntem alaturi de tine!
gabirus
Katink spune:
Irina,
arati foarte bine si burtica e tare frumusica!
In ce cartier stai, ca imi pare cunoscuta zona
. Ai mei parinti stau pe B-dul Mamaia, intre Capitol si Trandafirul, la unul din blocurile alea... cred ca stii zona...
Monai,
ai grija de tine si de bebe din burtica, incearca sa inlaturi gandurile negre si gandeste pozitiv! Multa sanatate!!!
Peca,
scumpa, cum a fost azi la control? Sunt nerabdatoare sa aflu ce ti-a mai zis dr.
Eu mi-am cumparat o pereche de pantofi din piele intoarsa combinata cu piele, bej, foarte usori si comozi, fara toc si sunt foarte mandra de achizitia mea. Si eu fiind profesoara tot pe tocuri am umblat si nu aveam nimica fara toc, acuma parca sunt o ratusca
, dar imi sta bine ![]()
La bluzite inca ma mai incap, mai mulate pe piept si pe burtica, dar mai merg inca, iar pantalonii am cu un numar mai mare ca cei vechi nu ma mai cuprind la burta.
Numai bine si multa sanatate,
Katink
cu
dulcineea mea 20+
irinabungau spune:
Katink, stau in Tomis Nord, la Tic Tac - aproape de Mamaia... din pacate privelistea de pe balcon nu este chiar frumoasa, dar am gradinitza, scoala si liceu la distanta maxima de 200m, super fain!!!
Anis, multzumesc de informatii, vreau sa vin si eu la Buc sa-mi cumpar cate ceva...
Eu am fost in seara asta la doctor, suntem mult mai bine, totul decurge ok, placenta s-a ridicat, RECLAMA ILEGALA era voios, mi-a zis nenea doctorul ca se uita la mine... eu nu inteleg mai nimic pe monitorul ala - este un ecograf mai vechi - dar are la spitalul unde opereaza un ecograf foarte bun, acolo voi merge din nou peste 3 saptamani. I-am spus ca atunci nu ma voi da jos de pe masa pana nu-mi spune ce este... vreau sa stiu daca-i fata sau baiat...
Va pup, il bag pe bebe la nani, noapte buna burticutze,
Irina si bebe 18 sapt
Irina si bebe
mitub spune:
Monai capul sus scumpa, trebuie sa fii increzatoare!!!
Ai grija de tine si pana la urma se va termina totul bine, iti vei tine bebelul in brate!
Anis nu stiu cum sa facem cu intalnirea caci in urmatoarele doua weekenduri se anunta tot vreme urata. In timpul saptamanii stam si juinduim de pe fereastra, iar in We in loc sa stam afara ne lipim nasurile de ferestrele plouate!
Irina te inteleg cu nerabdarea de a afla ce este bebita, si eu merg luni la control si asvrea sa stiu, si apoi sambata la eco morfologica. Deci in maxim o saptamana stiu precis. Aseara mi-am convins sotul sa se gandeasca macar la nume - am inceput ca la prima sarcina, sa ma simt straniu ca bebelul din burtica, ata de voios si miscator, n-are nume!
Peca asteptam povestea controlului!
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)
corbioana spune:
Neatza!!! 
Monai multa liniste si sanatate! Incearca pe cat posibil sa fii calma si sa stai cumintica acasa si o sa fie bine, Dumnezeu e mare! Iti tin pumnii!
A pus un link aici parca Blackpanterro - Adriana, daca nu ma insel cu un shop de haine de gravidute din USA superbe!! Tare as vrea sa ma inspir si eu de acolo sa-mi fac cateva dar ar fi mult mai usor sa iei de gata ...asa pana gasesti material, pana iese, daca iese...ceea ce vrei...asa ca fetele din state sunteti norocoase.
Eu vreau sa-mi fac un pantalon dintr-o stofa elastica dar nu neaparat pt gravide pt ca nu stiu ce va iesi. Aveti vreo idee cum sa-i fac in partea de sus? Pe elastic de jur imprejur parca nu as vrea ca stiu ce rau se aseaza. E vb de un pantalon negru clasic sa mearga la orice. As vrea sa-i fac cu talia semijoasa si eventual niste fente pe parti din elastic ce ziceti???
O zi frumoasa tututor!!!
Ioana
sapt.23