Mamici de iulie-august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
andre_ea spune:
Buna dimineata!
MONAI iti doresc multa sanatate! Fii optimista!
Fetelor, tineti-mi si mie pumnii azi dupa-amiaza. Merg la eco morfologica. Si pentru ca am avut niste contractii, iar dr. a zis ca vrea sa stie cum e colul, am maaaaaaaari emotii.
Va pupic!
Andy si
20+
cris.ana spune:
Fetelor va pup pe toate.
Iar nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Am mai intrat pe aici si am mai citit ce vorbiti, dar n-am reusit sa va scriu.
Am fost si eu la doctor si mi-a dat o lista de analize. Deja am facut HIV si VDRL (azi), dar mai multe care sunt cu plata si ...costa nu gluma.Am inteles ca le pot face la Institutul Cantacuzino.E acela de pe Splaiul Independentei?Am intrat pe net si am vazut ca isi dadeau aceasta adresa, dar nu stiu de ce aveam impresia ca este pe langa Piata gemeni..!?! Dupa cum v-am spus, pe 31 merg la eco morfo.Abia astept!Deja numar zilele.Vreau sa stiu ce este bebeul meu
:fetita sau baiat?
irinabungau spune:
Ioana, aici sunt de acord cu tine... Eu am o pereche de pantaloni negri pentru gravidutze de la Rococo, sunt ca si cei clasici in fata, iar in spate sunt pe elastic. Sunt foarte comozi si se vede frumos burtica, dar din pacate peste vreo o saptamana nu o sa-i mai pot purta pentru ca in parte de jos au devenit cam stramtutzi...
Si eu ma tot uit pe site-ul acela si am vrut sa comand o pereche de blugi, dar costa 60$ shippingul... mi-a trecut...
Boga, eu stiu numele de cand l-am conceput, am cautat numai nume de fete si am gasit pana la urma ceva care sa-mi placa iar pentru baiat... de-abea saptamana asta m-am oprit la un nume care-mi place... Eu oricum vorbesc cu bebe, ii spun in toate felurile (cel mai mult ii spun "iubirea lui mami") nu pot sa-i spun pe nume chiar daca as stii ce este... nu stiu de ce, pastrez acel moment pentru cand il voi tine in brate la nastere...
Pupici si o zi frumoasa va doresc
Irina si bebe 19 sapt.
Irina si bebe
anis spune:
Ce fac fetele azi?
Bafta multa celor care merg la eco
Eu ma simt tare obosita...dar culmea nu pot dormi.Aseara am avut niste intepaturi pe partile laterale,stanga ,dreapta si o mare presiune...a si ma durea spatele,mijlocul....parca simteam acele intepaturi,in oase.Sa fie ca se mareste bazinul?? Sau tot uterul?Oricum m-am cam speriat, presiunea era mare si aveam un disconfort pe partea bazinului, cat si a vezicii..ma duceam f des la toaleta...vad ca in dimineata asta..nu mai am simptomele...
AniS
si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Katink..tocmai vroiam sa te intreb de unde ti-ai luat pantofii...dar pe urma mi-am adus aminte ca e cam greu sa ajung acum cu burtica in germania
...CUm te mai simti?
AniS
si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Anis,
ma simt bine, si pe mine ma mai doare mijlocul cateodata si la baie ies cam de 3 ori pe noapte, de acuma parca sunt ceas: 00.15-00.30, 2.30-3.00, 5.30-6.00.
Si eu ma simt putin obosita astazi, ma dor ochii, sper sa nu fie o raceala ca sotul meu iar e racit dar sper sa nu o iau de la el.
In rest astept sfarsitul de saptamana sa iesim la plimbare la noi in padure ca s-a facut frumos afara si vreau sa merg mult pe jos si la aer curat.
Andreea,
mult succes azi la control, iti doresc sa fie totul bine!
Peca,
ne tii pe jar, cum a fost ieri? Sunteti bine?
Pupici,
Katink
cu
dulcineea mea 20+
mitub spune:
Irina noi la prima sarcina ne-am apucat sa cautam nume de cand am aflat si dupa indelungi dezbateri am cazut de acord la nume...dar gasisem numai de baiat...si eram convinsi ca e baiat!
La ecografie s-a vazut ca e...fata! Si puiul meu n-avea nume :((
Bafta la cumparaturi in weekend si distractie placuta!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)
peca spune:
buna dimineata fetelor![]()
ieri ...dupa cum am spus...am fost la eco morfologica.
am plecat pe la 11 de acasa....niste treburi de rezolvat la banca si apoi 3 ore la cumparaturi de hainute pt. mine ....de nu m-am imbracat si dezbracat de ma luase cu ameteli....si aveam mereu un zamber pe fata ....de toata lumea se uita la mine (sau cel putin era impresia mea)....dar ce conta urma sa intru la eco...sa vad bb......si sa stiti m-am dus bine echipata....cu camera video dupa mine..
si am ramas surprins placuta....caci dupamasa e f. liniste...am asteptat vreo 10 minute pana am intrat la control....a venit asistenta.....am intrebat-o daca am voie sa filmez....s-a uitat putin ciudat la mine mi-a zambit a spus ca pt. ea e ok...dar sa vad ce zice dr.
pana avenit dr. de la celalat control am vazut bb pt. vreo 6 minutele si l-am filmat....dr. m-a prins cu camera in mana....a zambit si a spus ca e ok...chiar daca pana acum nu a mai patit asa ceva...asa ca am vreo 16 minutele pe bb pe video....si tare mandra sunt de ele
bb e bine.....ieri era 20s+1...si avea 438gr.....sta bine in grafice...l-a masurat pe toate partile ...doar lungimea a omis/uitat s-a o spuna si eu iar am uitat sa intreb....ca doar era 
......mi-a spus ce e baiat.....dupa ce am aflat ce e nici nu ma mai puteam concentra.....
singura problemauta este ca mi s-a scurtat "muttermund"...ceea ce habar nu am ce este...banuiesc ca, "colul"......si sa iau magneziu...de la 1/zi la 2/zi si sa imi beau ceaiul....sa incerc sa evit stresul/ efortul/si sa ridic greutati....
cand m-am dus la control ....eram tot un zambet....dar cand am iesit.....noroc cu urechile....caci altfel se intaneau colturile gurii......iar ca rasplata pt. bb meu care a fost f. activ....s-a miscat..... a dormit.... s-a miscat....asistenta (care e si habamma)...era tare incantata de cat de activ e,...ne-a zambit...s-a jucat cu cordonul ombilicat...s-a frecat la ochi....ne-a intors fundul
.....i-am cumparat un ursulet mare mare de plus....si o pereche de papucei....mai mult ornamentali, cred, decat functionali...fiindca sunt chiar pt. nou-nascuti
acum astept sa vina sotul de la servici...sa imi puna pe cd. ceea ce am filmat...sa ma pot uita pana ma satur .....
un nume inca nu avem....inca suntem in stadiul de contrazis.....adica sotul-ui ii place Arnold
....eu am spus ca ii mai punem si Schwarzenegger...si e gata
....deocamdata suntem la Vlad si Raul...ceea ce ne-ar fi pe plac...dar inca nu suntem hotarati...mai avem ceva timp
@ katink: eu nasc la spitaul de care apartine si dr....ca sa pot naste cu el...(am si de ales din doar 2 spitale)...e mai mic mai linistit, camere cu 2 paturi...sunt asistente-maicute....foarte primitoare, ....am sunat deja acolo...am spus cand e termenul aproximativ de nastere....si urmeaza ele sa ma sune sa imi spuna cand incep....sunt 10 ore singura fara sot....cursurile dublu...trebuie platite extra....
inca mai multe info nu am
cam atat pe azi....caci si asa m-am lungit
Vreau pe lista
....caci e Baietel
peca 
_
http://community.webshots.com/user/peclitza
MONAI spune:
Va multumesc burticutze pentru urarile de bine, le retransmitem cu drag inapoi
. Doctorul mi-a marit azi frecventa pastilelor si dupa masa mergem iar la control.
Mi-e asa de ciuda pe mine, as trage de uterul asta al meu sa se decontracte si bebelusha mea sa stea comoda. Pana una, alta ma multumesc sa stau in pat cu picioarele in sus si mai fac micute pauze de calculator.
Va pupa
Mona
si gongutza Sara
.
Sa auzim numai de bine.
palmyrah2002 spune:
Na ca am ajuns la spital,fiindca aseara de la 9 la 4 dimineata am tusit incontinuu si nu am inchis un ochi.;mi-au facut IDR-ul(testul pentru plamin) ,aerosol si a ramas pe luni sa fac iar aerosol ,sa-mi ia singe,sa citeasca IDR-ul si sa duc cite mostre de sputa.
Ma doare gitul de la atita tuse,nu pot inghiti decit greu si asta dupa ce fac tratament de o saptamina cu leacuri babesti,siropuri naturiste si in ultima instanta Penicilina V-pe care o iau deja de trei zile si nici un rezultat.
Nu-mi este gindul decit la Jumbo care cred si-a zdruncinat toate din corpusor din cauza tusei mele.
Katink,asa am patit si eu in jur de 18-20 de saptamini nu mersul la baie non stop ,mai ales noaptea de intrasem la idei ca am facut infectie urinara.Acum e bine si probabil din cauza presiunii uterului pe vezica se intimpla asa,mai ales ca am burtica foarte jos.
Mona ai grija mare de tine.Ai sa vezi ca problemele se vor rezolva!
Anis,la mine de la inceputul sarcinii e la fel.
Sint groaznic de obosita,dar cind e vorba de somn,ioc.De la 4,30 sint in picioare chiar daca am m-am culcat la 11,30 -12
.Nici macar duminica nu pot dormi 1 ora la prinz sa "recuperez" ceva.
Cristina
Dumbo Jumbo 23 s si Mihnea