Mamici de iulie-august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

La multi ani cu sanatate, Irina! Un an plin cu multe impliniri sa ai!

Gabi, felicitari, sa creasca mare si sanatos puiul tau!

In legatura cu controlul de prin alte parti, este asa cum a scris Peca - doar cu cateva mici diferente, in cazul meu, ma cantareste si imi ia sange tot asistenta, iar in cabinet este numai doamna dr. si ea scrie in carnetul gravidei, iar cand ies imi fac programarea tot la asistenta in functie de ce imi spune dr.

Si eu tot Folio (acid folic+iod) iau, deocamdata numai atata, nimica in plus si cum spunea si Peca, prin sapt 25-28 se repeta analizele de sange si se mai da ceva in plus daca e cazul. Pana atunci se ia sange numai din deget pt. hemoglobina si daca e sub parametrii normali se va lua fier (eu inca stau bine cu fierul)...

Aici se dau multe brosuri, reviste, pliante gratis in care sunt foarte multe informatii, poate si de asta sunt ei mai relaxati, doar in cazul in care sunt ceva probleme atunci te iau la bani marunti.

Controlul este intr-adevar la 6 luni, eu luam anticonceptionale (pille vad ca le spune Peca, de la pilule ), dar ma intreba mereu daca vreau reteta sau le iau din Romania...

Cam asa e aici, mai bine, mai rau, nu stiu, eu m-am obisnuit asa...

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by peca

eu am maine la 15°°. eco morfologica....
peca

Ce bine! Multa bafta si de abia astept sa povestesti ce ti-a spus dr. si ce face bebelusul tau!

Numai bine cu dulcineea mea 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineta burticutzelor!
Irina iti doresc multa sanatate, o sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos si papacios!
Gabirus felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si cuminte la mami in burtica!

Si noi avem emotii... diseara mergem sa ne "pozam" la eco morfologica!
si o zi cat mai frumoasa!

Ioana si bblina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Multa bafta fetelor care mergeti la morfologica..sa auzim de bine!

Am o intrebare pt voi.Am o prietena e insarcinata in 7 luni si ceva, si ar vrea sa stie de anestezia locala la cezariana..ca ea asa vrea sa faca..eu i-am zis ca are inima tare...mie mi s-ar fi facut rau.Stiti careva de treaba asta?

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Va pupic!
"La multi ani, Irinush!" multa sanatate si toate bucuriile din lume!
Gabi: felicitari pentru baietel!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Cristina:
Pupicei!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Katink

Controlul este intr-adevar la 6 luni, eu luam anticonceptionale (pille vad ca le spune Peca, de la pilule ), dar ma intreba mereu daca vreau reteta sau le iau din Romania...

Katink cu dulcineea mea 20 sapt.

Ihiiii,si eu care ziceam ca-s vitamine!
Le am nu gluma cu limba germana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by anis

Am o intrebare pt voi.Am o prietena e insarcinata in 7 luni si ceva, si ar vrea sa stie de anestezia locala la cezariana..ca ea asa vrea sa faca..eu i-am zis ca are inima tare...mie mi s-ar fi facut rau.Stiti careva de treaba asta?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis,eu stiu doar de anestezie generala sau
epidurala care se face si la nasterile normale!
De locala nu am auzit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Da, cred ca-ti trebuie curaj sa procedezi asa...eu insa n-as fi incantata sa fac generala - parerea mea...dar asta tine si de organism.
Fiecare metoda are unele efecte secundare pe care anestezistu' le ia in calcul in functie de fiecare.
Sanatosi sa ne fie bebei!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Legat de sistemul din Germania: al meu doctor e jumate neamt asa ca procedeaza cam la fel ca ai vostri si mie mi se pare foarte normal si echilibrat ce face.
Analize multe fac fetele care au sarcini cu anumite riscuri sau o varsta mai mare de 30, insa daca nu exista motive de ingrijorare aceste analize nu se fac. In Romania diferenta este ca le poti cere tu daca vrei, chiar daca nu ti le-a cerut medicul. Mie dr. mi-a spus ca nu prezint riscuri avand in vedere antecedentele si varsta asa ca nu considera ca ar trebui sa fac alte analize in afara de cele uzuale de sange si urina. Daca sunt eu mai panicoasa, pot sa merg sa le fac, nici o problema, mi le explica si vedem. Dar nu considera ca sunt necesare. Si eu tind sa-i dau dreptate. Mai ales ca m-am gandit bine si cel putin legat de triplu test: chiar daca ar fi probleme as pastra sarcina. Asa ca de ce sa imi amplific strestul in sarcina? Ma simt bine asa cum e acum, am vazut bebele la eco, are tot ce ii trebuie, e bine si sanatos si de marimea buna pentru varsta.

Le inteleg perfect pe fetele care au pierdit sarcini anterior sau au luptat mult pentru a ramane insarcinate. In cazul lor precautia este mai mult decat justificata. Si ce a patit Irina de exemplu mi se pare o mare dovada de delasare si chiar lipsa de respect!

gabirus

Mergi la inceput

Anis,eu stiu doar de anestezie generala sau
epidurala care se face si la nasterile normale!
De locala nu am auzit!

[/quote]

Cristina - eu cred ca s-a referit la anestezie partiala...

Delia si Codrin

Mergi la inceput