Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bety, eu vorbesc de dereglari hormonale pentru ca am progesteronul sub limita minima.
Ma iertati, astazi n-am fost prea vioaie, pentru ca am avut foarte multa treaba la servici, dar am mai intrat pe la voi sa vad ce mai faceti.
Va pup pe toate si va dau si flori......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Cata, bineinteles ca va iau pe toate la mamici. Tu sa fii oare prima, din lungul sir al mamicilor "to be" ?
Teo, merci. Si eu , cu drag.

pentru Bety, Anca, Amely, Indy, Aileen, Iulia, Veronici, Musete, Carmen, Liliana, Lili(shy) si pentru toate fetele din

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Roxee sa dea Domnul sa ma iei si pe mine la burtici......inca nu mi-a venit...daca scap si de ziua de maine...ziua 28...poate voi reusi...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bety, mai bine o suni (daca n-ai facut-o deja) pe Dr. Moisa in legatura cu durerea ta. Iti doresc sa te faci bine.
Despre mine... am uitat sa-ti spun ca inafara de progesteronul foarte mic, de luna asta am si niste dureri de sani incepute cu o zi inainte de inseminare(pe mine incepeau sa ma doara cu 4-5 zile inainte de CM nu cu 2 saptamani). Pot fi aceste dureri de la anticonceptionale? Stii, eram fericita ca nu m-a mai durut burta la ciclu(ca a reglat ceva pe acolo) dar vad ca a dereglat in alta parte.

Mergi la inceput

Indy eu cit timp am luat anticonceptionale nu m-au durut sinii deloc...dupa ce am renuntat la ele au aparut durerile...eu cred ca este o reactie inversa la tine, pina se obisnuieste organismul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Fetele, cate zile de concediu da dr. Moisa dupa laparo? Pentru ca eu lucrez in mediu toxic si nu cred ca ma pot intoarce la munca mai devreme de 2 sapt.
Cata maine dimineata sa se mentina temperatura pe pozitie, iar poimaine sa ne anunti ca pleci si tu la mamici.

Teodora

Mergi la inceput

Teo ...prietena mea nu si-a luat concediu...miercuri s-a operat si luni a fost la serviciu...ea a auzit pe acolo ca se dadeau 10 zile de concediu...esti tot la serviciu "ingeras"?

Mergi la inceput

Da, Cata si m-am saturat de scarbiciu asta de mama-mama. Si mi-e foameeee... Cu concediu voi vedea, nu ma simt in stare sa ma intorc la munca dupa 4 zile. Anul trecut, dupa o sapt. in spital am avut concediu 21 zile ( e adevarat ca am avut complicatii). Cred ca mai stau max 15 min si plec. si maine dimineata sa gasesc o veste buna de la tine, da?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Thea, sincer te sfatuiesc sa stai acasa cat mai mult, daca faci laparo. Legal ai dreprul la 21 de zile.
Io eram chiar intigrata pe sotu' meu care m-a cocolosit rau perioada aia. Parca eram un ou rosu, taindu-mi din "aripi", si citind ca subiectul cu laparoscopia, m-am bucurat tare ca a procedat asa.

Cata, cu tot respectul, dar prietena ta nu a procedat bine. Numai statul pe scaun (cu burtica stransa) imi da furnicaturi.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Cred ca asa am sa fac, Anca. Ca toate orele suplimentare pe care le fac sunt munca patriotica, deci trebuie sa-mi vad de sanatate. Tu ce mai faci? In ce zi esti?

Teodora

Mergi la inceput