Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Theiutza, sunt a 4-a zi. Marti ma duc la monitorizare. Sper sa fie bine. Moisa ti-a propus laparo?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Anca si prietena mea regreta ca nu a stat acasa, nu neaparat ca nu s-a simtit bine, dar a fost putin ametita, cred ca slabita dupa laparo...Teo stai cit poti de mult...si eu daca o fi sa-mi fac, imi iau maximum de concediu medical...ca eu sunt fricoasa din fire....

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Teo - stai cel putin 7 zile acasa. Daca poti mai multe...nu-i bai. Dar astea 7 sa le stai cumintica. Concediul pe care ti-l da este de 7 zile si este doar 75% platit. Daca ai recuperari si te gandesti la bani, vezi si tu...Eu nu mi l-am bagat la salariu, pentru ca mai aveam de anul trecut. Eu ti-am mai spus parerea mea...SANATATEA INAINTE DE TOATE.
Indy - poate mi-a scapat mie...dar cum ai descoperit progesteronul mic? Cand ai apucat sa faci analiza, ca doar o luna ai luat anti, iar analiza stiu ca se face in ziua 21, iar tu abia ai facut inseminarea? Sau le incurc eu? Ce stiu este ca in timp ce se iau anti, nu se fac analize hormonale, ca nu-s concludente. Asa-i sau gresesc?
Cata si Indy - si apoi cu durerea de sani...Pe mine luna trecuta m-au durut sanii, incepand chiar mai devreme de ziua 14, cand v-am spus ca am avut durere ca la ovulatie...
Dupa ce m-am vaitat voua, cam dupa ora 13, nu m-a mai durut nimic, nimicuta, ca si acum...Nu stiu ce sa zic...eu una, nu stiu de ce, dar am avut mereu frica de anticonceptionale...Probabil ca in subcostient, ca altfel nu-mi explic, neluand niciodata, am impresia ca ele imi fac mai mult rau decat bine.
Nici pe mine nu m-a durut burta, cum ma durea cand tabarau rusii, dar vad ca am alte simptome.
No, in cazul asta, cum sa explic unui medic asa ceva?! Cred ca mi-ar spune ca am BUBA la cap si cine stie...Poate asa este.
Mai rabd 1-2 zile, vad ce mai e cu mine si sincer...
Poate mai aveti si voi idei!!!
Va pe toate-toate de noapte buna si...
Haide STEAUA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Bety, eu am facut analizele hormonale inainte chiar de a face laparoscopia si deci si prima inseminare. Stiu demult ca am progesteronul mic, am mai spus pe aici dar probabil n-ai sesizat tu.
Tocmai asta cred ca e problema (si ovarele mele micropolichistice), pentru ca altceva nu mi-au gasit. Desi mi-au spus ca progesteronul sustine sarcina(ti-am mai spus eu), iar estrogenul(capitol la care stau bine) este responsabil cu fixarea. Deci ar trebui sa-l fixeze pe si apoi mai vorbim de sustinere. Ori eu nu raman...
Hai ca v-am facut capul calendar...

Pupici......si flori... pentru toate fetele din -ul "moisistelor"...

Mergi la inceput

Neata fetelor...sunt in ziua critica...a 28-a....si a13-a de DPO....temp. este ca ieri 37.1, nu a scazut...nu stiu ce sa mai cred...intepaturile pe partea stinga continua de ieri...si eu astept si sper ca poate voi scapa si ziua de azi de rusi...sper...poate ...poate...m-am uitat la graficele mele de pe feritityfriend...si am vazut ca in nici o luna nu am avut temp. asa de ridicata...in ziua 28 cel tiziu scadea si imi si venea...acum ce sa mai zic si eu fetelor, decit ca o sa fie cum o vrea Cel de sus! Sunt irascibila din cauza emotiilor...dar, chiar daca burtica colcaie eu sunt tot cu gindul la ...Va tin la curent chit ca-mi vine, chit ca nu...Daca nu-mi vine pina ies de la serviciu ma opresc pina la farmacie si-mi iau un test Clear Blue, dar am de gind sa-l fac abia maine dimineata...ca sa fiu si eu in intirziere macar cu o zi! Hai ca am batut cimpii destul! O zi minunata, ca cea de afara...au anuntat la prinz 20 de grade!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna dimineata fetele !

Cata, sa dea Dumnezeu sa fie sarcina .
Teo, si tin pumnii pentru laparo. Asculta-le pe fete cu statul acasa, subscriu la ceea ce te sfatuiesc ele.

toate fetele "moisiste"

Mergi la inceput

Roxee merci de urare...si tu ai grija de tine si te asteptam cu vesti bune de la doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Mi-am luat si eu rezultatele analizelor de la dr. Moisa si cred ca nu sunt foarte bune .
F.S.H=4,36 (2-10)
L.H=10,37 (2-20)
ESTRADIOL=16,21 (30-120)
PROLACTINA=14,52 (2,39-25,15)
Daca a avut cineva rezultate asemanatoare rog sa-mi scrie si mie cat de grave sunt rezultatele mele.
Va multumesc si va trimit multe

Mergi la inceput

Alina 25 mie personal numai estradiolul mi se pare cam micut..., restul sunt in limite...ti-e Moisa nu ti-a zis nimic cind ai luat rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Marti ajung la dr. Moisa la cabinet sa imi vada analizele?
Si eu am vazut ca estradiolul este prea mic dar ce se poate lua ptr. a remedia situatia?

Mergi la inceput