Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Un pt Roxee si prichindelul din , sa se faca maare si nazdravan
Cata, sa iasa testul +++
Ieri am facut toate analizele date de Moisa (toxo, chlamydia, mycoplasma, ureplasma, listeria, citomegalovirus). rubeola n-am facut ca nu mi-a dat (poate era bine...?). A fost un pic de coada la Cantacuzino, dar asistentele - amabile, chiar uimitor. Total 4 mil, mai putin decat credeam eu...Rezultatele le iau vineri (o parte) si pe 23 restul, dar cred ca am sa le iau pe toate odata pe 23.
Cam atat. Acum sunt la birou si n-am nici un chef de munca..., imi vine sa ies afara si sa ma bucur de vremea asta superba...
Pupici dulci la toate fetele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely multam fain...sper sa-ti iasa bune rezultatele...4 mil...astea sunt scorurile peste tot....si eu am chef de plimbari...dar parca mai mare chef am sa zboare ziua de azi fara sa detectez rusii!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Anca mii de scuze pentru aseara, plecasem si abia azi dimineata am gasit mesajul tau. Ti-am trimis doua PM , nu stiu daca au ajuns. si iarta-ma te rog
Cata asa cum ma asteptam e de bine! Deocamdata ma bucur si cred ca maine o sa ma bucur si mai mult. Cred ca se intampla tocmai luna aceasta cand erai suparata, asta asa, ca sa iti treaca supararea.
Bety eu vreau mai mult de 7 zile si am sa-i cer. Sper ca nu are vreun motiv sa ma refuze.
Raluca te pup si cred ca ai sa o iei si pe Cata cu tine. Maine astept vesti de la tine.
Amely tin pumnii sa iasa bine analizele si sa descoperi cauza ca sa nu se mai repete raul.
Alina nu cred ca este ceva in neregula faptul ca ai estradiolul putin mai mic. Eu il am putin mai mare si mi-a spus ca nu este un motiv de ingrijorare.
Indy cat mai ai de asteptat pana ne dai de veste?
Cat despre durerile sporadice de sani, la mine cred ca este din cauza prolactinei putin crescute :25,39 fata de 25,15.
O sa lipsesc putin pentru ca vine sotiorul sa ma ia sa-mi fac analizele pentru operatie (la Fundeni). Apoi o sun pe dr. sa vad cand m-a programat. Si mai vorbim!
toate fetele dragute

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele, io merg marti la dr. La 17:15 am programare. Mai are cineva programare atunci. Poate va vad si io.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Thea_M, daca pe 26-27 martie nu-mi vine, ma gandesc deja ce patut sa-mi cumpar, si ce modificari sa fac prin casa pentru .
Catalina, sper din suflet sa fii deja ; maine sa ne spui neaparat(e a 14-a zi, nu?).
Bety, ai plecat si tu pe mare?????? Spune-mi daca de mai doare ovarul.

Mergi la inceput

Indysunt abia in a 13-a de DPO...dar in a 28-a de cm...maximum la ciclu meu...sa vedem ce zice temp si maine...sper sa fie tot ridicata si vorba lui Teo...poate luna asta, de supararea rezultatelor analizelor o fac!Mi-am facut inspectia de ora 10 si nici urma de rusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Gata - sunt prezenta!!!!
Da, Indy, stiam doar de problema ovarelor micropolichistice.
In legatura cu durererea...cat stau pe scaun sau in pat, e totul OK, cum merg, ma doare, eu nu inteleg...mai intai il sun pe al meu frate si daca el ma repede (imi spune mereu ca am "buba la cap"), mai pe seara o sun pe doctorita.
Sunt unele probleme pe care pur si simplu nu le inteleg.
Indy, Cata - cat m-ar inviora vestea buna de la voi.
Anca, dupa cum vad, te poti intalni marti cu Alina.
Teo - vorbeste din timp cu doctorita, ca biletul de externare si concediul medical nu mi le-au dat ea, ci alta doctorita, sefa de sectie si care mi-a facut si externarea.
Fetele la toate-toate un dulce.
Beatrice

Mergi la inceput

Indiutapoate avem noroc si cumparam patut impreuna...sa dea Domnul!Numaram impreuna...pe mine tot pe stinga ma inteapa de ieri...unde am avut foliculul...la 12 iar fac inspectia la baie...Betica pupicei blonduta si merci de galerie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Multumesc Bety asa am sa fac.
Am fost si mi-am recoltat sange pentru diverse analize printre care si pentru hormoni tiroidieni. Am vorbit si cu dr. Ma operez miercuri, saptamana viitoare. Merg marti la spital ca sa vorbesc cu anestezistul si sa-mi dea OK-ul pentru operatie. Maine am sa fac si cultura din secretia vaginala. Nu mi-a recomandat-o dr., dar am o cunostinta care este medic microbiolog si daca se poate, de ce sa nu o fac. Iar sotul va face spermocultura prin care va depista despre ce infectie este vorba ca sa nu ia antibiotic doar pe baza unei presupuneri. Nu a recomandat-o d-na dr., dar cred ca nu strica.
Si am intrat la voi sa-mi incarc bateriile pentru ca tocmai am avut un show cu seful care m-a dat peste cap. Asta este!

Teodora

Mergi la inceput

Fetelor dupa inspectia de prinz nu am depistat nici urma de rusi!

Mergi la inceput