Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Fetele - pasarici dragute, ce mai ciripiti, mai!!!
Cata - ai scris ca a aparut Shilily, ca a rezolvat cu serviciul si ca s-a reintors printre noi...Am visat eu, sau chiar a scris, ca eu nu am gasit nici un mesaj de-al ei!
Indy - de unde ai scos chestia cu "dereglari hormonale"!!!!
Carmen - si asa m-am tacanit de tot cu analize, para-analize, laparoscopii, monitorizari, etc...eu una, uneori cred ca ma lasa toate - nervi si puteri, apai sa mai fac si analize genetice...si asa nu stiu ce-mi mai rezerva viitorul, dar sa mai si sap dupa posibile urme de cancer...cred ca e prea mult pentru mine!
Cata, Liliana sa-mi trimiteti si mie o crenguta de brad de la munte...ca mi-e asa dor de aer curat...eu sunt moarta dupa munte...abia astept sa-mi vina barbatelul si sa plecam...oriunde, dar munte sa fie...
Liliana - pentru cei doi foliculi.
Ai vazut...fara stimulare...O sa fie bine-bine!
Eu, hai sa ma vait si eu un pic, ca-mi sta pe limba...
Nu am fost racita, ci am facut o reactie alergica...la ce...habar n-am, dar stiu ca am stranutat o zi intreaga.
Seara m-am tuns (asa un pic, ca eu am damblaua cu parul lung), m-am blondit si...daca era sa fiu racita, cum am stat cu parul ud cam 2 ore, era clar ca raceam si mai zdravan. Ieri am fost la o inmormantare si mi-am pierdut o zi cu chestia asta, dar trebuia musai sa fac act de prezenta.
De ce plang...de aseara, ma doare in dreptul ovarului stang, mi se lasa durerea pe picior si ma intreb/va intreb ce o mai fi asta?
Nu mi-a fost frig, nu m-a prins curentul pe nicaieri, sunt imbracata, mai mult blindata, ca asa umblu, mi-e cumplit de cald din cauza " blindarii", iau anti, imi pun supozitoare (cum mi-au spus doctorita si Livia), beau ceai cretisoara+vitamina E+acid folic (cum mi-a spus Livia), dar pe mine ma doare...CE O MAI FI si asta?
Va pup pe toate-toate!
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Betica eu i-am urat toate astea lui Shylili, dar din pacate ea nu ne-a scris de mult cum sta...eu asa i-am dorit...sa se rezolve toate si sa ne spuna...Betica ma bucur ca ai iesit frumoasa de la coafor...si eu am mania parului lung...desi imi vine sa-l tund mereu...in legatura cu durerea de care zici tu...unele fete au exact simptomele tale, dar la ovulatie, ori stiu ca tu iei anticonceptionale...in a cita zi esti, de curiozitate? Eu nu stiu ce sa-ti zic..si pe mine m-a jenat azi tot pe stinga, dar poate fi ca astept ciclu...eu habar nu am nici la mine cum sa interpretez...poate te ajuta fetele mai destupate la minte!Pupici si sa-ti treaca repede durerea!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Bety din pacate nu pot sa te ajut, pot doar sa-ti dau un , frumusete mica!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Si eu va , ca am uitat sa trimit pupicii de rigoare, cu durerea mea.
Sunt a 10-a zi.
I-am scris cu Liviei, ca m-a mai ajutat cu sfaturi.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Thea, sotului meu i-au fost prescrise Pregnil, Understor si Lyvercin timp de 3 luni. Dg: oligospermie.
Pup si sa avem rezultate bune!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Thea, al meu are astenospermie. A urmat un tratament cu Undestor, dar fara rezultate.

Acum papa Branca Ursului, napraznic si telina.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Carmen, Anca multumesc!
Anca banuiesc ca sotul tau a facut determinarile hormonale, nu? Si sotul meu a urmat anul trecut un tratament cu Undestor pentru astenospermie usoara, a dat rezultate, am si ramas insarcinata dar a fost SE, din alte cauze.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Servus dragelor !
Am intrat sa vad ce mai faceti. Da' vorba lui Bety, ciripiiiiiti....
Deocamdata nu am noutati.
Am sa mai intru pe-aici, sa vad ce mai ziceti...

Mergi la inceput

Ralu un dulce de la mine si tin pumnii maine la medic.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Roxee sa mai vi in vizita, ca ne-ai promis ca ne iei si pe noi la mamici!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput