Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10
Raspunsuri - Pagina 2
utocatalina spune:
Teo ma bucur mult de rezultatul analizelor tale
...sunt foarte bune!
....Sa o ti tot asa...sa-mi spui dupa 10 cind te programeaza la laparo, ok? Pupicei multi

...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
INDY spune:
Bun[ fetelor!
Thea_M, te rog spune-mi si mie la cine te-a trimis sa faci consult endocrinologic de specialitate (endocrinologie + infertilitate din cauze hormonale).
thea_m spune:
Indy m-a palpat ea, a vazut ca nu e in regula si m-a trimis la dr.Corina Neamtu, la Sanador sau la Parhon, dar mi-a spus ca la Parhon este mare aglomeratie si sa o caut mai bine la Sanador. Daca te intereseaz nr. telefon de la Sanador: 3222742, 3224674, adresa: sector 3, B-dul Decebal nr. 1. Si tu vrei sa-ti faci control endo? De ce?
Teodora
thea_m spune:
Am sunat, i-am reamintit, maine trebuie sa o sun din nou...inca o zi de asteptare.
Cata tu ai luat rezultatele pentru hormonii tiroidieni?
Teodora
INDY spune:
Thea_M, nu stiu unde sa ma mai duc, dar avand in vedere ca nu raman si nimeni nu stie care este cauza exacta si tinand cont si ca am dereglari hormonale, eu zic ca n-ar strica sa fac si aceste analize. Dar nu m-am hotarat. Poate nici nu mai e nevoie... ca poate deja sunt 
utocatalina spune:
Da Teo sunt bune...rezultatele pentru tiroida:
TSH:0,572 valorile:0,490-4,670 putin cami mic zic eu, dar in limite si
A-TPO: 7,5 valorile:<12,00...sunt bune zic eu rezultatele e tiroida ca sunt in limite. Eu le-am facut la Medsana...
deca spune:
Buna fetele frumoasele, Amely, merci pentru recomandari, n-am citit-o dar am cumparat-o... in acest scop
.
Fete dragi, am si eu o intrebare, daca ai avut cazuri de cancer in familie n-ar fi bine sa faci analize genetice inaintea conceperii unui BB? de ce nu ne recomanda doctorii chestiile astea? Eu am dat un e-mail la GeneticLab si am intrebat, iar raspunsul prompt a fost ... sa mergem sa facem niste analize genetice . M-am speriat putin, voi ce stiti de chestiile astea?
Carmen
utocatalina spune:
Deca stai linistita mama...si eu am avut cazuri de cancer in familie...bunicii...la virste inaintate....eu nu cred ca se impun aceste analize acum...pe bune...eu nu le fac...si chiar daca le-as face vreodata, nu pentru motivul asta le-as face...te rog sa stai linistita, ok?
thea_m spune:
Carmen subscriu si eu la ce a spus Cata. Nu te stresa inutil. 
Anca sotul tau are si el probleme, parca. Ce i-a recomandat dr.? Sper ca nu am retinut gresit, iar daca este asa,scuza-ma. 
Teodora
deca spune:
Ok dragelor, ma pun acusi pe citit ca se pare ca imi vin numa' idei nastrusnice care nu fac decat sa-mi sporeasca stresul.
si
Carmen