Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10

Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10 | Autor: utocatalina

Link direct la acest mesaj

Veniti fetelor.......
Iulia merci scumpa pentru cuvintele tale...mi-au mers la pipotica...din pacate burtica parca sta sa-mi plezneasca...asa de umflata este...astept cuminte...poate totusi ma sar rusii...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Anca, mie Dr.Moisa mi-a dat stimulare din prima luna dupa laparoscopie chiar daca aveam ovulatie naturala (pentru a-mi mari sansele).
Deci...stimulare cu Clostilbegyt din ziua a 4-a a CM timp de 5 zile/1 pe zi si Premarin din ziua a 6-a timp de 5 zile/1 pe zi. Nu stiu exact pentru ce este Premarinul. Mie mi l-a data de la cabinet, nu l-am cumparat din farmacie, deci n-am citit nici un prospect. Am cautat pe net, dar n-am gasit mare lucru, decat ca are efect hormonal(estrogenic...), sau asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Am facut monitorizarea pt ziua 10.
Endometru de 7 mm si 2 foliculi de dreapta de 15mm
Maine o sa trebuiasca sa fac o noua monitorizare. Cand, iar nu stiu, tot asa printre picaturi.
Data trecuta am facut inseminarea in ziua 10, acum vad ca o sa se mai lungeasca putin. Mie imi convine pentru ca am reusit si eu sa am 2 foliculi naturali. Nu ma deranjeaza sa am ovulatie in ziua 12 - 13 si nu imi fac probleme pentru ca stiu ca endometru si foliculii vor mai creste pana la momentul ovulatiei.
Cata, poate ca pe Scufita Rosie a mancat-o lupul si pana vine vanatorul sa o scoata sigur mai trec cateva luni buneeee de tooot. Tinem pumnii stransi de tot pentru bb miiic. Vad ca de vineri o sa mergi si tu la munte. Noi o sa mergem in Busteni la o vilisoara stil hotel. Acolo tragem de obicei, pe langa partie.
Pupici dulci pentru toate fetele si sa speram ca in curand una dintre noi sa ramana grea, grea, grea (vorba Catalinei)
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Si eu am avut dimensiunile tale Liliana, dar in ziua a12-a luna trecuta...tu stai bine pentru ziua 10...dar mie mi-a zis cu dimensiunile astea ca ovulez in ziua 16..si am ovulat in ziua 15...tu cred ca in ziua 13 vei ovula! Sper sa o pape Lupu pe Scufita...eu merg la Diham...deci aproape de tine...pupici!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, poate ne intalnim pe la cabana. Eu te stiu din poze si daca o sa vezi o zuza lunga si slaba ca se aproie de tine sa nu te sperii (ei, exagerez si io putin, dar nu am cu ce sa ma scanez ca sa pun si io o poza, dar poate se rezolva cat de curand). Noi am vrea sa mergem cu masina pana la cabana si de acolo sa facem un traseu ceva. Nu am hotarat inca daca o sa facem traseu sambata sau duminica. Tu o sa stai sus la cabana?
pupicei la fetite
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

indy, ancutz si fetele: inca o data multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bineinteles ca n-am vazut noul capitol deschis de Cata, asa ca am postat deja la cel vechi...scuze!
Salomea, nr. de la cabinet este 3221983, iar nr de mobil al dr Moisa este 0722/563.166, ea este numai martea la cabinet.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Amely, saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aileene esti ca o raza de soare, cum ne incalzesti tu totdeauna cu optimismul tau!
Teo, ai dreptate, nu stiu daca am nevoie de laparo, sigur o sa discut mai intai cu Moisa toate variantele. Intai sa am rezutatele zoonozelor...Maine merg sa le fac (am pregatit deja portofelul!). Banuiesc ca mai devreme de 2 saptamani nu primesc rezultatul?! mai ales la Cantacuzino...
Deca, nu fii suparata, o luna trece repede...citeste o carte faina. (iti recomand "Codul lui Da Vinci", asta in caz ca n-ai citit-o)
Iulia, stiu cum e sa "stai pe bara", tin pumnii sa iasa bine pe 22 si sa iti poti face un plan de bataie...
Cata, stii ca daca e sa se intample, se intampla cand nu prea te astepti..stiu din experienta... so, nu fii asa sigura ca luna asta nu e nimic...never say never! pupici la fetitza optimista
Ca sa nu uit pe nimeni, cate un pt tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata dragele mele... sunt vesela ca este o zi minunata si pentru ca inca temp. nu mi-a scazut asa ca pot sa mai sper ...sunt in ziua 27, a12-a de DPO...si mai am de trecut hopul zilei de azi si a celei de maine..am inceput sa cred ca poate totusi luna asta scap de rusii, dar stiu ca orice este posibil...daca maine imi scade temp...stiu ce inseamna...daca in schimb nu-mi scade poate totusi...nici eu nu mai stiu ce sa mai zic.......om trai si om vedea...apropo azi am avut tot 37.1 temp.
Amely merci pentru incurajari...merg inainte...fie ce-o fi...
Liliana o sa stau la cabana Gura Diham...sus...cel putin asa cred...poate ne vedem...oricum sper ca intuitia mea sa te recunoasca...ca tu ma stii, dar eu trebuie sa vad care fata de pe acolo pare cea mai perseverenta si mai doritoare de bebei...mai vorbim...oricum..
Va pup pe toate si o sa postez o poezie care am pus-o si la endometru ca sa va inveseleasca...
"Vine, vine primavara
Vrem burtici in toata tara,
Cu fetite si baieti,
Sau cu gemeni ori tripleti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Cata bineinteles ca tu esti raza de soare din fiecare dimineata! Draguta poezie, eu nu ma supar nici de trei, numai sa fie!
Mai ai putin de asteptat...emotii...emotii.
Am luat rezultatele care nu sunt chiar asa de rele cum ma asteptam.
Eu: FSH: 5,857 (2-10)
LH: 8,057 (2-20)
Estradiol:142,68(30-120)
Prolactina:25,39 (2,39-25,15)
El: FSH: 2,246 (2-10)
LH: 4,926 (1-13,8)
prolactina:10,178 (0,94-20,94)
testosteron:6,436 (2,4-12).
La mine estradiolul este putin mare, dar mi-a spus ca nu este ingrijorator, poate sunt ceva chistulete? Conform rezultatelor, oligoastenospermia sotului nu are cauze hormonale. I-a facut si un consult andrologic (asa a vazut ce neplacut este pentru noi de fiecare data la consult) si i-a dat tratament cu antibiotic (Zanocin), Lyvercin,Zinc si acid folic. M-a trimis sa fac consult endocrinologic la cineva de specialitate (endocrinologie + infertilitate din cauze hormonale). Cat despre laparo, o voi suna azi la 10 sa vad cand mi-a facut loc in programul operator. Deocamdata cam atat.
pentru voi, fete frumoase.

Teodora

Mergi la inceput