Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Teo, acum ies din casa cu destinatia Giulesti dupa care mai trec putin si pe la scarbici ca sa inchei bine ziua. Va scriu imediat ce pot.
Va pup
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teo, Liliana si restul fetelor...nu am reusit sa fac analiza la centru medical unirea ca dureaza 1 sapt. pina am rezultatul iar mie imi trebuie acum...in fine..o sa plec asa la munte si vom vedea cind ma intorc duminica cum stau...Merg cu speranta si cu teama in suflet, dar fie ce o fi! Va pup!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Cata, imi pare rau ca a iesit testul negativ. Dar nu-i asta un capat de lume.
Eu am facut testul prima data in ziua a patra de amenoree si testul a iesit foarte slab pozitiv. Asadar, cm trebuia sa vina vineri, eu am facut testul marti. Daca-l faceam si eu vineri (si tot Clear Blue am facut) probabil ca nu iesea slab pozitiv, ca-mi iesea fals negativ.
Asa ca mai ai putintica rabdare inainte sa faci 'botic' . S-ar putea sa fie totusi sarcina. Temperatura care nu scade zice ea ceva, nu?
Du-te si distreaza-te la munte, da?

Teo, tin pumnii miercuri.
Liliana, Bety, Musete, Indy, Carmen, Lili, Aileen, Anca, Amely, Veronici si sa stiti ca nu v-am uitat, ma uit zilnic sa vad ce faceti, abia astept sa ma bucur pentru fiecare dintre voi, asa, pe rand!

Eu sunt bine. Am fost aseara la medic si totul e ok .
Va pup cu drag pe toate,

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lipsesc nitel fetelor...revin in 2 ore..Teo eu nu sunt la serviciu...am liber...cind ma intorc va scriu cum mai stau si dupa care am intins-o la munte...Roxee ma bucur ca esti bine...asa si trebuie si va multumesc tuturor de incurajari...Sa dea Domnul!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Fetele - dragelor!
Cata - doar ti-am spus sa lasi balta testele...mai imi esti datoare o prajitura...daca e sa fi , de data asta urc pretul...(doar am vazut ca dai bani pe teste scumpe) deci pot licita...corect, nu?!
Liliana - astept cu nerabdare sa vad ce ai facut la Giulesti! Iti tin pumnii.
Liliana si Cata - petrecere frumoasa la munte si va rog...FARA EFORT!
Teo - si eu primesc destul de des "mesaje" de la cunoscuti si chiar fffff cunoscuti, de genul: "ce te mai chinui sa faci un bb; daca nu faci, nu faci"...adevarul este ca ma enerveaza cumplit si fac un efort enorm sa nu-i iau la palme (mai ales ca-s taur), dar ma abtin, numar in gand si etalez un zambet larg-larg , iar raspunsul meu este ca nu-i problema lor, ca nu-i de loc un chin, ca e si o problema de sanatate si in final sa ma scuteasca de astfel de compatimiri daca mai vor sa fie in preajma mea.
Scurt si cuprinzator.
Indy - cum mai e?
Eu nu mai am nici o durere, sunt Ok; m-a linistit al meu frate si a avut dreptate: la inmormantare, am condus numai cu vitezele 1-2, am stat cu picioarele mult pe ambreaj sau pe frana cand era cazul si mai mult am amortit in masina, iar urmarea a fost care a fost.
Musete - te si aici.
Roxee - -uta noastra draga, sa ai grija de tine si de bb.
Carmen, Aileen, Anca, Amely, Veronici ce mai ziceti?
de primavara de la Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ralu ma bucur ca esti bine. Si vreau sa fii pana la sfarsit.Asteptam rezultatele tale. Acum m-am linistit.
Bety bine ca ti-a trecut durerea si era doar musculara.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Cum a venit primăvara cum vă arde să zburați ca niște .
Cătălina, ar fi bine daca ai putea... să lași să treacă weekend-ul și să mai faci un test luni. Bucură-te de excursia la munte și nu te mai gândi până luni. Vezi ce tare sunt la sfaturi pentru alții?
MRL, deci mâine s-ar putea să faci inseminarea... să se prindă .
Bety, eu nu simt nimic deosebit înafara durerilor de sâni, care luna asta nu sunt concludente, deoarece au început să mă doară încă dinainte de inseminare. Am intrat în balcon să fac curățenie, să-mi scot florile afară, așa că am cu ce să-mi ocup timpul. Am mai schimbat din ghivece, am mai pus niște semințe... Am și eu o păsărică...cu florile. Bine că mă țin ocupată.

pe toate si vă dăruiesc flori... (frezii galbene grena și mov, cu tulpini înalte și flori mari). Nu le simțiți deja mirosul?

Mergi la inceput

Fetelor, am cancelat plecarea la munte. Maine dimineata merg iar la monitorizare. O luam din aproape in aproape. Luna asta sunt aiurea rau de tot fata de datile trecute. Dar sa va spun ce mi-a iesit la eco. Endometru de 8,3 (am inteles ca este bun) iar din foliculii aia multi nu mi-a ramas decat 1 de 15 pe stanga. Luna trecuta am avut foliculi de dreapta. Acum cei 2 foliculi de pe dreapta au stagnat in favoarea aluia de pe stanga. Am facut injectia cu pregnyl si mai vedem maine. Macar de s-ar lasa cu bb toata alergatura asta.
Cata, distractie frumoasa la munte.
Bety, pentru tine ceva mai repejor ca vad ca te simti mult mai bine si nu mai esti stresata. Asta-i bine. Iar pentru cunoscutii aia care arunca vorbele asa in vant fara sa gandeasca si ei un pic ai putea mai intai sa la ei si sa le ridici un degetel dupa care incearca cu . Eu cred ca indivizii nu isi dau seama cat rau pot sa faca, pe mine ma doare sufletul cad imi spune unul ceva. Mai rau este cand se trezeste unul si imi spune ca ce mai vreau la varsta mea copil, de parca as fi baba rau de tot. Ce ma enerveaza. Noroc ca nu pun la suflet si ma abitionez si mai tare ca vreau sa le arat ca o sa am si eu bb meu.
Indy, la tine cum sta treaba?
Teo, cred ca ai emotii pentru miercuri. Sigur o sa fie totul OK. Iti tin pumnii si am sa ma gandesc la tine.
Musete, aileene, amely, roxee si samburelul mic, deca, ancuta, veronici, shylili, si daca am uitat pe cineva sa ma ierte cate un mare si dulce
LilianaM

Mergi la inceput

Indy, ce frumos miros floricelele. Multam' frumos. Cat mai ai de asteptat? Pana atunci ai grija de floricele si din cand in cand ne poti trimite si noua cate una.
Pupicei dulci
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liliana poate tocmai acum o sa se prinda, ca e mai greu. Dar pana se sparge foliculul mai creste el! Curois, chiar nu mi-e frica...ma gandesc ca va trece si asta si va fi totul bine. Oare de ce sunt atat de optimista?
Indy ce floricele frumoase! Si ce frumos miros! De asta te simit tu bine...ca esti printre flori...ca o floare.

Teodora

Mergi la inceput