Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10
Raspunsuri - Pagina 11
utocatalina spune:
Fetelor am revenit..mai sunt pe aici vreo ora jumate...dupa controlul de la 11:45 nici urma de rusi...fetelor daca se lasa cu ochisori
va dau la toate o prajitura, nu numai lui Bety...ei ii dau un tort intreg
...Indy cred ca daca nu-mi vine cind ma intorc de la munte, bifez testul duminica
...dar sa vedem...iti tin pumnii si tie sa ias tot cu ochisori
...Liliana chiar daca foliculii tai au fost nabadaiosi eu iti doresc ca maine la monitorizare sa fie exact cum trebuie iar foliculul tau de 15 mm sa creasca intr-o zi citi altii in doua
....Teo
abia astept sa treci cu bine si tu peste laparo...cind faci pina la urma?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
MRL spune:
Teo, asa trebuie sa fi, cat mai optimista. Ai sa vezi ca totul o sa decurga bine daca tu o sa te simti bine sufleteste. Hai, nu vad si eu un
pe fetisoara ta?
Daca eu am facut injectia de pregnyl si aveam dimensiuni 8,3 la endometru si 15 la folicul, cam cu cat mai pot sa creasca? Stiti cam care ar fi dimensiunile ideale?
Pupicei
LilianM
utocatalina spune:
Liliana cred ca ar fi bine sa fie peste 18 mm...el creste cam cu 1,5-2 mm pe zi...dar sper ca maine sa fie de 18 la tine..
thea_m spune:
Liliana uite
pentru ca ma iubiti si pentru ca e soare afara, iar mie imi vine sa tot pleeeec. Cred ca pot sa creasca cu 1, 5 mm/zi in medie, ideal ar fi 20-22 mm, dar se poate si la 16-18. Exista cazuri in care au crescut si mai mult odata. Si cred ca se sparg intre 12-36 ore de la injectie, probabil in functie de marimea lor.
Cata miercuri o fac, mai vorbim si luni. Distractie placuta la munte...prietenii te vor ajuta sa iti uiti temerile.
Teodora
INDY spune:
MRL, în jur de 26-27 martie ar trebui sa aflu ca sunt însărcinată.
Să ne spui când faci inseminarea.
MRL spune:
Indy, inca putin si emotiile alea mari isi vor face aparitia. Iti tin pumnii stransi. Pupicei
Mie imie ste frica ca nu o sa creasca foliculul suficient de mult. Dar o sa vad maine. La celelalte inseminari am observat ca dupa ce faceam injectia treceau ore bune pana ovulatia se declansa pentru ca observam glera mai colorata. Sper sa fie bine. O sa va tin la curent. Acum ma pregatesc sa plec acasa de la serviciu. Vorbim de acasa.
Pupici dulci
LilianaM
Cata, distactie frumoasa la munte!
deca spune:
Fete dragi, n-am intrat de 2 zile dar m-am gandit intr-una la voi. Doamne, cu sufletul la gura am intrat azi sa vad ce-ati mai facut!
Cata ma rog la Doamne-Doamne sa iasa testul ...... cu ochisori. MRL iti urez sa ai ditamai foliculii si sa se prinda BB de data asta, mai ales daca zici ca ai facut si inj. cu Pregnil.... tin pumnii. Si Teo sa nu-ti fie teama ca totul este pentru ... good cause!![]()
Vad ca eu si Bety stam pe bara, da' suntem optimiste, nu-i asa Betica?!Si pe INDY o vad printre viitoarele
.
Fetelor, va pup pe toate si va urez un weekend minunat si vesti buna pentru saptamana viitoare, vreu sa aud.
Am intrat in graba sa va citesc si sa va salut, am mult de lucru, cat despre mine... de Duminica incep sa imi masor temperaturile.Pup!
Carmen

Anca Wish spune:
Indy, MRL...bafta multa!!!!
Cred ca stiu ce e in sufletul vostru!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
utocatalina spune:
Deca treci la masuratori...bine faci
...eu sunt intr-o forma de "zile mari"...am facut si eu nitica treaba si mi-a si venit sa vars...ufff...mai fetelor ...din doua una...ori sunt o gravida inchipuita si va cer iertare ca v-am prajit zilele astea cu toate simptomele mele...fie chiar este cu ochisori...numai Cel de sus le stie...promit sa fiu fata cuminte la munte si sa nu beau decit un paharel de alcool...pupici!
MRL spune:
Ancuta, de saptamana viitoare te apuci si tu de lucru. Bafta multa si sa fie intr-un ceas bun pentru toate fetele.
Pupici
pentru Ancuta, sigur intr-o zi 
Deca,
pentru tine si spor la treaba sa o termini cat mai repede. Uite o
pentru fete
LilianaM