Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10
Raspunsuri - Pagina 9
thea_m spune:
Cata o noapte placuta, cu vise frumoase care sa se adevereasca. 
Anca? Inca te astept...
Teodora
utocatalina spune:
Teo o sa incerc sa visez frumos...pentru amindoua
...ti-am trimis un pm...noapte buna!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Teo
am visat asa frumos, ca seara in somn am dat cu capul in mobila de la pat si acum am un nas rosu rosu
....lucrurile se prezinta asa...dupa testul negativ de ieri bifat...ciclu tot nu mi-a venit...sunt in prima zi de intirziere..a 29-a...temp. se mentine ridicata 37.1
...durerea pe stinga continua ca si greata de dimineata...citeam ca unei fete dupa testul negativ facut la 2 zile de la intirziere a urmat un test pozitiv la 9 zile de intirziere...oare sa mai sper si eu? Nu am mai fost niciodata in situatia asta si mi-e foarte frica...ca daca nu este sarcina, daca o fi de la vreun chist, dereglare sau extrauterina..Cred ca o sa plec la munte cu inima cit un purece
, dupa cum ma prezit...parca vad ca trec de weekend si nu-mi vine...daca este asa duminica mai fac un test si daca iese negativ si asta marti sunt la cabinet macar sa ma vada doctorita ca deja am devenit fricoasa! Va pupic pe toate si scuzati-mi emotiile!
tumpi spune:
Catalina, draga, de ce te chinui tu singurica?
fuguta la un cabinet si fa un test din sange si uite asa scapi de grijile din capusorul ala rosior dragut al tau.
nasucul sa treaca
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
thea_m spune:
Buna dimineata!
Cata urc pe munti de speranta si cobor in vai de dezamagire o data cu tine. Stii...eu totusi sper. Daca crezi ca nu poti avea rabdare pana luni, marti, du-te azi la cabinet si fa un test de sange.
nasucul ala rosu
pentru voi, fete dragute
Teodora
utocatalina spune:
In cit timp imi da rezultatul de singe...ca m-as duce peste o oar jumate...dar imi trebuie rezultatul repede ca plec din Bucuresti? Teo, Tumpi stiti ceva?...
MRL spune:
Cata, parca te vad ca te invarti ca un titirez de colo colo si ca iti freci mainile. Fuguta la un cabinet, platesti taxa de urgenta si presupun ca pana pleci ai rezultatul. Hai, nu mai sta si fugi.
Eu cred ca este bine pentru ca temperatura nu a scazut. Da Doamne sa fie bine Cata grea. Hai ca am sampania la rece si abia astept sa ii dau cep. Iti tin pumnii si distractie placuta la munte. Pe mine daca ma cheama sa fac maine inseminarea cancelez plecarea ca sa stau cuminte. BB are prioritate acum.
Pupici
LilianaM
thea_m spune:
Catanu stiu, dar indrazneste si sun-o. Spune-i ca pleci din Bucuresti si ai vrea sa stii rezultatul, sa vezi daca e nevoie sa iei Utrogestan sau Duphaston ( desi ti-a iesit progesteronul mic doar la Giulesti, nu si la Medsana). Ce zici, o suni?
Teodora
thea_m spune:
Liliana la ce ora faci azi monitorizarea? Da, daca faci maine inseminarea, ar fi bine sa stai cumintica. Nu pleaca muntele, iar pe Cata o vezi la intalnirea aceea demult promisa. A venit timpul frumos, cand ne intalnim?
Teodora
utocatalina spune:
Teo, Liliana nu am timp..din pacate in jurul prinzului plec...o sa incerc sa fac analiza linga mine la centru medical unirea...daca nu pot...o sa astept pina duminica...azis chiar nu pot sa alerg aiurea si sa incurc planurile tutror ca apoi sa-mi dau seama ca nu a fost nimic...daca nu reusesc la unirea o sa stau cuminte...nu poate sa se intimple nimic pina duminica sau luni mai ales ca eu am temp. ridicata deci chiar nu cred ca progesteronul ar fi o problema...peste 1 ora ma duc la cabinet...pupici! Nu o sun decit dumininca sau luni dupa un nou test si numai daca vad ca nu mi-a venit nici atunci..