Gabi Nistor
Raspunsuri - Pagina 2
Freia spune:
Gabi n-ai fost unde ti-am zis ieri dupa amiaza? Vb Pegasis sa-ti pastreze medicamentele. S-a treminat plafonul pana ai ajuns, sau Moldaminul oprit nu era ce-ti trebuia?
Freia si Alexa
soarenistor spune:
BUNA
Freia- am trimis-o pe sora mea la farmacia unde ai zis tu .Avea numai 3 de cal ce vita ,un at10 si vi sol calciu ,iar celelalte adica ,retarpen ,inca 3 cal ce vita ,at10,si sanasol, farmacista a zis sa le cautam in alta parte .Se pare ca retarpen nu se gaseste .Pe unde am intrebat a zis ca nu au .
Multumesc mult atit tie cit si lui Carmen.
Numai bine
nistor gabi
mamicaluitheo spune:
La kogalniceanu, la unirea in spate sunt farmaciile 2NA. acolo se elibereaza retete gratuite pt. copii
soarenistor spune:
BUNA
Andreea- Farmaciile 2-Na,nu mai elibereaza retete gratuite pt casa
Bucuresti.
Mai incercam .
nistor gabi
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by soarenistor
BUNA
Freia- am trimis-o pe sora mea la farmacia unde ai zis tu .Avea numai 3 de cal ce vita ,un at10 si vi sol calciu ,iar celelalte adica ,retarpen ,inca 3 cal ce vita ,at10,si sanasol, farmacista a zis sa le cautam in alta parte .Se pare ca retarpen nu se gaseste .Pe unde am intrebat a zis ca nu au .
Multumesc mult atit tie cit si lui Carmen.
Numai bine
nistor gabi
Gabi, din pacate neavind reteta in fata sa stiu cantitatile n-am putut sa intreb si daca au suficiente... Inteleg din mesajul tau ca iti trebuiau 6 Cal-C-Vita de ex.; de retarpen n-am stiut deloc...; de Moldamin mi-au spus ca au de 1200 unitati si iar n-am stiut daca este ceea ce iti trebuia... Sanasol aveau si l-au pus chiar deoparte impreuna cu celelalte medicamente oprite pt. tine.
Pina la urma ai gasit in alta parte sau cum ai facut?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
soarenistor spune:
Buna fetelor
Am gasit retetele in seara asta tirziu ,dar fara Retarpen.
Baiatul cel mare are aslo crescut ,si trebuie neaparat sa-i fac Retarpen 600 000 UI.
Ar fi o solutie Moldaminul romanesc dar doare fff tare ,Cristian
cind era mic i-am facut 2 moldamine si o saptamina nu a putut, sa mearga ,am crezut ,ca nu va mai putea merge niciodata.
Ii este fff frica,abia l-am convins sa faca Retarpen ,dar nu stiu unde l-as putea gasi
Stie cineva?
numai bine
nistor gabi
tinatache spune:
Eu am facut moldamin cand eram mica si nu m-a durut chiar asa de tare, si am facut cateva luni bune, 1 pe sapt. Depindea f mult si de cum reusea sa o faca. Tanti a mea avea o mana tare usoara, uneori plecam direct la sanius, insa uneori nu-i reusea si atunci abia ajungeam acasa. Asta voiam sa-ti spun, ca depinde f mult si cine face injectia, nu e neaparat sa fie dureroasa.
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
soarenistor spune:
BUNA,
CRISTINA-.Pentru tine si un,Of,of,nici nu stiu ce sa fac.
A intrat frica in el si acum nici nu vrea sa auda de Moldamin .Am intrebat medicul daca poate sa -l faca cu xilina si mi-a spus ca scade efectul moldaminului.
Ultima data avea aslo 800 deci trebuie sa actionez cit de repede.
Mi-a dat Retarpen 600000 ui ,1 la 2 saptamini.
numai bine
nistor gabi