Gabi Nistor
Pentru fetele care au ajutat si mai doresc sa ajute familia Gabrielei Nistor: Gabi a nascut alaltaieri noapte un baietel in greutate de 4 kg si sunt amandoi in Spitalul Municipal.
Va pup,
Mihaela
Raspunsuri
Freia spune:
am vb mai devreme cu Gabi, mai asteapta rezultatul la cateva analize si daca sunt bune pot pleca din spital si maine. A avut cateva probleme la nastere, unele s-au remedia altele asteapta analizele de maine.
Bebe se va numi Fabian
Freia si Alexa
craluca spune:
Sa traiasca Fabian, sa fie sanatos!
Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
ulisernic spune:
Gabi si Fabian au iesit astazi din spital si sunt bine sanatosi amandoi:)
Va pup,
Mihaela
ulisernic spune:
Dragi prietene, am vorbit cu Gabi la telefon, ea si Fabian sunt bine, insa au o problema: nu gasesc nici o farmacie care sa elibereze medicamente gratuite, din pacate. Are doua retete pentru Vigantol, Sab Simplex, Zimaflor, Cal-Ce-Vita si Amoxicilina. Daca stiti cumva o farmacie care mai elibereaza medicamente gratuite sau daca aveti posibilitatea sa o ajutati cu vreunul dintre aceste medicamente, va rog mult sa scrieti aici sau sa-mi scrieti un PM.
Va pup si va multumesc mult,
Mihaela
anda141 spune:
Cum nu gasesc farmacie care elibereaza medicamente gratuite? Pai eu iau mereu gratuit pentru Albert, nu am intampinat nici o problema. Cu reteta de la medicul de fam. , nu are cum sa nu-i dea.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
vrabiuta spune:
mihaela - daca gabi are nevoie, as vrea sa ii trimit cateva hainute, medicamente, cereale pentru bebe (pentru cand va mai creste putin).
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
ulisernic spune:
Marcela, multumesc mult in numele Gabrielei Astept mesaj de la tine sa-mi spui cum sa facem; iti dau adresa ei sau ne intalnim noi doua (ea iese mai greu din casa acum), cum iti este tie mai convenabil.
Pupici,
Mihaela
Karina spune:
quote:
Originally posted by anda141
Cum nu gasesc farmacie care elibereaza medicamente gratuite? Pai eu iau mereu gratuit pentru Albert, nu am intampinat nici o problema. Cu reteta de la medicul de fam. , nu are cum sa nu-i dea.
Monica, din pacate zilele astea este o problema cu retetele gratuite, nu se mai elibereaza medicamente pe retete gratuite. S-ar putea sa mai existe citeva farmacii care elibereaza pe retete gratuite, dar eu n-am gasit nici una. Cei de la Sensiblu numai elibereaza sigur.
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
soarenistor spune:
Buna,
Nu stiu incotro sa o iau. Am 2 retete gratuite pt copii cu
-Retarpen
-Sanasol
-CAL C vita
-AT10
Stiti vreo farmacie care elibereaza gratuit?
Eu am luat farmaciile la rind din zona Titan si nu am gasit .
Retele mai sunt valabile doar miine .
Va multumesc fff mult
Numai bine
nistor gabi