Gabi Nistor

Gabi Nistor | Autor: ulisernic

Link direct la acest mesaj

Pentru fetele care au ajutat si mai doresc sa ajute familia Gabrielei Nistor: Gabi a nascut alaltaieri noapte un baietel in greutate de 4 kg si sunt amandoi in Spitalul Municipal.
Va pup,
Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Wow..mersi de vesti, sa-i traiasca, sa fie sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am vb mai devreme cu Gabi, mai asteapta rezultatul la cateva analize si daca sunt bune pot pleca din spital si maine. A avut cateva probleme la nastere, unele s-au remedia altele asteapta analizele de maine.

Bebe se va numi Fabian

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Sa traiasca Fabian, sa fie sanatos!

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Gabi si Fabian au iesit astazi din spital si sunt bine sanatosi amandoi:)
Va pup,
Mihaela

Mergi la inceput

Dragi prietene, am vorbit cu Gabi la telefon, ea si Fabian sunt bine, insa au o problema: nu gasesc nici o farmacie care sa elibereze medicamente gratuite, din pacate. Are doua retete pentru Vigantol, Sab Simplex, Zimaflor, Cal-Ce-Vita si Amoxicilina. Daca stiti cumva o farmacie care mai elibereaza medicamente gratuite sau daca aveti posibilitatea sa o ajutati cu vreunul dintre aceste medicamente, va rog mult sa scrieti aici sau sa-mi scrieti un PM.
Va pup si va multumesc mult,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cum nu gasesc farmacie care elibereaza medicamente gratuite? Pai eu iau mereu gratuit pentru Albert, nu am intampinat nici o problema. Cu reteta de la medicul de fam. , nu are cum sa nu-i dea.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mihaela - daca gabi are nevoie, as vrea sa ii trimit cateva hainute, medicamente, cereale pentru bebe (pentru cand va mai creste putin).

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Marcela, multumesc mult in numele Gabrielei Astept mesaj de la tine sa-mi spui cum sa facem; iti dau adresa ei sau ne intalnim noi doua (ea iese mai greu din casa acum), cum iti este tie mai convenabil.
Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by anda141

Cum nu gasesc farmacie care elibereaza medicamente gratuite? Pai eu iau mereu gratuit pentru Albert, nu am intampinat nici o problema. Cu reteta de la medicul de fam. , nu are cum sa nu-i dea.

Monica, din pacate zilele astea este o problema cu retetele gratuite, nu se mai elibereaza medicamente pe retete gratuite. S-ar putea sa mai existe citeva farmacii care elibereaza pe retete gratuite, dar eu n-am gasit nici una. Cei de la Sensiblu numai elibereaza sigur.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

Buna,
Nu stiu incotro sa o iau. Am 2 retete gratuite pt copii cu
-Retarpen
-Sanasol
-CAL C vita
-AT10
Stiti vreo farmacie care elibereaza gratuit?
Eu am luat farmaciile la rind din zona Titan si nu am gasit .
Retele mai sunt valabile doar miine .
Va multumesc fff mult
Numai bine

nistor gabi

Mergi la inceput