Ce mai face Teo?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Teo Teo, e o scumpa! Voi credeti ca ea asculta manele?? Eu una ma indoiesc, dar oricum nu ea face invitatiile pentru emisiune!
Iar de Tatu si eu prefer sa ma abtin!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorelgh spune:

[red]sunt intrutotulde acord cu forumistii care o admira pe teo. este vesela si haioasa desteapta iar spontaneitatea ei este de invidiat si oricumreuseste sa te bine dispuna. din pacate cei care editeaza sau sunt in staff aduc de multe ori persoane nepotrivite in emisiune si este pacat bravo ei pentru felul cum arata nini/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by laura113

Teo e o persoana inteligenta, iar emisiunile ei sunt realizate de Andreea Godeanu pe ea trebuie s-o certati ca aduce manelisti....

ea si andreea sunt prietene la catarama, teo nu a acceptat mutarea de la antena la protv fara andreea. fac impreuna emisiunea, nu-ti imagina ca producatoarea ii baga invitatii pe gat cu forta. seful e teo, nu andreea.

quote:
Alte informatii despre Teo in afara de slabit si emisiune mai stie careva? De ex. eu n-am idee daca are vreun iubit, n-am citit niciodata despre acest lucru.

well, mai bine ca nu se scrie, ai avea surprize monstruoase.

-----------------------
Nu sta, ca sta productia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jiulia spune:

"Mihaela Tatu este prietena mea,prietena mea,ati auzit?"Vorba lu aia din Vacanta MareHai nu-mi sariti iar in cap

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela1027 spune:

Si mie imi place Teo, este spontana si foarte inteligenta dupa parerea mea. Si am invatat de mult sa nu mai judec oamenii dupa cum se imbraca, de fapt si ea spunea ca nu o intereseaza hainele. Am avut prilejul sa intalnesc in viata oameni foarte deosebiti dar care la capitolul imbracaminte stateau jalnic.
Si daca tot vorbiti de Mihaela Tatu, o simpatizam la inceput, insa acum nu o mai agreez deloc, mai ales dupa fazele cand dansa languros cu baieteii aia din vestita trupa de striptis, penibil.
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mie imi place Teo. E desteapta, sensibila, are un simt al umorului deosebit, plus vointa de fier.

Cat despre invitati...diversitate, asta e. Daca ar face emisiunea numai cu oameni de cultura sau stiu eu tenori...fara manelisti, nu ar mai fi culoare. Si fara maimutzarelile Nicoletei sau ale lui Edi....sigur ar fi o emisiune fada...

Eu nu ma mai uit de cand am venit aici, dar acasa o urmaream. Ma binedispunea, indiferent de invitat. Am ras cu lacrimi, imi amintesc, cand a invitat vrajitoarele alea...tigancusele care mai de care mai aurite si mai impopotonate dar habar nu aveau sa vb....Asta e farmecul. Vrei emisiune de cultura, te uiti la emisiune de cultura. Vrei de divertismnet, te uiti la Teo. Simplu, nu?

(Hai nu dati cu roshii....desi e la moda pe aici)

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

Dupa parerea mea TEO TRANDAFIR este o femeie obisnuita pe care oamenii anormalii nu o vad.O felicit in tot ce face si sa continue ca face bine.Atit as vrea sa vad in emisiunea ei si oameni obisnuiti cum este dna.TANTA. TOT INAINTE TEO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Teo e braileanca!!!
Ca mine!
Mi-e tare dor de emisiunile ei. M-a dezamagit putin cand am vazut don'soara aia bruneta (imi amintesc corect?) in emisiunea ei... care don'soara... chiar nu are nimic de spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

quote:
Originally posted by bulinutza

Si mie imi placea Teo, cum n-am televizor o vad maxim o data la o luna, si tot timpul imbracata ca dracu', tot asa naspa se imbraca?

De curiozitate: chiar e mai important cum e imbracata sau e mai important ca are un simt al umorului teribil de dezvoltat si mai mult creier decat jumatate din tantele care au show-uri la posturile tv romanesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jiulia spune:

quote:
Originally posted by vandana

Dupa parerea mea TEO TRANDAFIR este o femeie obisnuita pe care oamenii anormalii nu o vad.

dana vlasceanu

Vandana,draga eu nu prea te inteleg..Daca mie nu-mi place Teo inseamna ca sunt anormala??Controleaza-ti cuvintele mai bine inainte de a da un raspuns

Lili

Mergi la inceput