Ce mai face Teo?
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
A fost o vreme cand imi place Teo, insa acum mai mult de 5 minute nu reusesc sa ma uit la emisiunea ei. Ma plictisesc ingrozitor.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Si pentru ca vorbeati de cum se imbraca, eu zic ca are importanta. E vorba de imaginea ei de persoana publica.
Crinuta si Rayan
laura113 spune:
N-o s-o vedeti pe Teo la mini si decolteu, e normal totusi, a slabit mult dar nu e are un corp tonic, hainele pe care le poarta sunt clasice si i se potrivesc. Mai importanta este atitudinea ei, e simpatica si inteligenta si da impresia ca se poate discuta orice cu ea; am vazut-o la Carrefour colentina un grup de tineri baieti (cam golanasi dupa aspect) i-au cerut sa faca o poza cu ea si Teo a acceptat, s-a inrosit toata si tot drumul cat s-a perindat la cumparaturi a dat autografe si n-a refuzat pe nimeni, e foarte cu bun simt. Nu cred ca Mihaela Radulescu sau Andreea Marin ar fi acceptat sa faca poza cu baietii aia in trening si adidasi.
http://community.webshots.com.user/laura_113
Sabrina spune:
Este evident ca succesul lui Teo nu se bazeaza nici pe aspect fizic, nici pe tinuta vestimentara. Atunci pe ce? Pe o agerime a mintii care le lipseste altor prezentatori, pe mult umor, pe felul in care stie sa se faca placuta.
Ca invita tot felul de manelisti si oameni de joasa calitate ... nu e vina ei.. e vina publicului din Romania, ca numai asta ii atrage si numai in felul asta creste audienta. O fi ea Teo desteapta, dar daca ar aduce in emisiune numai oameni de cultura, emisiunea ar muri.
Cei care se afla in spatele unor astfel de emisiuni sunt oameni destepti, care scot bani frumosi de pe urma "gusturilor si preferintelor" publicului.
Legea cererii si a ofertei de pe piata... nimic mai simplu.
ilinkutza spune:
quote:
Originally posted by Jiuliaquote:Vandana,draga eu nu prea te inteleg..Daca mie nu-mi place Teo inseamna ca sunt anormala??Controleaza-ti cuvintele mai bine inainte de a da un raspuns
Originally posted by vandana
Dupa parerea mea TEO TRANDAFIR este o femeie obisnuita pe care oamenii anormalii nu o vad.
dana vlasceanu
Lili
Corect...nici mie nu-mi place Teo,sunt anormala?Nu cred.Gusturile nu se discuta.
Ilinkutza
andy.p spune:
Teo este o persoana extraordinara si emisiunile ei te bine dispun .bineinteles ca nu legasesc locul celor doi Nicoleta si Eddy,dar probabil ca asa e conceputa emisiunea.
apropo ati auzit ca Tanta pleaca in concert cu Stefan Banica Jr.?asa ca o perioada pe ea nu o vom vedea .
laura si andy
carmenp spune:
Da` Nicolleta nu pleaca, ca Banica-i in turneu cu "Veta"?
quote:
Originally posted by andy.p
Teo este o persoana extraordinara si emisiunile ei te bine dispun .bineinteles ca nu legasesc locul celor doi Nicoleta si Eddy,dar probabil ca asa e conceputa emisiunea.
apropo ati auzit ca Tanta pleaca in concert cu Stefan Banica Jr.?asa ca o perioada pe ea nu o vom vedea .
laura si andy
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes
frosa spune:
Este adevarat ca nu se imbraca extraordinar si ca in ultimul timp are prea multe glume cu tenta sexuala (ce este prea mult strica) dar cu toate astea voi ramine o fidela admiratoare a lui Teo.
Este o persoana de la care avem ce invata. Emisiunile ... unele mai bune altele mai putin dar una peste alta iese cu ++++++++.
Imi placea combinatia cu Mircea Badea cind faceau matinalul dar nici acum nu este mai prejos.
BRAVO TEO
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
Clover spune:
Mie mi se pare una din persoanele sincere din televiziune, mai ales din divertisment.
E adevarat ca uneori exagereaza cu glumele ei, dar schimb postul si gata.
Prietenia cu madam Nastase...mare dezamagire. Dar e problema ei, treaba ei.
Cat despre prezenta Nicoletei mie imi este evident de ce. Vreti sa vedeti o tipa frumoasa? Clatiti-va ochii! Dar credeti ca una ca ea ar face emisiunea ca mine? Sa nu fim rai cu biata fata, chiar arata bine. Nerecomadabil sa te compari in oglinda dup-aia. Si sincera sa fiu nici supergasculita nu mi se pare. Dar de, e bine sa faci pe prostuta uneori ca sa iasa bani. Nu zic ca e Einstein, dar s-a vazut mult mai rau.
Despre cum se imbraca nici eu nu o inteleg, ca ar putea mult mai bine. Nu zic fuste scurte sau decoulteuri, dar oricum mai bine.
Eu cred ca s-a straduit sa ramana foarte mult o persoana normala. Si evident ca e imposibil. Eu am vazut-o in Carrefour Militari si parea incurcata si deranjata si cum vrei ca se holbau toti la ea. Nu cred ca-i binecuvantare.
Plus ca din ce povesteste se ai ia lumea pe strada de ea ca nu a fost in stare sa faca un copil si a infiat. Oamenii sunt rai si cred ca ea s-a pastrat cel mai bine naturala. Ia ganditi-va la Marin sau Tatu. Tatu e vedeta si eu nu mi-am dat seama? Femeia asta e imposibila si nu m-a impresionat deloc ca a slabit. Cand facea emisuni la inceput mai era ceva de capul ei, dar in ultimii ani e durere. E pur sis simplu insuportabila. Asta e parerea mea.
andy.p spune:
nu Nicoleta nu pleaca ,cica ramane cu Teo sa nu se simta singura.in legatura cu Tatu subscriu face emisiuni din ce in ce mai groaznice.ultima oara cand am vazut-o pe post era super machiata,da'rau da tot.
laura si andy