Ce mai face Teo?

Ce mai face Teo? | Autor: Mia.

Link direct la acest mesaj

Tot citesc aici,pe forum,ca Monica Anghel divorteaza,ca Virgil Iantu va fi tatic...Dar ce mai face Teo?Ca n-am parabolica si nu mai stiu,se marita,sau mai infiaza vre-un copil...a mai slabit?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Grele intrebari, cred ca nici Teo nu stie sa raspunda.
In plan telegenic nu s-a schimbat prea mult, face aceleasi strambaturi, aceleasi glume sarcastice, aceleasi topaieli infantile si aceeasi prieteni manelisti.
Singura diferenta pe care am sesizat-o eu este ca n-o mai invita pe Dana Nastase, buna ei prietena.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Buna intrebare !
Raspuns foarte scurt: traieste, respira, e sanatoasa, munceste si profita de fiecare moment – cel putin asa se vede !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

M-am intalnit acum doua zile cu ea si mi-a spus ca se gandeste sa mai tina o cura de slabire, geloasa fiind pe Tatu care a ajuns in centrl atentiei datorita dietei folosite
Mai multe nu am avut timp sa discutam, ne grabeam amandoi

Choose life, choose a career, choose a washing machine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

quote:
Originally posted by razhore

M-am intalnit acum doua zile cu ea si mi-a spus ca se gandeste sa mai tina o cura de slabire, geloasa fiind pe Tatu care a ajuns in centrl atentiei datorita dietei folosite
Mai multe nu am avut timp sa discutam, ne grabeam amandoi

Choose life, choose a career, choose a washing machine.

looolllllll

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Teo cred ca are niste frustrari.... Mi s-a cam luat de emisiunile ei care sunt pline de aluzii sexuale. Cred ca are o problema!!!

Ca sa nu mai zic de toate maimutzele alea (pardon..coprezentatori) care abereaza pe langa ea.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

rog sa imi fie iertat sarcasmul...Tot la fel se piaptana...mai bine zis scalamba...Nimic nou sub soare la capitolul Teo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

quote:
Originally posted by danna2002

rog sa imi fie iertat sarcasmul...Tot la fel se piaptana...mai bine zis scalamba...Nimic nou sub soare la capitolul Teo.

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

categoric nimic nou din acest unghi existential!
nu ai parabolica, nici o probl nu ai pierdut nimic : inchide doar ochii si o poti vedea pe ea, pe minunata tantica si ceilalti doi bipezi tropaind bucurosi ca ne pot lua noua din timpul de emisie

"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina"-proverb arab

cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Teo face sport la domiciliu, SABINA IVANICA
Pe langa spontaneitate, umor si audiente explozive aduse postului la care lucreaza, Teo Trandafir s-a mai remarcat printr-un lucru. Vointa cu care a reusit sa slabeasca mai bine de 30 de kilograme. Pentru a mentine rezultatul curei, Teo s-a apucat intensiv de sport. Si ca totul sa fie cat mai comod, aceasta si-a amenajat o adevarata sala de fitness la domiciliu. Investit ia a constat-o pe Teo cateva mii de euro. Timpul nu-i permite sa colinde salile de fitness mai ales acum, de cand se imparte intre televiziune si Maia, fiica ei adoptiva. Vedeta PRO TV a profitat de spatiul pe care i-l ofera noua casa din Pipera si a rezervat o camera pentru montarea catorva aparate de intretinere fizica. In urma regimului pe care l-a tinut asistata de nutritionista, gazda emisiunii cu acelas i nume a slabit mai bine de 30 de kilograme. In momentul in care a decis sa recurga la o remodelare corporala (in urma cu un an), Teo cantarea mai bine de 100 de kilograme. Ea isi facuse o obsesie din a promite ca, in momentul in care va scadea sub 80, va da cea mai mare petrecere din viata sa. Chiar daca nu a slabit brusc, lui Teo i s-a recomandat sa faca sport pentru tonifierea musculaturii si mentinerea rezultatelor. Si pentru ca nu putea respecta programul impus, avand in vedere ca acasa o astepta Maia, a preferat sa faca sport la domiciliu. Teo si-a cumpa rat o banda de alergare si alte cateva aparate pe care le-a montat intr-o camera pompos denumita „sala de fitness“. Atac-cotidian national Uite si www.intelinews.ro/index.php?z=citeste-stire&id=1390" target="_blank">aici mai gasesti despre ea.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce aveti fetelor cu biata Teo?? Daca nu va place de ce nu mutati televizorul pe alte programe??
E draguta, spontana, haioasa si cu un suflet de invidiat!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

E singura vedeta tv care-mi place. E adevarat ca abereaza mult, dar o face inteligent. E spontana si are umor. Nu a ajuns "sus" datorita calitatilor fizice, ci pe merit. Chiar daca uneori emisiunile ei nu-mi plac, de ea tot sunt incantata.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput