Ce mai face Teo?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Claudelu si Adusca .

Parerea mea e ca-ti trebuie talent sa poti tine in viata emisiuni... zilnice!!! Si cand te uiti la ea, asta si simti: VIATA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

In caz ca nu s-a inteles, fac parte din categoria celor care o admira, imi plac umorul si spontaneitatea ei.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Da chiar asa, ce-aveti cu femeia ? Nu va obliga nimeni sa va uitati la ea, daca nu va place de ce nu schimbati postul ???

Si eu o admir, pt ca este spontana si vesela, si chiar daca multe din poante sunt regizate, tot reuseste sa dea impresia de spontaneitate, si este singura emisiune de acest gen la care suport sa ma uit si care ma face sa rid (citeodata).

Si mai are si calitatea de a face haz de ea insasi, si de gafele ei sau ale invitatilor.

Intr-adevar, maimutoii aia care se invirt pe linga ea sunt total in plus, vezi Nicoleta si ciudatul ala care n-are nici un rost in emisiune, nici macar nu poti sa zici ca e adus de decor ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Teo cred ca are niste frustrari.... Mi s-a cam luat de emisiunile ei care sunt pline de aluzii sexuale. Cred ca are o problema!!!

Ca sa nu mai zic de toate maimutzele alea (pardon..coprezentatori) care abereaza pe langa ea.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

corect si ii place taree mult sa fie laudata...
Vorba Carcotasilor: e mai desteapta ca Nicoleta Luciu si mai frumoasa ca Tanta, sau cum o cheama... Dar ma uit dimineata la ea, beau cafeaua si ma uit la reluare, inainte de a pleca la servici, imi lasa mintea "odihnita" si e nevoie si de una ca ea, e loc pentru toti.

Ideea mortii absolute stã la baza smintelii moderne.
Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Acu` si cu Nicoleta Luciu, chiar imi place cum arata fata asta si chiar imi clatesc okii cind ma uit la ea (adevarat ca daca merg si ma uit in oglinda dupa aia, imi vine s-o sparg, dar asta e altceva!). La fel de mult imi place sa mut simbata seara pe tvr1, sa vaz toaletele Andreei Marin, ori duminica pe cele ale lui Rauleasca. Deh, oameni sintem!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jiulia spune:

Mi-a placut Teo inainte,dar acum nu o mai pot suferi!!Are niste talente de nu-i mai dai de nas!S-a ajuns...Bravo Mihaelei Tatu,frumoasa femeie si intradevar de 3ori femeie!!

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

[quote]Originally posted by carmenp

Acu` si cu Nicoleta Luciu, chiar imi place cum arata fata asta si chiar imi clatesc okii cind ma uit la ea (adevarat ca daca merg si ma uit in oglinda dupa aia, imi vine s-o sparg, dar asta e altceva!). La fel de mult imi place sa mut simbata seara pe tvr1, sa vaz toaletele Andreei Marin, ori duminica pe cele ale lui Rauleasca. Deh, oameni sintem!

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Subscriu la opinia lui adusca si Claudelu. In plus mi-as dori din toata inima ca Teo sa aiba timp sa intre sa ne citeasca si sa scrie pe forumul DC.
R

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Va multumesc,sinteti dragute!
Am trait s-o vad si pe asta:

quote:
Bravo Mihaelei Tatu,frumoasa femeie si intradevar de 3ori femeie!!
Ma rog,fiecare cu gusturile lui!Daca si Mihaela Tatu e vazuta ca o frumusete!...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jiulia spune:

quote:
Originally posted by Mia.

Va multumesc,sinteti dragute!
Am trait s-o vad si pe asta:
quote:
Bravo Mihaelei Tatu,frumoasa femeie si intradevar de 3ori femeie!!
Ma rog,fiecare cu gusturile lui!Daca si Mihaela Tatu e vazuta ca o frumusete!...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Iubita nu a fost decat o parere

Lili

Mergi la inceput