Ce mai face Teo?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Mie-mi placea Teo shi inainte, mai mult de cind a adoptat-o pe Maia, a aratat ca are o INIMA mare, bravo ei.

Corinna, Andreas Noel, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Si mie imi placea Teo, cum n-am televizor o vad maxim o data la o luna, si tot timpul imbracata ca dracu', tot asa naspa se imbraca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Mai, eu cand o vad pe Mihaela (ra)Tatu... mut cat pot de repede televizorul pe alt canal. Mi se pare nu numai urata dar si antipatica.
Iar Teo, desi cu ani in urma imi placea, ba chiar o admiram frenetic pe vremea cand facea emisiuni cu Mircea Badea, acum insa ma dezamageste in fiecare zi. In primul rand cu glumele ei rasuflate la adresa propriei persoane. Auto-ironia asta nu are decat un scop: efectul invers.
In al doilea rand numarul mare de manelisti, analfabeti plini de bani... din emisiunea ei... ma scarbeste. Initzial am crezut ca e pentru audienta, apoi vazand ca gluma se ingroasa, incep sa cred ca astea-i sunt gusturile.
Aveti dreptate, pot sa schimb canalul, da am si dreptul sa-mi spun parerea ca doar nu dau in cap la nimeni, nici macar nu vreau sa jignesc pe cineva, sunt oameni si ele si au dreptul sa castige o paine mai alba.

Da, tot urat se imbraca, de obicei in blugi si cu o bluza larga fara forma si culoare.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Dana D

sunt de acord cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

Teo e o persoana inteligenta, iar emisiunile ei sunt realizate de Andreea Godeanu pe ea trebuie s-o certati ca aduce manelisti....
Alte informatii despre Teo in afara de slabit si emisiune mai stie careva? De ex. eu n-am idee daca are vreun iubit, n-am citit niciodata despre acest lucru.

http://webshots.community.com/user/laura_113

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinkutza spune:

Mie nu-mi place cum se imbraca Teo,e jaleeeeeee.Nici talentele ei de vedeta nu le pot suferi...
E doar o parere,sa nu sariti cu gura pe mine..

Ilinkutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Anul trecut se zvonea parca ceva intre ea si Cristi Tabara....
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput

" Anul trecut se zvonea parca ceva intre ea si Cristi Tabara....
Vio"

Serios?! sau e banc? Mi se pare ca nu se potrivesc deloc, poate doar fizic, dar nu asa isi aleg oamenii perechea.

Ica tunsulica

Mergi la inceput

Mi-am amintit: Cristi Tabara e insurat, are o casnicie fericita cu o tipa pe care parca o cheama Dana si e pe jumatate cat el. Dar ce conteaza? El e un OM mare cu un suflet mare, cu un bun simt mare, cu o cultura si educatie frumoasa. Bravo mamei lui care l-a crescut asa frumos.

Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by dana d

Mi-am amintit: Cristi Tabara e insurat, are o casnicie fericita cu o tipa pe care parca o cheama Dana si e pe jumatate cat el. Dar ce conteaza? El e un OM mare cu un suflet mare, cu un bun simt mare, cu o cultura si educatie frumoasa. Bravo mamei lui care l-a crescut asa frumos.

Ica tunsulica

Corect!!Trebuie sa recunosc ca Tabara este unul dintre putinii oameni pe care ii respect,din gasca Protv!Imi pare un om extraordinar,iubesc emisiunea lui despre carti,asa mai aflu si eu ce se mai publica in Romania!E singurul program scutit de lalaieli penibile si cintarete care vin sa-ti arate mai mult chilotii decit talentul muzical!
Cit despre Teo:si eu o simpatizez,fac abstractie de unii invitati pe care ii are (asta e,daca popolu cere astfel de muzica ),imi pare simpatica ,subtila si chiar caraghioasa cu bluzitele ei cu dantelutze!Despre Mihaela Tatu prefer sa ma abtin pentru ca ma enerveaza simpla ei prezenta pe micul ecran!Nu are nici umorul lui Teo,nu e nici macar vreo diva sa zici ca te uiti la ea si dai sonorul incet ,e pur si simplu inodora si incolora!Parerea mea!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput