Pagina de suflete
Raspunsuri - Pagina 4
adrianangi spune:
Vesti aproape proaste... Ziua de azi e pierduta.
Am fost la DPC, vestea buna e ca au inteles demersul si sunt de partea noastra. E mare lucru, pentru ca, teoretic, ei au drepturi asupra copilului, la fel ca si parintele. Din punct de vedere juridic, Tudorica are o mama. La adresa pe care a dat-o cind a fugit din spital, abandonindu-l, nu mai locuieste decit bunica lui Tudorica. Mama a fugit cu concubinul, Dumnezeu stie pe unde bintuie. Nu-i asta problema, o gasesc si-n gaura de sarpe daca vom avea nevoie de semnatura ei.
Dar..., cei de la spital inca nu dau analizele. Medicul care-l are acum in grija pe Tudorica e la un simpozion. La Sinaia. Revine abia maine.
Maine dimineata ma duc din nou la ei. Ma doare fiecare ora de asteptare, cind noua luni de zile l-au lasat sa se stinga ca pe un maidanez calcat de masina, fara sa incerce sa faca nimic pentru a-l salva... Of, Doamne!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
Arhistefy spune:
Mi-au dat lacrimile si pentru micul ingeras si pentru cei care lupta pentru viata sa, voi, dragii mei Spuneti-ne ce trebuie sa facem ca sa ajutam. Suntem aici.
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
adriana spune:
Uite Adriana, si eu iti multumesc ca te ingrijesti de acest copil. O fac ca si cum as fi mama lui adevarata si buna: cu multa recunostinta si respect.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa poti sa misti ceva.
Pot sa dau cateva hainute pentru Tudorel. Desi saracutu.. nu a iesit pana acum afara, nu?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebei/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebei/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
Grate spune:
Dragii nostri Adriana si Ovi,
Ma inchin pina la pamint voua si tuturor celor care au fost sa-l vada pe Tudorica si incearca sa faca ceva pentru el. Aceasta poveste m-a intristat enorm de mult.
Sunteti oameni cu adevarat si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti, dar mai ales un ajutor in demersul pentru sanatatea acestui suflet nevinovat si plin de chin.
Ma voi ruga in fiecare seara pentru el si pentru voi.
Va admir si apreciez mult pentru ceea ce faceti.
http://photos.yahoo.com/gratepeter
Dan.D. spune:
Plangem. Si eu si Dan nu ne putem opri. Cum putem sa ajutam?
Timpul e destul de pretios dar am rupe pentru Tudorica din timpul Cosminei si al Irinei. Si cu ceva bani putem sa ajutam.Sau cu pampersi, sau cu orice o mai fi nevoie. Am parcurs doar pag.1 si 3. Daca nu este nimeni care sa boteze sufletelul parasit o facem noi cu mare drag. Ne rugam pentru Tudorica si vrem sa ajutam.
Suntem tristi.
Ovi spune:
As vrea sa trimit si eu ceva lui Tudorica. Adriana unde am putea trimite bani/lucruri? Tu esti cea mai cunoscatoare a situatiei, daca poti, spune-ne chiar de ce ar fi nevoie exact.
mutumesc
Madisor spune:
Cosmina, copilul a fost botezat de o doctoritza.
Eu cu Anca ma voi duce maine sa ii mai ducem un pachet de pampersi, o cutie cu servetzele umede si lapte. Va vom spune cum mai este copilul. Dumnezeu sa il aibe in paza si ingerasii sa ii vegheze somnul chinuit!
Adriana, pumnii stransi pentru maine. Asteptam vesti cu sufletul la gura!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
adrianangi spune:
Nu, n-a iesit niciodata afara. Doarme si traieste in spital de cind s-a nascut. Acum 9 luni.
Si tot de atunci sta, mai tot timpul, pe spate, privind tavanul sau
leganindu-se pentru a adormi. Nu e ridicat din pat decit 1 minut, o data la 3-4 ore, cind i se schimba scutecul...
Daca ar avea nevoie doar de bani, ar fi bine... Deja multi oameni au sarit in ajutorul lui. Daca ar avea nevoie doar de lapte praf sau de hainute, iarasi ar fi bine, i-as cumpara un magazin de haine. Acum are de toate, chiar si putina atentie din partea personalului medical care se ocupa de el. Are vizitatori care vin zilnic la el (multumesc Madalinei, Ancai si celorlalti care au trecut pe el...), la reanimare, pentru a-i sta alaturi si a-i vorbi. Citeva minute, atit cit li se da voie... Are si asistent social din partea Directiei pentru Protectia copilului (primul dupa 9 luni!) care se ocupa de el. Are si un om care traieste intr-un sat din Tulcea si care, desi nu l-a vazut niciodata, vrea sa-si rupa o bucata din ficatul lui si sa i-o dea.
Dar, dupa cum spun medicii, nu are zile. Am stat de vorba dimineata, la telefon, cu medicul care se ocupa de el. mi-a spus asa: "pe termen scurt,acest copuil moare. Pe termen lung - moare!". Ma duc dup-amiaza, sa-mi dicteze fisa lui, ca sa pot trimite e-mail-uri la clinicile din afara. Si apoi am sa astept. Ca si el. Un semn de la medicii straini. Si de la Dumnezeu. Am increderea ca numai El stie cite zile avem fiecare...
Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de acest copil necajit si va doresc multa, multa sanatate!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
marius spune:
Hai sa vedem ce se poate face. Primul lucru este sa vezi, al doilea sa gandesti al treilea sa faci si al patrulea dar nu in ultimul rand sa ai noroc. DAR:
Noroc se numeste din clipa in care:
1. Esti vazut
2. Cineva se gandeste la tine
3. Cineva face ceva, orice, oricand, oricum pentru tine
4. Cand vezi soarele rasarind
Asa incat...
1. Nu este o coincidenta
2. Nu este o nesansa
3. Nu este o intamplare
4. Nu e capatul drumului
Parere personala
Marius Pernes