Pagina de suflete

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Pentru cei care inca nu stiu, adrianangi este una si-aceeasi persoana cu Adriana Oprea-Popescu, jurnalista care a scris despre Tudorica si despre alti copii bolnaviori si necajiti; este genul de jurnalist caruia chiar ii pasa.

Cu plecaciune,
Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Asa este, Adriana este jurnalistul-minune, adica un jurnalist cu suflet. Si a salvat multzi copilashi cu articolele ei. Adriana, Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru faptele tale. Si o si-un pentru toata munca si daruirea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

M-am intors de la spital...
Am vorbit cu medicul lui Tudor si, in final, mi-a marturisit ca baiatul ar avea o sansa, cu trasplant hepatic. Dar ca trebuie ca lucrurile sa se miste repede, intr-o luna, doua.
Primul pas: obtinerea unei consultatii la Fundeni. Are biopsii deja facute, trebuie ca dr. Irinel Popescu sa se uite pe ele, apoi la copil, si sa-si dea verdictul: se poate aici sau afara.
In cazul in care se poate face operatia, trebuie gasita mama si pusa sa semneze sau decazuta din drepturi in procedura de urgenta si atunci isi asuma raspunderea DPC.

Al doilea pas: am obtinut citeva dintre diagnosticele lui Tudorica. Rog fetele sa le traduca urgent in engleza/franceza/germana, ca sa le trimitem la clinicile din Europa (e mai usor de transportat copilul).

"Tudorica este un copil din Romania care are nevoie de ajutorul dumneavoastra. S-a nascut pe 4.05.2004 si a fost diagnosticat cu hepatita neonatala. Avea transaminazele aproape 200 UI. Abandonat in Spital, a fost transferat intr-un spital de pediatrie pe 20.05.2004. Pe 12 noiembrie 2004 a facut primul episod de hemoragie digestiva superioara (din cauza varicelor esofagiene) si a fost transferat la reanimare. Atunci, la analize, avea glicemia 9mg/dl. Acum doua saptamini a facut coma hipoglicemica (in urma infestarii cu un virus banal, al racelii). A fost internat din nou in ATI, unde se afla si acum.
In luna noiembrie a anului trecut i s-a efectuat si biopsia hepatica. Verdict: ciroza biliara colestatica si artrezie de cai biliare extrahepatice. In plus, copilul sufera de ascita si distrofie (gradul III - atrepsie). In urma analizelor efectuate s-a mai descoperit ca sufera de un defect septal atrial la inima (n.a. ceea ce nu-l face inoperabil!)
Copilul are, in acest moment, o greutate aproximativa de 4 kg si i se poate gasi un donator viu de ficat in Romania. Are grupa de singe A2, RH POZITIV. Va rugam sa ne comunicati daca acest copil poate benefia in clinica dumneavoastra de un transplant hepatic, singurul care i-ar putea salva viata."

Maine sper sa fac rost de analize mult mai exacte. Vom trimite si noi, din partea ziarului, un e-mail tuturor acestoe clinici...

Doamne ajuta!

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

A, sin inca ceva, pentru fetele care m-au tot intrebat de ce are nevoie Tudorica: medicul mi-a spus ca ar putea primi si ECOFLORINA (pentru refacerea florei intestinale, care la el e praf!). Dar spitalul, fiind sarac... E de inteles. Oricum, l-am vazut iara si pot sa va spun, cu mina pe inima, ca e acum in cwentrul atentiei tuturor de acolo.
Daca poate cineva sa-i duca Ecoflorina, rog sa anunte, ca sa nu mai dau sfoara in tara... MULTAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Eu ma duc sa ii duc. Cam intr-o ora.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Am fost. Am dus. Ziceau ca o sa-i dea chiar din seara asta.

O picatura in ocean....

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Adriana cand intalnesc o persoana ca tine sunt mandra ca sunt romanca!

Mello motanelul iubit

www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anka_l

Am fost. Am dus. Ziceau ca o sa-i dea chiar din seara asta.

O picatura in ocean....

Anca

Iti multumesc mult Anca. O sa-i mai trimita Ecoflorina prin posta, Daniela (floarea-soarelui). N-am primit pina acum nici un raspuns de la dr. Irinel Popescu dar dam astazi de el, cumva. Sa speram ca la inceputul saptaminii viitoare il va primi pe Tudorica la consult.

M-apuc sa trimit e-mailuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Draga Adriana
eu am fost acum 2 saptamani la dr. Maria Chirila, la Naturalia, si printre altele dansa mi-a spus ca a vindecat un copil sub un an, care avea ciroza si era intr-un hal fara de hal. Cu tratamentele ei. Acum nu stiu ce sa zic, dar poate incearca cineva sa ia legatura cu ea, cred ca tratamentul ei este muuult mai ieftin si refacerea ar fi mai ... normala decat un transplant de ficat. Ziceam si eu asa, cand am vazut kg de adrese de clinici. Poate reusim mai usor sa-l facem bine. Eu nu am putut sa ajung la spital la el, ca am gripa. Poate are nevoie de altceva?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebei/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebei/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Of...ce trista e viata...pot ajuta cu traducerea in engleza desi nu am dictionar pt termeni medicali dar sper sa gasesc pe net ec nu stiu sa traduc.

Adriana

Va rog scrieti daca cineva a tradus deja ca sa nu fac degeaba.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput