Pagina de suflete

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

Am facut cunoscut cazul lui Tudorica unei fundatii pt copii abandonati condusa de niste elvetieni si care sunt vecini cu mine. Ei au mai preluat cateva cazuri disperate si poate se vor putea ocupa si de acest copil. O sa va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

M-am intors de la Tudorica...
Dragul de el, acum are si Pampers, si caciulita pe cap. Ba chiar si o jucarie de plus in coltul patului. E tot la Reanimare, are o perfuzie in minuta dar medicii spun ca este spre bine. Nu a mai facut hemoragii, are pofta de mincare. VREA SA TRAIASCA, Dumnezeule mare, se agata de viata cu toate cele zece degetele ale lui, mici si subtirele.
Nu vreau sa va povestesc reactia personalului medical de la IOMC cind au aflat ca suntem de la "Jurnalul"... Nu ne-au dat voie sa-i facem o fotografie, cica pentru a-i proteja imaginea copilului...
Cit despre sansele lui de transplant: spun ca au trimis la "Fundeni" citeva lamele, pentru analize. Vom lua legatura cu medicii de acolo, pentru a verifica asta. In tara noastra nu cred ca va putea fi operat de nimeni... Si-atunci am insistat la doctorita care-l are acum in grija sa incepem o corespondenta medicala cu clinicile de afara, unde se practica acest transplant de ficat la copii in mod curent. La inceput, a fost reticenta, ca "de ce am facut fixatie tocmai pe acest copil, care n-are sanse". "Pentru ca l-am vazut", i-am raspuns. Am convins-o, cred, ca macar sa incercam. Si i-am spus ca daca si medicii de afara spun ca Tudorica e condamnat, ma resemnez si eu. Macar am constiinta impacata ca am facut tot ce tinea de mine.
Astept maine sa se intoarca in spital medicul care e "titular" pe cazul lui Tudorica. Sa-mi dea foaia medicala. Incerc sa sun s la DPC sector 6, poate-i misc din inertie. In momentul in care voi avea informatiile, am nevoie de voi.
Am o lista cu mai toate centrele din Europa unde se practica transpantul de ficat. Sunt in Germania, Olanda, Belgia, Marea britanie... Le impartim si trimitem e-mail-uri, sa vedem cine ne accepta cazul.
Pe ajutorul cui pot conta?

PS. In acest moment, Tudorica are Pampers, si lapte praf (Milumil 1) si un supliment nutritiv (Fresubin HEPA) care-i ajung, sa zicem, pentru 2 saptamini (asta-i noul pronostic al medicilor...). Daca mai are nevoie de ceva, va anunt.

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Adriana, ma bucur de vesti. Dupa cum am mai spus, imi ofer ajutorul cu ce pot si cu mare placere. Te rog sa imi spui ce pot face? Nu ma pot deplasa acum in Bucuresti dar incerc de aici. Ia sa vedem, ce pot pune la bataie ... o conexiune permanenta la internet si ce deriva din asta (posibilitatea de a trimite oricate mail-uri de orice dimensiuni, search, etc), si ceva ajutor in bani.
ovi

Mergi la inceput

Daca vreti dati-mi si cateva poze si incerc sa incropesc un site micut pentru Tudorica.
Adresele care le citesc zilnic sunt ovidiu_cristureanu@hotmail.com si cristureanu@gmail.com
pe curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Nu ne-au lasat sa facem poze! Ca aducem prejudicii imaginii lui de copil abandonat. No problems, o sa merg acolo acolo cu cineva de la DPC...

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Draga Adriana, draga Ovi,

Nici nu stiti cum salta inima-n mine cand ma gandesc la voi!!! Din tot sufletul meu....
Draga Adriana, eu am posibilitatea sa dau telefon la clinicile din Germania. Problema e ca ne trebuie un donator. Intelegi?? Stii cumva ce grupa sanguina are cel mic si ce Rh?? Ma intreb daca donatorul e de-aici (din Germania), daca medicii vor fi mai saritori. Eu am dat deja niste telefoane in Berlin sa ma interesez despre posibilitatea de transplant pt Mihaita. Neomenia lor m-a socat.... Sa speram ca este o exceptie. Apoi... am si eu intrebare de genul: nu se stie cine e mama lui Tudorel?? Sau care sunt rudele lui? Oricat ar parea de stupid, trebuie sa va spun ca sunt mici sansele sa se uite cineva din afara la el... mai ales pt ca n-are familie... Din asta rezulta si ca nu are donatori din familie... iar medicul asta mi-a zis clar ca nu face alfel trasplant... Pe urma mi-a mai zis si-o suma: 197.000 euro. Of, Doamne, fa o minune, caci nu stiu cum am putea strange banii astia... Stiu ca voi credeti ca aici medicii ar fi mai omenosi.... Din pacate, sa stiti ca nu-s....iar acte de caritate nu sunt dispusi sa faca nici atunci cand zeci de rude stau si plang langa bolnav... Ce pot eu sa fac este sa ma interesez, f in clar, la un amic de-al meu medic elvetian. El imi va putea spune exact cum sta treaba in Elvetia. O sa dureze pana voi veni cu vesti de la el pt ca e f ocupat. Pana atunci, mai pot suna si la alti medici de-aici sa vedem... poate vor fi mai omenosi...
Pana una alta insa, as avea nevoie de diagnosticul lui Tudor. Ca sa am ce sa le spun in clar medicilor. Pentru restul de analize, mai vorbim.

sa auzim de bine, cu mult drag,

Mergi la inceput

Eu va astept cu ceva pozisoare si spunti-mi unde se pot trimite ceva pampersi, lapte, jucarii. Adriana o sa mizam pe tine deocamdata daca nu te solicitam prea tare si sper sa nu te superi.
pe curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Any71 spune:

Doamne D-zeule am citit aceste rinduri cu lacrimi-n ochi cum poate exista atita necaz si copilasu nostru a trecut prin durere dar am fost noi parinti linga el dar el nu are pe nimeni D-NE AI MILA TU mingiel tu la aproape un an 4 kg de necrezut ne rugam lui D-zeu sa-l aiba in paza lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Dupa cum am postat am fost si eu cu Anca ieri la Tudorica. Cred ca am ajuns la putzin timp dupa ce plecase Adriana. Anca mi-a spus ca Tudorica arata mai bine fatza de ziua precedenta. Saracutzul de el! Mie doctoritza mi-a zis ca medicul care se ocupa de Tudor va veni peste 2 zile, asta inseamna joi. Probabil ca Adriana i-a speriat un pic si i-a facut sa mai miste cate ceva. Si eu cred ca acest copil ar mai avea sanse mari sa traiasca!
Adriana, Ovi pentru orice avetzi nevoie, daca pot si timpul imi permite, contatzi pe mine. Conexiune la internet permanent am si eu. Pe la Tudorica sigur ma voi duce, asa ca pot strange si duce lapte, pampersi si ce va mai avea nevoie.

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Si eu vreau sa va ajut!

E un scump si merita sa traiasca! Dumnezeu sa aiba grija de el!

Anca

Mergi la inceput