Pagina de suflete
Raspunsuri - Pagina 2
aschiutza spune:
Ceva asemanator in ziarul de azi Evenimentul Zilei : http://www.expres.ro/social/?news_id=181193
Oare putem face ceva pentru ei?
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
bertha spune:
Doamne, ce poveste trista! De fapt, ce bine ar fi sa fie doar o poveste! Ovi, iti multumesc mult ca m-ai adus putin cu picioarele pe pamant, uneori suntem atat de egoisti incat nu vedem mai departe de propria fericire! Doamne, copilul asta e de-o seama cu al meu! Stau si-mi privesc imgerasul cum doarme linistit la ora asta tarzie si ma gandesc la Tudor, pe el nu-l priveste niemeni! Bietul sufletel, vinovat doar de faptul ca a fost adus pe lume de o "mama" pe care a incomodat-o!
Dragi mamici din Bucuresti, poate reusiti sa faceti un efort sa-l vizitati pe bietul micut! Nu sunt prea bisericoasa, dar nu cred ca ar fi foarte scump un preot care sa-i citeasca si lui macar o parte din slujba de botez! Poate ajuta sa fie si el crestinat!
Instiintati-ne daca hotarati ceva!
Doamne da-i sanatate, si el e fiul tau!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos
ancuta06 spune:
Dupa parerea mea......referitor la posibilitatea de ajutor...primul pas ar fi de discutat cu dotorii, pt a afla care-s posibilitatile. Apoi, daca se pune problema de transplant, ca o speranta de viata pt el....trebuie gasit donator. Si de-colo, pas cu pas.....ultimul pas ar fi adoptia.
Din pacate, insa, este un drum lung si anevoios, si nu stiu cata lume ar avea curajul si vointa sa il faca.
Eu l-as face, dar nu am cum. Nu traiesc in Romania, si in momentul de fata am altele pe cap.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
Emmy spune:
Ovi! spune ce putem face??? Este ingrozitor! Nu-mi pot reveni de cind am citit. Nu se poate ca o femeie sa-si lase copilasul asa. Mi se sfisie sufletl. Nu sint in Romānia dar daca cineva ia vreo initiativa sint dispusa sa ajut cu singurul lucru de care sint in stare... banii!
Dumnezeu sa-l ocroteasca pe micutul Tudorica!
adrianangi spune:
Dragelor, maine voi merge la "Emilia Irza" pentru a discuta cu medicul de la Reanimare care-l are acum in ingrijire pe Tudorica. Probabil ca o sa-mi spuna ca "mare lucru nu se mai poate face"...Nu ma intereseaza. In acest moment incercam sa aflam unde anume se mai poate face un trasplant de ficat in Romania (in afara de Fundeni, v. cazul MIhaita Hogas).
Daca va fi nevoie sa cautam o clinica in strainatate, o sa va cer ajutorul.
Incercam sa aflam care este statutul juridic al copilului (are o mama, in acte...) si cum se pot obtine aprobari pentru ca el sa fie operat.
Vom avea nevoie de sustinerea voastra si de ajutorul vostru!
Sunt sigura ca Dumnezeu ii da putere acestui copil sa traiasca pentru ca e prea devreme sa-l cheme printre ingeri. Vom gasi acea micuta in sansa care exista pentru el si ne vom bate.
PS. In urma articolului de simbata si la ziar, si la spital, au sosit o groaza de reactii. Oameni care vor sa-l ajute. Cineva a fost la Emilia Irza chiar in aceeasi zi in care a citit ziarul si a stat linga Tudorica, la reanimare. Suntem coplesiti de bunatatea oamenilor. Dac-ati stii..., acest articol a fost scris pentru ca Tudorica sa fie, pentru citeva secunde, in gindurile cuiva. Macar atit, sa fie intr-un suflet de om si el...
Nu ne asteptam ca pentru viata acestui copil necajit sa se bata atitia romani. Buna dimineata, Romania!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
marius spune:
Stiai ca un curcubeu se vedea doar seara sau dupa amiza?
Buna dimineata, Adriana!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Madisor spune:
Ma duc si eu maine la Tudorica. Pe la 13-13.15 voi fi acolo impreuna cu Anca, o alta mamica impresionata de situatzia acestui copil. Daca te putem ajuta cu ceva, Adriana, spune... Suntem alaturi de tine si te vom ajuta in masura posibilitatzilor pe care le avem si a timpului de care dispunem.
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
adrianangi spune:
quote:
Originally posted by marius
Stiai ca un curcubeu se vedea doar seara sau dupa amiza?
Buna dimineata, Adriana!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Stiam ca apare dupa ploaie. A fost nevoie de lacrimi, ca sa-l vad. Dar vreau ca minunea sa i se arate si acestui copil...
PS. Stii ca din suferinta se naste, adesea, binele? Am fost internata la "Emilia Irza" cu baietelul meu. In acelasi salon cu Tudorica. Andrei al meu a stat in perfuzii, cu minuta legata de atela si de pat, doua zile si doua nopti. Am innebunit, am slabit 2 kg in 2 zile. Si ma intrebam, firesc, asa cum face orice mama atunci cind sufera copilul ei, "de ce, Doamne? de ce mie?". Mi-a dat raspunsul. Iar Tudorica, bietul de el, prin suferinta lui, mi-a dat un alt raspuns. De trei zile alerg prin spitale contabilizind copii abandonati. Nu va imaginati cita suferinta, cita disperare... Sunt cu sufletul sfisiat si ma doare capul de la lacrimile neplinse (pentru ca un ziarist, nu-i asa?, nu are voie sa plinga in transee)...
Cind materialul va fi gata, vi-l dau sa-l cititi. Iar atunci as vrea sa spun din nou, "buna dimineata, Romania"...
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
Ovi spune:
In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspunsuri. Vreau sa spun ca sunt un om in toata firea, si cred sa fi trecut vreo 20 de ani de cand nu am varsat o lacrima insa povestea acestui copil mi-a umezit ochii ... Citind povestea lui ma gandeam Doamne ce multe avem si nu le apreciem si problemele pe care le avem par mofturi pe langa suferinta unui asemenea copil.
Eu sunt din Brasov si nu stiu unde este spitalul unde se afla Tudorica. Sper ca stiti cei care va aflati in Bucuresti. Nu pot realiza cat de grava este situatia lui dar stiu ca si o mangaiere, un tinut in brate sau un cuvant cald fac minuni. Daca aflati unde este spitalul va rog spuneti-mi. Daca cineva a intreprins deja o actiune de intrajutorare ma fac si eu partener
cu stima