Aspirante optimiste (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Asa sa fie ardit,sa ai gura aurita.Flori uite un si de la mine sa nu mai fi trista.Ela sa vina barza la tine.Eu sunt in asteptarea trupei,sanii inca ma dor si sunt umflati,sunt si un pic agitata.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sorinuk,eu genunchiul ala care doare,da?Ca sa nu mai doara fata.Ela si Flori .....poate e cu ochisori.Sa aveti o saptamana buna cu toatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Multumesc mult pentru ganduri ..fetele mele dragi si intr-adevar pana nu ajung la doctor nu o sa stiu sigur..Multumesc Dana pentru sfat..sa vad daca nu ma primeste doctorita Tomescu poate dau o fuga pana la policlinica....pentru ca nu mai am rabdare...si imi da o stare naspa..
Flori te simt si pe tine, dar eu nu am vazut daca tu ai spus daca ti-ai facut vre-un test...?Pai si pe mine ma doare burta ca si cum mi-ar veni rushii...si chiar sunt momente din zi cand ma inteapa ovarul stang unde acum vre-o doua saptamani imi descoperise doctora o anexita...si-mi dadu-se tratament din prima zi a ciclului...care nu a mai venit...:) si sper sa nu mai vina..
Va tin eu la curent..si va dulce..pentru ca intr-adevar in aceste momente voi sunteti singurele mele prietene dragi..inca nu vreau sa alertez pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Fetelor, poate a venit si la mine barza. Stiti ca eram disperata cu Pregnylul, am facut azi dimineata un Clear Blue si a iesit pozitiv pozitiv cat se poate de pozitiv, si au trecut 14 zile de la injectie. Deci.... pot sa ma bucur si eu? Azi simt ca iubesc pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Mai, ananas dulce, felicitari!!!!!!!!

Ce ma bucuuuur

Trimiteti si la mine o barza, va rog frumos, desi la mine vine toamna. Dar trimiteti-o cumva sau sau sau , ca eu astept ...

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
FELICITARI Pineapple! Sa te bucuri de o sarcina fara probleme si de un bb sanatos si voinic!
Ela2004 tu cum stai la capitolul berze?
Ardit incep sa se implineasca urarile tale.
Ce mai fac fetele astazi?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata aspirantele mele dragute!

Ce fac fetilii? Eu sunt tare bucuroasa ca a venit primavara si la noi in zona. Ieri dupa amiaza era superb. Cald, soare, exact cum imi place mie.
Si acum sa incepem.
Ananas, FELICITARI, sarcina cat mai usoara si fara probleme iti doresc din tot sufletul.

Laurici, sa stii ca ma gandesc la tine si iti tin pumnii ca sa reuseasca operatia sotului tau, sa fie bine, SI S-O FACI PANA LA URMA!

Arditule, tot cu munca?

Anca Wish,Gogosarel, va pupic dulce, de fapt pup dulce toate fetele.

Va doresc o zi cat mai faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Neatza fetele!
FELICITARI pineapple! Sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos si mumossi....
Fetele, eu sunt in a 34 zi si ....nimic iar test de sarcina nu fac pt ca de regula a doua zi dupa test ma invadeaza rushii si nu vreau, asa ca astept. Anul trecut pe vremea asta am avut o amenoree de 60 zile fara sa-mi explice nimeni care e cauza caci bebe oricum nu era. Deci ar putea fi un remember...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

daaaa, multumesc, dar eu tot nu ma bucur suta la suta, tot obsedata de injectia aia sunt, chiar am impresia ca prea v-am batut la cap pe aici, ce sa fac...
Maine il repet ca tot am luat doua la pachet, vineri de dimineata ma duc la dr., asa ca va mai spun cum a fost. Si bineinteles ca nu tin barzafoarte mult, ca mi-a zis ca e ocupata, ca trebuie sa se duca si pe la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pineapple, indraznesc totusi sa te felicit! Sa ai sarcina usoara si fara probleme!
Si chiar asa, sa nu tii barza prea mult la tine....

Laurici, ne gandim la tine, sa fie bine sotului!

Pupici pt. toate aspirantele optimiste!

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput