Aspirante optimiste (125)
Raspunsuri - Pagina 9
thea_m spune:
Astery stralucesti azi? Ce tratament mai faci tu?
Georgiana ce mai faci? Ai terminat cu Polidinele?
Betty13ro nu se stie, nu se stie...
Floricel tu ce vesti ne dai?
Sorina mai ai din sunatoare? Ce-ti mai face genunchiul?
Laurici sa aveti parte de soare in calatoria voastra si sa se termine cu bine.
Teodora
Tmihaela spune:
Buna dimineata fetele,icepem cu felicitari pentru Pineapple

si sa trimiti barza si pe la noi ca avem treaba cu ea.Eu in dimineata am o durere de ovare usoara,cred ca se pregatesc rushi de invazie.Laurici ma rog sa de-a Dumnezeu sa fie cit mai usoara operatia sotului si sa fie bine.Sorinutza ce face genunchiul tau?Sper ca nu te mai doare asa tare.![]()
![]()
![]()
Mihaela
Alexa Ioana spune:
Ananas felicitari din suflet ! sa ai o sarcina usoara !
haideti sa va zic noutatile pe care vi le'am promis. cu 2 saptamani in urma am facut o inseminare, in incercarea de a scapa de laparo. nu va suparati pe mine ca nu v'am zis, dar mi'a fost frica... v'am zis eu ca m'au palit superstitiile. (dar tot degeaba) azi ar trebui sa vina rusii. simptome n'am avut deloc, de nici un fel, doar aseara o durere usoara de ovare. azi dimineata am facut un test. clar negativ. (oricat m'am tot holbat la el...
) asa ca astept rusii, si intre timp imi fac programarea la laparo. vad ca nu mi se arata nicicum...
va pup, si va doresc sa aveti macar voi o zi buna ! 
http://community.webshots.com/user/alexaioana
Alexa Ioana spune:
ananas, si eu am facut pregnylul cand l'ai facut si tu, si test mai negativ ca al meu nici ca se poate. si duminica am facut un test, deci mai aprape de pregnyl, si la fel de negativ a fost.
asa ca daca se vede a 2-a liniuta, musai musai sa te felicitam, ca'i bebe ! 
http://community.webshots.com/user/alexaioana
thea_m spune:
Alexa Ioana nu mai fii suparata. Va rasari soarele si pe strada noastra. Si eu fac laparo saptamana viitoare, iar azi dimineata am facut un test ca poate-poate scap
, da' degeaba. Asa ca...mergem inainte. Si o sa avem si noi un bb candva.
Teodora
Sorina7 spune:
Buna fetitzele !
Ananas, vezi tu ca nu ai stat mult pe aici, felicitari !
Delia, mersi de pupic, si tie unul back !...tu cum mai stai ?
Thea,
.. un pic mai bine genunchiul, dar trebuie sa stau acasa, deci acum sunt acasa pe foaie de boala
...si astept sa imi fiarba sunatoarea, ca de abia m-am sculat.
TMihaelutza,
fetitza si sa nu vina uratii aia deloc.
deci eu sunt acasa, cu genunchiul in "pioneze", dar mai bine ca ieri, in schimb m-am sculat cu niste amigdale umflate de toata frumusetea. Cred ca ieri cand am fost la dr. am luat ceva virus de raceala de acolo, ca era plin de lume, unul mai racit ca altul.
asa ca iar sunt la faza "cate bube rele, toate-n...)![]()
eu va pupacesc pe toate si ma duc un pic in pat cu sunatoarea mea cu tot.
Kariris spune:
Buna dimineata fetele mele optimiste!
Ieri nu am scris pentru ca nu stiu de ce dar in ultimele luni (cam in ultimele 6 luni) cand vin rushii, vin castrastofal de brutal, in a doua zi nu-s buna de nimic...nu stiu fetelor ce naiba am; azi dim. de ex imi vine,...ei in urmatoarea noapte oricat de blindata as fi (ditamai tampaxoiu intern si, extern ditamai allwaysoiu) astea puse pe la ora 23 si pe la ora 5 dimineata ma trezesc in piscina moscovita; eu nu stiu ce naiba am ca m-am saturat ori trebe sa raman ori sa intru la menopauza, asa nu se mai poate. Si ieri nu am venit la birou pentru ca duminica noaptea m-am distrat cu spalat salteaua, schimbat asternuturi, facut dus...era sa lesin pe la 4 cand m-am trezit ziceai ca am taiat porcul la mine in pat. Noroc ca m-am prins "cat sange am in mine" si dorm singura in aceste zile de vis.
Culmea e ca nu ma doare nimic si dorm foarte adanc.
Astazi sunt mai bine.
Dana, mercic de sfat. Cam mult totusi trebuie sa prestez. Ei pai nu ma mir ca nu raman, oi fi eu defecta dar nici nu am prestat calumea. In ultimii ani foarte rar s-a intamplat chiar in perioada fertila si daca chiar a fost, maxim o data. cred ca si daca eram perfect sanatoasa nu aveam sanse mari. Pai cum ai zis tu dana, o sa fie raiul de pe pamant pentru al meu sot. Hai ca o sa incerc totusi ca eu tot am dubii ca nu am ramas pentru ca nu am prestat suficient in per. fertila si acum cand se apropie fiv-ul vreau sa fiu sigura. foarte haotic ma exprim.
Arditutule io sunt din Brasov, dar locuiesc de 5 ani in Bucuresti deci ne putem vedea in Bucuresti la intalneala fetelor...la Brasov daca vrei... mergem impreuna s-o vedeam pe Georgiana si pe mama me.
Tmihaela spune:
Sorinutza pup si eu fata
sa treaca raceala.Ai grija de tine si sa te faci repede bine.Stai in pat la caldurica,ia si o aspirina si sa treaca repede.Lachi uite si tu un
sa treaca mai repede,mi se mai intimpla si mie uneori sa fie asa invazie mare.
Mihaela
dana p. spune:
Buna dimineata!!
Uite asa se procedeaza cum a facut Pineapple s-a inscris la aspirante si a doua zi tzust la Mamici, nu ca noi babele care mai suntem pe aici de ne-am saturat de capitolul aspirante , sa mai vorbim si noi de greturi , kg in plus, alea, alea.... la mamici.
Pineapple sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Lachi pe al meu sot il apuca "bucuria " cand aude ca sunt in perioada fertila.Luna asta l-am lasat mai usor, ca luna trecuta l-am innebunit si tot degeaba.Eu nu mai sper pentru luna asta ca o sa se intample minunea asa ca ma pregatesc sufleteste pentru laparoscopie.
Lachi nu poti sa iei o vitamina K ca sa se mai opreasca sangerarea?
Sorinuta 
fata bolnavioara

si celelalte fete
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
ela2004 spune:
Buna fetele..eu inca nu am o veste clara..
Am fost ieri la ECHO si doctorita mi-a spus ca sigur e prea devreme si nu se vede inca, doar ca mi-a scris "uter in DVF 60/49/40 cm cu endometru intens hiper plazic de 18 cm"...deci fetelor nu-mi prea dau seama eu ce inseamna, dar doctora mi-a spus ca sigur se intampla ceva..Sa vedem..sa ma intorc peste o saptamana sa fac alt echo.
Si mi-a dat totusi si un tratament care sa-l incep care m-a ingrozit ca majoritatea sunt injectabile..
, si anume :
progesteron 2 injectii pe zi
papaverina injectabila 1 pe zi
nos-pa injectabila 1 pe zi
scobutil injectabil 1 pe zi
acid folic si vitamina e Forte
Mi-e rusine sa spun ca inca nu am inceput sa le fac, dar ma gandesc ca sunt prea multe injectabile..voi ce ma sfatuiti?
Ma gandesc sa ma duc la alt doctor azi sa vad ce-mi spune si altul ...ca parca nu am incredere mare...
Am o stare foarte naspa...si ma doare si tare capul..
Aaa..sa nu uit..felicitari Pineaplle..si da Doamne sa fie 
Flori? tu ce vesti mai ai..? Hai ca sunt nerabdatoare..
Si sa nu uit
pentru toate fetele si sa se lase inceputul asta de primavara cu multi
sanatosi.