Aspirante optimiste (125)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxee spune:
Buna fetele!
Abia azi am aflat de Laurici
... Laurici nici nu stiu ce sa spun...
!
Flori, tin pumnii sa fie bb
!
Ela, e foarte posibil sa fii insarcinata. Si mie mi-au iesit primele teste (c-am facut vreo doua-trei
) tot slab pozitive.Cel care mi l-am facut ultima data a iesit CLAR pozitiv.
Oricum, cate zile de amenoree ai? Iti tin pumnii!
Ardit, se pare ca prin Tg. Mures n-ai ajuns... Nu-i bai, data viitoare
...
Va pup pe toate cu drag,
ardit spune:
georgi, lachi de fapt vroiam sa va vaz si pe voi, dar ghinion de nesansa, era tare tarziu sambata cand m-am intors, colegul meu era ca un cal breaz care sinmte grajdul, necheza de nerabdare sa ajunga acasa, dar... in brasov ajung mult mai des decat in nordul tarii, pt ca iepu' al meu e branean, asa ca va dau de veste!
Anca Wish spune:
Ardit frumos, io zic sa te urci in caravana lu' Mircea Radu si sa dai o fuga prin tzara la fetele astea. 

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
flori76 spune:
Ela iti tin pumnii sa fie bebe!!
La mine...slabe speraante...Nu mi-a venit,dar ma dor ovarele(mai ales dreptul) si inclin sa cred ca e raceala.Asta e!Cu Dumnezeu inainte!trebuie sa vina si la mine bebe intr-o buna zi...
Va pup pe toate(acum is intr-o stare cam nasoala)
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
dana p. spune:
Ela2004 ce test de sarcina ai facut? Eu lunile trecute facusem Barza si a doua linuta era slab pozitiva si ma bucuram, dar ca sa fiu sigura ca este pozitiv faceam si un Beta HCG la Medicover(Synevo -cum se numeste acum ) de langa ICIL si imi dadea rezulatatul in aceeasi zi dar plateam taxa de urgenta( 400.000 de lei+ 270.000 cat era analiza in mod normal) si dupa ce luam rezultatul ma dezumflam ca era negativ clar.
Vad ca acum se poarta intalneala prin tara
asa ca eu va astept la mare cand puteti sa veniti!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
thea_m spune:
Flori un
pentru tine, sa plece tristetea din sufletelul tau.
Ela sa ai maine un test cu doua liniute clare!
Teodora
flori76 spune:
Thea
si de la mine.Is mai mult dezamagita,pt ca speram ca de data asta e bebe...
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
ardit spune:
roxee de fapt am trecut, la dus, dar nu ma batzi, acum deabea am vazut mesajul tau in care ma invitai, si tare mi-a placut orasul, si postul de radio tg.mures, fain rau, la un moment dat vorbeau de un concurs cu premiu un meleon de lei: cine vede prima barza si a castigat un elev, deci fetelor a venit prima barza! ia sa vedem cui ii aduce bebik?! oricum vreau sa va zic ca imi place teribil in ardeal, asa oameni faini si cu mintea aerisita, stiu frate sa se bucure de viata oamenii astia, nu ca noi, din kapitala, in trepidatie continua!
maki multumesc de invitatie si tie
, data aviatoare
ancutz frumos ce face puiaka? mai optimista, da? ia neste vitamine, salate, sa te refaci complet mamika