Aspirante optimiste (125)
Raspunsuri - Pagina 10
Relya spune:
Sorinuca,
si stai in pat sa-ti treaca repede raceala...
Pineapple felicitari 

!
Sarcina usoara si un bebe cumite, frumos si sanatos !
Mare dreptate ai Dana ! Asa fetelor, luati aminte...Nu prindeti radacini ( ca multe dintre noi ) aici la aspirante !!!
dulce !
Relya
dana p. spune:
Ela2004 eu cred ca este sarcina, dar dimensiunea uterului mi se pare cam mare 18 cm poate este 18 mm, dar oricum este mare si s-ar putea sa fie sarcina. Toate injectiile pe care le-ai scris tu acolo eu stiu ca sunt pastile sau si pastile si injectii. Mai bine du-te la farmacie si vezi ce-ti zice si farmacista ca poate nu se intelege bine ce scrie doctora. Tratamentul pe care ti l-a dat este pentru sustinerea sarcini si nu are ce sa-ti faca rau.
Relya
cand ma gandesc ca am aproape un an de cand m-am logat prima data aici pe forum si vreo 6 luni inainte, cand am tot citit ce se intampla la aspirante ma cam apuca deprimarea si pe mine
.Dar trebuie sa vina si la noi bebele intr-o buna zi asa ca mergem inainte.![]()
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
dandana spune:
buna fetele!
lachi, si eu patesc asa din toamna de la chiuretaj! numai ca eu am renuntat la tampoane interne ca am auzit tot felul. eram disperata, nu se intampla numai noaptea ci si ziua, iti dai seama ce elegant. si tot asa, fara dureri!
livia mi-a spus sa iau tinctura de traista ciobanului incepand cu 10 zile inainte de ciclu, voi vedea luna asta!
eu mai am si endometru mare si ala trebuie sa se elimine cumva 
Alexa Ioana spune:
thea_m iti multumesc pentru incurajari. chiar aveam nevoie. 
http://community.webshots.com/user/alexaioana
thea_m spune:
Alexa Ioana sper ca vei stii cat mai curand cu certitudine ca este bb. Toate medicamentele pe care ti le-a dat injectabil se gasesc si sub forma de pastile. Eu nu m-as intepa atat cand exista si alta modalitate. As spune sa mai afli opinia unui alt medic. Si iti tin pumnii ca totul sa fie bine.
Teodora
flori76 spune:
Neata fetele..
Pineapple felicitari 

Roxana imi pare rau tare,pui
.Lasa ca v-a veni bebe si la noi intr-o buna zi 
Thea,Ela 
.Nu am inca nici o veste.Azi-noapte m-a durut infiorator ovarul drept(ma durea si cand mergeam si cand faceam pipi
).Nu stiu ce-o mai fi si asta.Cred ca e o raceala zdravana
.Temperatura dimineata(la 9.30) era 36.9,dar ieri am luat-o la 8.30,asa ca...(stiu ca se ia la aceeasi ora,dar nu m-am putut trezi ca m-a foit si o masea azi-noapte...Cate bube rele....).
Va pupic pe toate si sper sa mai veniti cu vesti bune.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
asteryaro spune:
hop si eu!
Lachi, m-ai facut sa rad, desi nu-i de ras. ai asa un fel de-a pune problema, incat nu pot macar sa nu zambesc.
thea m, nu mai fac nici un trat., ma pregatesc pt. duphaston, despre cate tot nu stiu ce sa cred: inhiba ovulatia sau... ce naiba?
Sorina, un pup pe genunchiul bolnavior, sa treaca!
mai Flori, da' de ce nu suni doctoru' ala tembel? cum sa stai cu durerile alea? pune mana pe telefon, nu mai sta asa...
Pup restul fetelor!
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
Sorina7 spune:
Astery, daca ai fost tu asa dragutza si mi-ai dat un pup,
si eu fata si uite ce am gasit :
www.farma.ro/action/medicamente/detail?id=2031" target="_blank">http://www.farma.ro/action/medicamente/detail?id=2031
deci nu e ca Utrogestanul, nu inhiba ovulatia, iar continutul e diferit de compozitia Utrogestanului. Ti-a dat tanti dr. sa iei ?
Floricica, vezi sa nu iei nimic pentru masea, ca poate e bebicul pe drum, daca doare rau si rau sa mergi la dentist si sa ii spui ca poate vine bebe, sa aibe grija ce iti face si da.
Lachi, eu m-am confruntat o gramada cu sangerari din alea, la mine a fost din cauza dereglarilor hormonale, se pare ca astea se manifesta ori prin hemoragii puternice, daca nu sunt alte cauze gen fibrom mare sau pozitionat aiurea, ori prin ciclu foarte scurt si putin. Eu as fi preferat atunci sa fie din ala scurt, macar sa nu pierd tot sangele din mine si sa fiu anemica, dar asta este. M-a ajutat tinctura de cretisoara, coada soricelului si calciu. Dar ajunsesem sa fac inclusiv injectii antihemoragice. Dupa tratament cu estrogen si progesteron s-a ameliorat.
Ela, acid folic, No-Spa si vitamina E forte sunt pastile si se dau frecvent, ia-le fara probleme. Progesteron e foarte bun pentru sustinere, doar ca ma mir ca nu ti-a dat sub forma de Utrogestan vaginal, ca asa e moda, dar poate vrea sa fie un tratament mai forte. Eu nu am luat ca nu mi-a dat si rau am facut. Deci daca ai incredere mergi pe mana ei, daca nu, nu sta si mergi imediat la alt dr. sa iti dea oricum ceva de sustinere.
Dana p,
...eu atatea mesaje am deja pe pagina asta ca imi este si rusine, si tot aici sunt...oare cat o sa mai stresez lumea pe aici, nu vine odata bebe ?!
Mihaela, 
Roxana, imi pare tare rau, dar eu una de cand tot citesc pe aici, in afara de un singur caz, nu am auzit de reusite la insamantare artificala, si ma intreb daca merita efortul. In schimb dupa un laparo bun, de multe reusite in luna urmatoare sau dupa 2 luni am auzit, asa ca daca ti-a fost indicat laparo, bafta multa si vine bebicul. Cine stie, daca prestezi constiincios, poate vine natural si nu mai faci nimic. Eu zilele astea numai de vesti bune am auzit: 2 colege la servici, din care una se chinuia de mult, etc.
thea_m spune:
Astery intra pe www.solvay-pharma.ro/products/gynecology/duphaston.php. Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar poate vezi in ce categorie te incadrezi.
Teodora
Tmihaela spune:
Haideti sa va dau ceva dragut de citit,mie mi-a placut mi sa parut foarte haioasa aceasta povestioara:
Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul,cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte.
De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis: "Doamna,
dar sunt puse invels..." Intr-adevar, erau pe picior gresit...
Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna,totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum
trebuia. Insa atunci baietelul a zis: "Cizmulitele astea nu sunt ale
mele!!"
In loc sa strige la el:"De ce nu mi-ai spus??", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus: "Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi."
Acum ea nu mai stia ce sa faca...Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele.
Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca,l-a intrebat: "Si acum, unde iti sunt manusile?Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!"
Raspunsul?
"Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield..." 

Sper sa va placa si voua
Mihaela