Aspirante optimiste (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Tmihaela, simpatica povestioara ...m-am distrat aici de una singura
Relya dragutza mea, sunt o uituca batrana !...offff...da poate fiindca sunt bolnava, am circumstante......am uitat sa iti multumesc de pupic si sa iti dau si eu unul mare ...cum merge tratamentul naturist ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Mishto Mihaela! Sunt criminali astia micii, d'aia imi doresc sa am cativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Sorinush .Sa stii ca azi-noapte am luat un antinevralgic..nu mai puteam sa dorm de durere...Sper sa nu fie foarte grav,in cazul in care e bebe la mine.

Acum nu ma mai doare burta,nici ovarul(doar maseaua-suportabil).

va pup pe absolut toate.

Mihaela,draguta tare povestioara.Astia mici mereu reusesc sa ne descreteasca fruntile...

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Ma bucur ca va placut fetelor,am vrut sa va mai descretesc fruntile un pic si ma bucur ca am reusit.La mine vad ca rushii dau semne din ce in ce mai multe de venire asa ca macar cu poveste cu copilasi si poze imi incint si eu ochiul.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

thea m si sorinush , saru' mana de raspunsuri, m-am mai luminat nitzel.

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Sorina, tratamentul merge "strula " ! Pardon ...struna !!! Am o durere de sani de toata frumusetea...Dar ma indop in continuare cu de astea naturiste... Trebuie sa treaca ceva timp ca sa zic daca merge...sau nu !!!!

Mihaela SUPER povestioara !!! M-am amuzat copios

Flori
sa-ti treaca durerea !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Relya fata.Dupa ce ca-s derutata,dureri de masele imi trebuiau acum...Deja am impresia ca incepe sa se umfle ,asa ca o sa trebuiasca sa fac test,sa stiu daca am liber sau nu la antibiotice.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

una fetele frumoze

ananas felicitari mama

fetele io toot cu trebi, ma tzin astia nemancata nebauta, si un control "inopinant" de la finante, noroc ca mii tzin mereu... aproape...

georgico

lachi na ce sa faci, stiam, da am ramas cu ideea ca esti brasoveanca, desi doar am vorbit impreuna si stiam clar clar, ce sa faci batranetea...

alexa ioana io zic sa mai ai rabdare..

sorinake ce faci mama, ai grija cu nametzii aia de zapada, laptic cald si vitamine

mihaela TARREE

relya ce-ti mai face baitul nazdravan?

laurici pup fata, ai plecat? te-ai intors?

lachi, astery o sa zicetzi ca sunt maniaca cu homeopatele, dar de data asta e superverificat cu sora-mea, ea are sangerare superabundenta, pune si tampon si vata, noaptea pateaza tot, e dezastru.. ecologic saraca, acum 3 ani a fost la homeopat a luat tratament 3 luni si pe urma 2 (doi) ani nu a mai avut probleme, acum vrea sa se duca din nou ca a revenit la aceeasi situatie, dar oricum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mihaela, norocul meu a fost ca eram singura in birou cand am citit ca altfel se uitau colegii chioras la mine, ziceau ca am innebunit uitandu-ma in balante si am inceput sa rad.
Trebuie sa ai multa rabdare cu cei mici.

Flori tinem pumnii sa fie cu oki!!

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

ardit, sar'na intrebare ! Bine face... si chiar e nazdravan... Stii ce m-a intrebat dimineata ? Daca noi oamenii suntem papusi in mana lui Dumnezeu , daca se joaca si ne misca cum vrea EL...
Nu prea povestesc de el aici ca ...nu e locul !

Flori, tin pumnii la test ! Cine stie...Poate, poate e cu oki !!!

dulce !
Relya

Mergi la inceput