Aspirante optimiste (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salutesc si pupicesc si eu pe ziua de azi gramada de aspirante.

Sorina,eu sunt bine....munca si planuri de vacanta;vin de Paste in tara pentru 3 saptamani sa ma joc cu bebelina sora-mi,are acum 7 luni,merge in rotobil;deci pana s-o indura cerul sa-mi dea si mie bebeii mei ma bucur de ai celor din preajma mea.Si totodata astept sa vina 4 aprilie cand avem prima intalnire cu doctoru nostru de Fiv sa vad care-i planu si....sper ca pana de ziua mea in septembrie sa am si eu o burtica...oricat de mica,dar sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Fetelor ma bucur ca am reusit sa va inveselesc.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Tmihaela haioasa foc povestioara. Ai obtinut efectul scontat, chiar mi-a descretit fruntea.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

dandanuta

dana p vin la constanz sa-ti ridic moralul, ia o doza, pardon: barza de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ardit frumos, te astept cu drag cu barza sau fara!!
Dar daca imi trimit barza fa-o sa vina acusa, ca de m-or napadi rusii saptamana viitoare ma asteapta laparoscopia si tare n-as vrea sa o fac.Plus ca o fac in Bucuresti si asa greu imi vine sa merg sa ma internez in spital acolo ,mie greu si in spital aici da pai acolo.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Ce m-am bucurat azi dimineata sa vad cate felicitari am primit de la voi!!! Si apoi dupa vreo ora inchipuiti-va cum a fost sa vad ca am o sangerare Nu tare, cand am terminat cu am vazut. Dar de atunci nimic, a fost o singura data, am crezut ca imi vine si s-au prabusit toate peste mine. Si am iesit afara, am mers pe jos vreo ora sa ma calmez si sa ma obisnuiesc cu ideea ca sunt cu rusii si asta este. Si cand m-am intors acasa, nimic, gata sangerare, nici pete... Asa ca stresul continua. Nu mai repet nici un test azi, mi-e frica, gata, il fac maine, poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

draga pineapple, nu te ingrijora, sangerarea poate fi de la fixarea sarcinii, dar pt binele tau dute repejor la nenea dr sa-ti dea ceva pastilute daca este nevoie.
Ai mare grija de tine si bb din burtica.

Salutari la toate optimistele si o zi buna.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna fetelor...si eu m-am cam speriat aseara ca am avut o mica scurgere maronie, si vad ca pana la ora asta nu mi-a mai aparut..Nu stiu ce se intampla..trebuie neaparat sa ma duc la alt doctor si sa vad ce-mi zice..Inca nu am facut nici o injectie pentru ca nu prea am incredere in atatea injectii deodata..
Pineapple vad ca esti in aceeasi situatie..sa de-a Domnul sa fie cu bine..
Voi fetele care mai aveti experienta ce ziceti? ce inseamana aceste mici pete maronii?
Va si mai asteptam vesti..Flori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ela pot fi de la implantare, dar ar fi bine sa iei echivalentul in pastile al injectiilor. Si e bine sa mai ai parerea unui alt dr.
Pineapple nu mai sta. Poate ai nevoie de Duphaston sau Utrogestan pentru sustinerea sarcinii.
Aveti grija de voi gravidutzelor!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Neatza. Gata m-am hotarat, cand ies de la serviciu ma opresc la farmacie si-mi iau un test. Poate sa iasa cum vrea el...negativ sau pozitiv, dar macar nu-mi mai fac sperante desarte.

Mergi la inceput