Aspirante optimiste (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata fetelor,la mine au navalit uratii aseara asa ca m-am linistit.Betty13ro hai mai repede cu testul ala asteptam cu nerabdare vestea cea buna.Ela,Pineapple dupa cum a zis si Tumpi acea scurgere poate fi de la fixarea sarcini dar cel mai bine ca sa stati voi linistite ar fi bine sa va duceti la dr.Aveti mare grija de voi si de bb-ici din burtucute.Sorinuta draguta ce faci?Sper ca te simti mai bine si nu te mai doare nici genunchiul.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Betty..asteptam vesti bune..succes..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Betty13ro, Flori, Anca, posibile si sa ne dati vesti bune.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor, ma prezint la raport !

fetelor gravidutze, nu va jucati si mergeti rapid sa va dea ceva de fixare !
celorlalte le tin pumnii sa iasa testul.
Mihaeluta, mersi de intrebare !
eu sunt mai bine cu genunchiul, aproape 85 % e bun, in schimb am o amigdalita de toata frumusetea, aseara am avut febra si m-am speriat si am inceput cu ampicilina, ca eu in general nu prea fac febra. Dar am niste amigdale ca la soare te putea uita, la ele ba, mari ca niste prune si rosii de zici ca se apropie de fierbere ...si fiind si in mijlocul perioadei fertile, pot sa uit se pare luna asta, ca daca nu apare bebe cand sunt sanatoasa, cu amigdalele astea sigur nu ma primeste...
ei asta este, ma duc sa pap si sa beau ceaiuri si mai vin !
toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Draga mea Sorinuta imi pare tare rau ca esti asa de bolnavioara.Bea mult ceai cald cu lamaie,pentru git iti recomand sa storci o lamaie sa o amesteci cu miere si ma maninci.Poti lua ceva si pentru git,ai grija cu antibioticele.Pup fata sa treaca si febra,si amigdalitele si sa se refaca si genunchiul in totalitate.Ai mare grija de tine.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

sorinache sa te faci bine !
pupici si pt. noile gravidute !
eu nu am noutati. test negativ ieri. tot ieri trebuiau sa vina rusii, dar nici un semn... nimic absolut ! asa ca voi continua sa astept... (ardit, tot la vorbele tale ajung... ca intotdeauna ! )

v'am pupat, fetelor ! sa aveti o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

salut fetele,
ce mai faceti voi? Astery, ce mai faci tu pui?
Arditut tu ce faci ti-ai propus sa misuni prin toata tara, mai putin in Bucuresti?

Haideti fetelor propuneti o data de intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Sorina fata bolnavioara. Acum cativa ani cand am avut amigdalita am scapat de ea doar cu Penicilina si Streptomicina injectabil, sper sa nu fie si cazul tau. Daca vrei, pentru dureri in gat, poti lua si drajeuri pe baza de Propolis.
Alexa Ioana, Flori un test de sange se poate? Ca nu se stie...

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Neata fetele

Betty bafta,tinem pumnii sa fie 2 liniute!

Ela,Pineapple mai bine mergeti la medic,s-ar putea sa fie nevoie de medicamente pt fixarea sarcinilor.

La mine...test negativ,dureri de burtica in continuare,ciclu nu mi-a venit,iar temperatura la 8.30-37.0(alaltaieri tot la 8.30 era 36.7).Voi ce ziceti?Ca eu nu mai inteleg nimic...
Aaa si pt ca testul a iesit negativ,am inceput tratament cu ampicilina,pt ca mi s-a umflat maseaua destul de tare.

Va pup pe absolut toate si va astept cu vesti bune.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

buna fetelor,..eu sunt o mai veche aspiranta (cca 1an), dar de vreo 8 luni am citit doar bucuriile,tristetile si sperantele voastre fara ca sa ma implic direct.Dupa cum va spuneam de aproape un an de zile incerc si eu la un bebik si inca nimicAm scapat si de un chist de 5 cm fara interventie cirurgicala doar cu anticonceptionale....am trecut prin toate analizele posibile si eu si sotul , inclusiv HSG si toate sunt bune in afara de prolactina care este un pic mai mare decat valoarea superioara. (valoare normala 127-458 si eu am 498..nu ma intrebati care sunt unitatile de masura ca nu am la mine hartiuta(sunt la scarbici), dar ideea este ca nu depaseste cu f mult valoarea superioara). Dr mi-a prescris Brocriptin si sper sa se intample minunea si la mine.Ciclul meu variaza intre 25-28 zile, deci suficient cat sa ma innebuneasca.Cam asta este povestea mea pe scurt.Va doresc la toate sa vina barza cat de curand si sa trecem la burticoase si noi si mai ales sa nu ne pierdem speranta niciodata ca minunea se va intampla

Mergi la inceput