Aspirante optimiste (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

bun venit, Cristinna ! vad ca si tu esti din cluj. la ce medic mergi ? ce anticonceptionale ai luat de ai reusit sa scapi de chist ? sorry ca te bombardez cu intrebari, dar si eu sunt intr'o situatie similara.
iti multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

mey lachi zau, am un dor de ducaaa...

ce mai fac fetele mele?

io cu treaba, incerc sa le impart pe toate, acasa imi monteaza mobila de bucatarie si mie imi tataie fundul sa ma duc acasa sa nu faca prostii da n-am ce face, am treaba la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

multumesc pentru primire
Am umblat la prof dr. Stamatian si acum din cauza ca este fff ocupat cu problemele minore ma duc la colega dansului de cabinet d-na dr Caracostea Gabriela. Cat despre anticonceptionale, am luat Marvelon> Dr Stamatian mi-a prescris min 3 luni sa iau Marvelon, dar in mod miraculos as putea spune,dupa o luna mi-a disparut chistul si tot la indicatiile lui am intrerupt dupa aceasta luna .
Sper sa iti dispara chistul si sa ne auzim la burticoase cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Mihaelutza, Roxana, Teo si mersi
Mihaela, pentru telefon !
Teo, am luat ampicilina de aseara, parca acum incep sa simt ceva efect bun, si iau si drajeuri din alea Propolis cu vit.C, cred ca sunt bune. Sper sa treaca asa.
Cristinna, bine ai venit ! Bafta ! Si incearca si Mastodynon, tratamentul ala naturist pentru prolactina marita, se pare ca are efecte mai bune.
Floricica, ampicilina este voie si daca e bebe...
Arditutz-dragutz, cred ca va iesi super mobila ta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Cristina bine ai venit si sa treci cit mai repede la mamici dupa ce termini tratamentul si totul va fi bine.Sorinutza si la tine si ma bucur tare mult ca te simti mai bine.Pe mine ma luat o lene mare de nu mai am nici un chef de hirtoagele de pe birou(norocul meu este ca si fetle sunt cam in aceiasi situatie).As vrea sa ies afara sa ma plimb cind vad cit este de frumos,in sfirstit poate a venit odata primavara

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Sorinush pai de asta si iau ampicilina ,ca mai aveam io si alte antibiotice prin casa.Tot mai sper,cu toate ca burtik ma doare in continuare si mi se pare tot timpul ca tb sa vina uratzii.

Cristinna bine ai venit,dar sa pleci cat mai repede la mamici

Pupici

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

sunteti toate niste scumpe si va multumesc pt primirea calduroasa.vreau sa va spun ca azi sunt in ziua 25 a CM si e prima luna decand iau brocroptin pt prolactina.Dr mi-a spus ca pot sa raman insarcinata in timp ce iau tratamentul, dar cred ca nu o sa am noroc asa din prima luna .. semnele invaziei rusilor exista deja de azi, desi temperatura mea se mentine la 37.Dar avand in vedere ca la mine CM variaza intre 25-28 de zile mai am cateva zile de speranta si agonie in acelasi timp.
va pup dulcic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cristina bine ai venit printre noi si speram sa treci cat mai repede la ca aici e cam aglomerat. Sa stii ca si eu urmez un tratament cu bromocriptina si sper sa dea rezultate. Sunt in a duua luna de tratament si astept cu nerabdare sa vad rezultatul. Voi celelalte ce mai faceti? Maria Alexia nu a mai scris de mult. Anca tinem pumnii, sa fie cu ochisori . la toate.

Mergi la inceput

Dragutelor, acum vin de la dr , am facut o alergie urata la brocriptina..eruptii pe fata si nas infundat. In loc mi-a dat Dostinex 1 tabl/saptamana timp de 4 saptamani. Puteti sa-mi spuneti daca cineva dintre voi a luat si daca a avut efect ?
(am intepenit la farmaciei cand am vazut ca 2 tabl costa 1 mil, dar asta e, pentru cauza ce nu facem noi,nu?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Salutare fete frumoase!

Cristinna bine ai venit,sedere placuta dar cat mai scurta la aspirante!Dostinex-ul este foarte bun,nu-ti fa probleme!

Nu mai stiu care cum,ce ati mai facut,nu mai am timp sa citesc,sper doar k sunteti bine toate,astept vesti bune de la voi!

In cazul in care va hotarati cu intilneala aia,nu ezitati sa-mi trimiteti si mie un Pm k sigur ma prezant!
Pup fetele optimiste!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput