Mamici de iulie-august 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
anis spune:
quote:
Originally posted by andre_eaMultumesc pentru incurajari.
La prima sarcina iti faci probleme din orice. Nu stii sa deosebesti o durere banala de una serioasa. Si chiar daca nu te doare nimic, gasesti alt motiv pentru care sa te stresezi. Cel putin eu asa sunt.
Andy
Ce bine ai descris exact ceea ce mi se intampla si mie.Ideea e cum facem sa fim mai linistite! Voi cum faceti?
AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by anis
'Neata burticutze si bebelushi....
Pentru fetele racite, e sfanta lamaia cruda, stoarsa amestecata cu miere..eu asa am scapat si chiar f repede.Pentru gat am luat niste bomboane cu lamaie...nu mai stiu exact cum se chemau...da tot de la farmacie.
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Multumesc Anis!
Problema e ca la mine,doar amigdalele imi dau de furca!
Am cumparat acum propolis cu vitamina C,iar sotul meu m-a anuntat ca mi-a luat medicamentele gratuit!
Cristina22 s si Mihnea
andre_ea spune:
Nu stiu daca nu ma urecheaza cineva pentru reclama. Cauta putin pe net. Este pe undeva.
Andy
irinabungau spune:
Kulta ce bine ca ai adus vorba despre contractii, si eu parca am din ce in ce mai multe contractii, ma doare burtica insuportabil cateodata - si e clar ca nu este de la marirea uterului - pentru ca vin si pleaca si au cam aceeasi intensitate. Eu trebuie sa stau in pat si parca-i si mai rau, cand nu ai ce face, cu cine vorbi, de citit nu am chef in situatia asta... Deci contractiile nu-i provoaca nici un rau lui RECLAMA ILEGALA sa inteleg??
Irina si bebe 18 sapt
KULTA spune:
anre_ea, am cautat deja dar nu da nimic din interiorul revistei.
Asta e, voi astepta pina veti spune despre ce mamicuta e vorba si ce se spune despre ea.
K16+2
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
Sa desconspir??? E vb de Monica-Elena....
KULTA spune:
Irina, in momentul contractiilor, incearca sa stai pe o parte si inspira adinc, pentru a oxigena uterul. Simti de parca nu mai ai aer, nu? Se intareste uterul. Din cite stiu din teorie si practica, nu fac rau la bb (cel putin la bble meu n-au facut).Eu am contractii in fiecare seara cind ma asez in pat.
Nu te mai speria, doar sa stai linistita in timpul contractiilor si sa respiri profund.
Sanatate.
K16+2
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by anis
Ce bine ai descris exact ceea ce mi se intampla si mie.Ideea e cum facem sa fim mai linistite! Voi cum faceti?
Am observat si eu ca semanam in privinta asta. Mai ales atunci cand intrebai de miscarile lui BB. Eu abia in sapt. 19 m-am convins ca el e, si nu stiam cum sa te conving si pe tine sa mai astepti putin. Desi, daca ai "pernuta" s-ar putea sa dureze chiar mai mult. Dar sigur e bine.
Reteta pentru liniste nu am. Dar am remarcat ca in ultima vreme zambesc mai mult.
Andy si 19+
anis spune:
Fetele si eu ieri am avut burtica tare...dar nu m-a durea nimik.AStea sunt contractii?????
Aseara la sugestia unei mamici...am putut sa o simtim pe bebelusa..adica si tati.....trebuie sa stai intinsa pe spate ,cu o perna sub cap si sa pui mana intre ombilic si pubis si se simte....asta mai ales pt fetele ,ca mine, care se plang ca nu il simt bb.
anis spune:
Andrea_a...chiar si asa dupa experienta de aseara tot nu sunt convinsa ca il simt pe bebe ....vorba ta mai trebuie sa astept un pic.
Sa nu radeti de mine...acum 2 zile mi-am comandat un stetoscop...si azi a ajuns la mine...l-am pus pe burtica ...si stiti ce se aude?? E incredibil..se aude cum inoata un pestisor..e superb....
Prima data i l-am pus si lui tati ca am zis ca sunt intestinele..dar cum la el nu se auzea nimik..e clar ca la mine e bebe...
Sa nu ma certati sunt si io mai mica si nerabdatoare sa o simt pe bebelina...